Şimdi Ara

iPhone 4S Wi-Fi Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ay önce hediye olarak elime gelen bir iphone 4s'im var. Dün geceye kadar sorunsuz bir şekilde wifidan bağlantı sağlarken dün geceden itibaren birden modemi tanımamaya başladı. Forumlarda okuduğum kadarını yaptım (buzdolabına koyup soğutma, ağ ayarlarını sıfırlama, telefonu sıfırlama vb) düzelmesine rağmen şu an yine gitti ve wifi butonu çalışmıyor, gri renkte donmuş durumda. Sorunun donanımsal olabileceği aklıma geldi ancak sanırım cihaz yurtdışından alınmış ve garantiye gönderip yenisiyle değiştirme imkanım yok. Ne yapabilirim? Bu şekilde kullanmak canımı çok sıkmış durumda.

• Gecmis olsun. Ayni dertten babamda telefonunda cekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Gecmis olsun. Ayni dertten babamda telefonunda cekiyor.

Sorunun tam olarak ne olabildiğini bilsem servise vereceğim ya da hediye eden arkadaşa aldığı yerin neresi olduğunu soracağım. Ayrıca galiba simlocked ama emin olamıyorum. 3. iphone um hepsi mi sorunlu olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolabunny

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Gecmis olsun. Ayni dertten babamda telefonunda cekiyor.

Sorunun tam olarak ne olabildiğini bilsem servise vereceğim ya da hediye eden arkadaşa aldığı yerin neresi olduğunu soracağım. Ayrıca galiba simlocked ama emin olamıyorum. 3. iphone um hepsi mi sorunlu olur :)

aynı derdi yasadım. 2 hafta önce aynısı oldu her seyi denedim düzelmedi suan garantide. eger cihazınızın garantisi varsa gatrantiye yollayın

• 15 gün önce kendi kendine düzelip sonra tekrar gitti, dün geceye kadar grey-out olarak kaldı wifi butonu ancak kılıfını çıkardım ve denemek üzere tekrar ağ ayarlarını sıfırladığımda wifi butonunun aktif olduğunu gördüm. Biliyorum ki birkaç gün içinde tekrar gidecek, bu da beni düşündürüyor. Sorun içindeki antenden kaynaklı mı değil mi diye. Ayrıca güncellemesini şu an telefonuma güvenemediğim için -factory unlock mı değil mi diye- yapmadım. Yapmalı mıyım, her şeyi denedikten sonra mı servise yollamayı düşünmeliyim :)
  • Restore yi denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Restore yi denediniz mi?

Hayır denemedim. Açıkçası korkuyorum başıma iş alır mıyım diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    İphone 3G restore sorunu
    15 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam geçen hafta aynısı başıma geldi 1 senelik telefonumda. Greyed out wifi diye biliniyor ve çözümü yok diye biliyorum. Servise gönderen arkadaş bize son durumları yazarsa sevinirim. Geçmiş olsun hocam
  • Grey-out dene olayi yasayan cihaza restore falan cozum degil. Direk wifi modulu agrizali. Bu sekilde olan bir 4s i gectigimiz cumartesi apple store dan direk degistirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Grey-out dene olayi yasayan cihaza restore falan cozum degil. Direk wifi modulu agrizali. Bu sekilde olan bir 4s i gectigimiz cumartesi apple store dan direk degistirdik.

Hocam garantisi bitmiş bir cihaz için yapılabilecek hiçbirşey yok değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Grey-out dene olayi yasayan cihaza restore falan cozum degil. Direk wifi modulu agrizali. Bu sekilde olan bir 4s i gectigimiz cumartesi apple store dan direk degistirdik.

Hocam garantisi bitmiş bir cihaz için yapılabilecek hiçbirşey yok değil mi ?

Garantisi bitmis cihazida 150-200 euro gibi bir ucret verip sifir cihazla degistirebilirsiniz, avrupada apple store da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikada cihaz yenilemenin ne kadar olduğunu bilen var mı acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.