Şimdi Ara

iPhone 4S vs Nexus 4 vs Discovery

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizce hangisi?Discovery sıfır diğerlerini ikinci el alacağım.Daha önce iPhone 5 kullanıyodum sonra HTC One X aldım,şimdi HTC one x bozuldu yeni telefon alıcam 3ü arasında kararsız kaldım.
    İhtiyaçlarım şunlar:
    +Oyun ve uygulama en çok kullandığım özellik
    +İnternet performansı çok önemli,günde 3-4 saat kullanıyorum en az
    +Müzik fazla dinlemem
    +Kamera çok çok az kullanıyorum
    +Stabilitede önemli benim için

Birde bir soru sıkıştırıyım araya HTC One x bozuldu,yere düşürdüm.Herhangi bir fiziksel hasar yok ama ekrana görüntü gelmiyor.Diğer her şey çalışıyor,ara sıra açılıyor ve herşey düzgün çalışıyor ama 5 dk falan sonra tekrar donuyor sebebi nedir?Tamiri ne kadar tutar ve bu haliyle satsam ne kadar eder acaba?

• nexus 4 daha iyi gider
  • kameraya takılmayacaksan nexus 4 htc nin garantisi bitmediyse servise gönderin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One x i yaptırsan daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoi41

Evet arkadaşlar sizce hangisi?Discovery sıfır diğerlerini ikinci el alacağım.Daha önce iPhone 5 kullanıyodum sonra HTC One X aldım,şimdi HTC one x bozuldu yeni telefon alıcam 3ü arasında kararsız kaldım.
    İhtiyaçlarım şunlar:
    +Oyun ve uygulama en çok kullandığım özellik
    +İnternet performansı çok önemli,günde 3-4 saat kullanıyorum en az
    +Müzik fazla dinlemem
    +Kamera çok çok az kullanıyorum
    +Stabilitede önemli benim için

Birde bir soru sıkıştırıyım araya HTC One x bozuldu,yere düşürdüm.Herhangi bir fiziksel hasar yok ama ekrana görüntü gelmiyor.Diğer her şey çalışıyor,ara sıra açılıyor ve herşey düzgün çalışıyor ama 5 dk falan sonra tekrar donuyor sebebi nedir?Tamiri ne kadar tutar ve bu haliyle satsam ne kadar eder acaba?

4S alman daha mantikli sonuçta stabilite diyorsun. Appl Storeda olan bütün oyunları acıyor saniyorum çünkü bir uygulamanın kabul edilmesi için için tüm telefonların açması ve fps düşmemesi gerekiyor uygulama şartları bu.

Stabilite de önemli dediğine göre 4S al.

Ama tabi iOS ta oynayacağın oyun ile android de oynayacağın oyun bir olmaz. Android daha kalitelidir çünkü içine basiyolar efekti nasıl olsa donanım var :)

Android alacaksan da Nexus 4 al.

• Ben nexusun sarjzı genel olarak 2 saat oyun 1 saat net ve 1 saat müziğe tam gidiyor oda yetiyor tavsiye ederim.
  • iphone 4s=Nexus 4 çünkü İos mi Android mi buna sen karar ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nexus 4 > 4s ;)
    Nexus 4 stabilite akar :)

• Size tavsiye edebileceğim General Mobile Discovery, forumda zaten discovery ile ilgili yorumları bulabilirsiniz.

iPhone 4S vs Nexus 4 vs Discovery
  • ozmn nexus 4
  • Çoğu zaman yüksek performans, iyi fiyat sorgusunda her zaman fiyatı yükselterek çıkmazın içine gireriz. Tabi ki burda bütçe çok önemli, bu konuda son fiyat çıtanızı belirtirseniz daha da yardımcı olabiliriz.
  • Son fiyatım 800 civarı.Zaten 4S ve Nexusu ikinci el almayı planlıyorum.

@Tyler Posey
    Bence jailbreak ve app store kalitesiyle iPhone ama hala çekincelerim var.Geçen sene iPhone 5 kullanmıştım,JB olayı çok hoşuma gitmişti,tekrar aynı olayı yaşamak istiyorum aslında ama kafamda Androide kayıyor.Uygulama açısından iOS daha önde dimi sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoi41

Son fiyatım 800 civarı.Zaten 4S ve Nexusu ikinci el almayı planlıyorum.

@Tyler Posey
    Bence jailbreak ve app store kalitesiyle iPhone ama hala çekincelerim var.Geçen sene iPhone 5 kullanmıştım,JB olayı çok hoşuma gitmişti,tekrar aynı olayı yaşamak istiyorum aslında ama kafamda Androide kayıyor.Uygulama açısından iOS daha önde dimi sence?

Tabiki iphone tartışılmaz 4 ünüde alsam 5inide fakat iPhone 4 gibi 4S' in son demleri. Neden diye soracak olursanız ap store daki bir çok uygulamanın gereksinimleri artık 5 ve 5s göre olduğu için yakın tarihte telefonun yavaşlığı bizzat sizi soğutacaktır telefondan. Aynı sorunu bir 4 kullanıcısı olarak defalarca yaşamıştım.

2. el için güvendiğiniz kişileri tercih etmenizi herkes gibi bende tavsiye ederim. Fakat bahsettiğim General Mobile Discovery yı kullanan arkadaşım iPhone 4' ten geçiş yaptı şuan memnun olduğunu dile getirdiği için bu paylaşımı yaptım. Seçiminiz sizi mutlu eder umarım.

İyi forumlar
    www.ucuzalayim.com

• Nexus 4
  • Nexus 4 varken discovery ve 4s'in lafımı olur? :D cidden :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.