Kader arkadaslarim oncelikle hepinize gecmis olsun:)benim telefonun ekrani catladi,ama kullanmama engel hic bir sorun teskil etmiyodu,kendimi kotu hissetmem haricinde:)dayanamadim istanbulda bi telefoncuya yenisini taktirdim ama cok problemli bi ekran oldu,home tusu sabitligini yitirdi sakir sakir oynamaya basladi,telefonla gorusme yaparken ekran isigi kapanmamaya basladi(ki telefonla gorusurken yanagimin teledona degip kapanmasi burnumdan getirdi),kameranin yanindaki sensorler hic gorunmuyo,sanirim takilan ekranda sensor diye bi alsesuar yok:),ekranin sag kosesi sol alt kosesi falan oturmadi,ve ekrana biraz kuvvetli bastirinca murekkep topluyo,boyle bi telefonu kullanmayacagimi soyledim ve ucreti odemedim,bu ekrani bi an once degistirmem lazim,sizin yaptirdiginiz ekranlar nasil oldu,ben kocaelinde yasiyorum hangi sehirde taktirdiginizi,maliyetini ve memnuniyetinizi yazarsaniz sevinirim.
Genpa da degisim yapıldı, garanti kapsamında saymadılar 435 tl ücret aldılar. Gayet sorunsuz kusursuz çalışıyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhsuz__
Genpa da degisim yapıldı, garanti kapsamında saymadılar 435 tl ücret aldılar. Gayet sorunsuz kusursuz çalışıyor..
ee bi zahmetc çalışsın yani.
merhaba biz her gün ekran değişimi yapıyoruz 100 % memnuniyet garantisi veriyoruz home tuşu, sensör sorunu v.s hiç bi sorun olmadan değiştiriyoruz isteyen kişiler iletişime geçebilir...