Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parayla ilgisi yok bu işi her koşulda yapmam lazım diyo :))

İPHONE ^:!5.11.07  UNLOCK ÇIKTI

İPHONE ^:!5.11.07  UNLOCK ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bentley GT -- 27 Ekim 2009; 13:08:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sançi

quote:

Orijinalden alıntı: fatihbektas

Arkadaşlar ufak bir soru soracağım izninizle;

3GS Kullanıyorum ve telefon hiç açılmıyor. Yani SIM taktığımda sim kilitli olarak görünüyor, takmadığımda iTunes'e bağlayın diyor. Yani telefonu iPod olarak bile kullanamıyorum. Bari öyle kullanabilsek. Hadi Simlock tamamda bu olayı nasıl çözereim. Yani telefon özelliği dışında nasıl kullanabilirim?

dfu modda kalmış....öndeki buyuk yuvarlark tuşa ve telefonu kapatma tuşuna basık tut....bekle... yine aynı sekilde açılırsa restore et....
    bu arada verison ney... 3.0 yüklü ise orjinal versıon atma ...alet unlock olmaz... custom yukle...3.1 ......ok.... boylece baseband yukselmez ve unlock yapabilirisin

3.1.2 versiyon yüklü malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
    Hocam kusura bakmada 350Zi geri çevirmiş adama 10 dolar bağış yapacam dersen herif güler sana

blackra1in programının sitesine girersen şöyle bir yazı var.
    "Please donate, I had to go out and buy a new iPod, and you all know how much I abhor fixing bugs and incremental releases. A nice spike in the donations will let me know I did the right thing."

adamın yeni alacağı ipodda bizimde bir 10 dolarlık katkımız olsa fenamı olur onca emek gösterip program yazmış.350z miz olduda geohotamı vermedik

mastercard reklamı geldi aklıma.

yurtdışından kilitli iphone almak 760 dolar,gelince kaydettirmek 5 tl, internete girmek aylık 50 tl, geohotun sitesinden jailbreak yapıp unlock(inşallah yapacak) yapmak bedava,1 aydan sonra iphoneu telefon olarak kullanabilmeye başlamak pahabiçilemez

• Orijinalden alıntı: fatihbektas

3GS Kullanıyorum ve telefon hiç açılmıyor. Yani SIM taktığımda sim kilitli olarak görünüyor, takmadığımda iTunes'e bağlayın diyor. Yani telefonu iPod olarak bile kullanamıyorum. Bari öyle kullanabilsek. Hadi Simlock tamamda bu olayı nasıl çözereim. Yani telefon özelliği dışında nasıl kullanabilirim?

dfu modda kalmış....öndeki buyuk yuvarlark tuşa ve telefonu kapatma tuşuna basık tut....bekle... yine aynı sekilde açılırsa restore et....
    bu arada verison ney... 3.0 yüklü ise orjinal versıon atma ...alet unlock olmaz... custom yukle...3.1 ......ok.... boylece baseband yukselmez ve unlock yapabilirisin

3.1.2 versiyon yüklü malesef

att kart varmı.... kısacasıtelefonnerden aldın... kutusuyla mı aldın.. içinde kart olması lazım att.... onunla aktivite yapabilirsin... baska türlü zor su an için menu gelmesi....

• Orijinalden alıntı: sançi

att kart varmı.... kısacasıtelefonnerden aldın... kutusuyla mı aldın.. içinde kart olması lazım att.... onunla aktivite yapabilirsin... baska türlü zor su an için menu gelmesi....

ATT kartı yok. Sıfır aldım yurtdışından ama elimde kart yok malesef. anırım menüye ulşamam şuan için mümkün değil.

• Orijinalden alıntı: fatihbektas

ATT kartı yok. Sıfır aldım yurtdışından ama elimde kart yok malesef. anırım menüye ulşamam şuan için mümkün değil.

ATTkart olmadan ürünü akvitite edemessin su an için.....

• Bu unlock cıksın artık dört gözle beklşıoruzz.....umarım hepizın işi olur arkadaslarr ........tek care bekleyıphepberaber görtmek cıkar cıkmaz herkes burda paylasırsa herkesın sorunu köden cözulmus olur.....
  • Daha ne kadar beklicez acaba :( ben donanimsal olarak yaptirmayi dusunuyorum yaptirqn arkadaslar vRmi acaba aramizda
  • evet donanımsal olarak mumkun sanırım arkadasım....ama ben videosunda anasıl yapıldıını gördukden sonra dogrusu tırsdım biraz. telefonun içi açılıp içindeki çipi dısarıda basga bir yazılımlaa basebandını dusurmek mumkun ama telefonun sökulmedık parcası kalmıyor....ve sanırım yanlıslıkla update olursa yıne unlock oluyor..........bence birazdaha beklemek daha kesın ve el altında bulunan bir çözum getırir....eyr olmassa zaten basga caremız kalmaz onu yapıcaz .....tercıh meselesi........
  • arkadslar bu arada sıze bır iyi haberdaha
    "Good news for those who stucked locked on iPhone 3G/3GS with baseband 5.11.07, GeoHot tweeted a while ago that he starts finding the exploit for baseband 05.11.07 GeoHot claims “ i don’t have an exploit yet it’ll take me a day to find i bet ”. So we can expect another bang from GeoHot very soon, A two day ago he released the Blackra1n RC2 by added support for Jailbreaking the newer iBoot loaded iPhone 3GS. Though it was a tethered jailbreak means “ After jailbreak, if your battery die or phone crashes, you’ll need to run the jailbreak process again with a computer " kaynak:
    http://www.ihackintosh.com/2009/10/geohot-is-working-on-an-unlock-for-baseband-5-1-1-07/
    . 1 gunde yapacaını söluorr..........

• 3,1 den 3,0 a düsürsen bile yine ipod olarak kalır telefon olarak kullanamazsın.Basebandi 05,11,07 olduğu için
  • e-bay den at t kart alabilirsin zaten 3-5 dolar birşey.yada 3,1den 3,0 a düşürüp jb yapabilrisin yinede ipod olarak kullanabilirsin yadawww.dünyatelekom.com burdan da at t kart edinebilirsin
  • Hakikaten bu is tam bir diziye dondu, Dallas sanki. Geohot ne yapti, geri cevirdigi 350Zi icin MuscleNerd ne diyecek? Hangisi unlock yaparken domuz gribine yakalandi, otekisi fikir degistirip Ingiltere`den Avrupa turuna cikti.

Bu arada bu adamlara da kizan arkadaslara sasiriyorum: telefonu satan bu adamlar degil ki bize kesin tarih versinler veya olmayacak desinler diyorsunuz, sanki para oduyoruz da karsiligi gelecek. Bu telefonu illa kullanmak istiyorsan elin mahkum bekleyeceksin, istemiyorsan zaten su an yanlis forumdasin demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse807

Hakikaten bu is tam bir diziye dondu, Dallas sanki. Geohot ne yapti, geri cevirdigi 350Zi icin MuscleNerd ne diyecek? Hangisi unlock yaparken domuz gribine yakalandi, otekisi fikir degistirip Ingiltere`den Avrupa turuna cikti.

Bu arada bu adamlara da kizan arkadaslara sasiriyorum: telefonu satan bu adamlar degil ki bize kesin tarih versinler veya olmayacak desinler diyorsunuz, sanki para oduyoruz da karsiligi gelecek. Bu telefonu illa kullanmak istiyorsan elin mahkum bekleyeceksin, istemiyorsan zaten su an yanlis forumdasin demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Aztecha

evet donanımsal olarak mumkun sanırım arkadasım....ama ben videosunda anasıl yapıldıını gördukden sonra dogrusu tırsdım biraz. telefonun içi açılıp içindeki çipi dısarıda basga bir yazılımlaa basebandını dusurmek mumkun ama telefonun sökulmedık parcası kalmıyor....ve sanırım yanlıslıkla update olursa yıne unlock oluyor..........bence birazdaha beklemek daha kesın ve el altında bulunan bir çözum getırir....eyr olmassa zaten basga caremız kalmaz onu yapıcaz .....tercıh meselesi........

Donanimsal, 3G icin mumkun fakat 3GS icin mudahalede bulunamiyorlar. bekleyin yakinda cikar dediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentley GT

quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse807

Hakikaten bu is tam bir diziye dondu, Dallas sanki. Geohot ne yapti, geri cevirdigi 350Zi icin MuscleNerd ne diyecek? Hangisi unlock yaparken domuz gribine yakalandi, otekisi fikir degistirip Ingiltere`den Avrupa turuna cikti.

• arkadaslar dun 3g iphonu yanlislikla 3.1.2 ye yukseltim suan telefonu kullanamiyorum. telefonu eski haline getirmek mumkun mu? lutfen yardim!!
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

arkadaslar dun 3g iphonu yanlislikla 3.1.2 ye yukseltim suan telefonu kullanamiyorum. telefonu eski haline getirmek mumkun mu? lutfen yardim!!
    tesekkurler

Eğer daha önceki halinde Pwnage ile jailbreakliyse geri döndürmen mümkün. değilse geçmiş olsun.
  • geohot az önce twitter'dan "Aman Tanrım gerçekten de oluyormuş!" şeklinde bir mesaj yazdı... acaba müjdeli haber mi?
  • hadi bakalım umarım çıkarda kurtuluruz bu dertten
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.