Bildirim
İphone 4s Soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Siri de turkiye ile ilgili bazi sorunlar var diye biliorum.
Jb ise kesinlikle yapma cihazi bozarsin ;) defalarca soyledik ve hala bi suru konu var sakin yapmayin yazan. -
bir süre böyle kullan bence hocam aradan zaman gectikten sonra 4s jailbreak çıkıp millet jailbreak 'i yaptıktan sonra yorumlara göre stabil bir şekilde çalıştıgı söylerse forumdaki 4s kullanıcısı olan arkdaşlar o zman yaparsın. -
oncelikle hayirli olsun bende de 4s var siri daha beta oldugundan burada konum bulmaz jb ye gelince yapmamani tavsiye ederim bende yapmadim arkadas yapti ama memnun degil ama sen bilirsin tabi -
siri turkiyede ise yaramaz(hava durumu,alarm,ajanda vs disinda)
jb cihaza zarar vermez bilakis faydasi vardir kim uyduruyor bu zararli bilmem neyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arda211
Arkadaslar İphone 4s aldım 2 sorum olcak
1. siriye sorular sordumgumda türkiye haritası gozukmuyo nsl yapabilirim
2. Jailbreak yukleyim mi telefon türkiyeden alınma 2 yıl garantisi fln var
siri cevaplayamaz çünkü türkiyeyi bilmiyor
jb ise yapma derim o kadar garantisi gider 2 yıl varmış daha sonra yaparsın belki şarjıda daha çabuk bitiyor jb'li telefonlarda -
quote:
Orijinalden alıntı: kain061
siri turkiyede ise yaramaz(hava durumu,alarm,ajanda vs disinda)
jb cihaza zarar vermez bilakis faydasi vardir kim uyduruyor bu zararli bilmem neyi
+1903
kim çıkarıyo bu lafları kim kim kim!!!
JB candır platformu.... -
Yurt disindan 4s geldi ertesi gun jb yaptim bence yapmalisin -
eğer yurtiçinden aldıysan ve daha 1 ay geçmediyse cep kasko yaptır. her şeyi karşılıyor. telefonun yere düştü ekran çatladı. hiç tamir ettirmiyorsun yenisini veriyorlar. senelik 150 tl sana tavsiyem jailbreaklı kullan. tadı öyle çıkıyor telefonun. ben çok memnunum. eğer tema vs yüklemezsen şarjın etkilenmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: fb1907fb1907
quote:
jb ise yapma derim o kadar garantisi gider 2 yıl varmış daha sonra yaparsın belki şarjıda daha çabuk bitiyor jb'li telefonlarda
Jb garantiyi mi bozuyor? -
jb garantiyi bozuyor mu ? ipod touchum suya düşmüştü jb liydi ekran gitmişti restore edip garantiye yolladım ve kuruş para ödemeden tamir ettiler ama tabi yinede bilemiycem belki de bozuyordur garantiyi ama ben iphone 4s aldım ertesi gün jb yaptım şuan iyi gibi -
Ben Siri'yi kapattım kullanmıyorum..pek gerekte yok zaten kendi dilimde konuşamayıp ingilizce kastırdıktan sonra..
JB'siz iPhone = Nokia 3310 -
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
quote:
Orijinalden alıntı: fb1907fb1907
quote:
jb ise yapma derim o kadar garantisi gider 2 yıl varmış daha sonra yaparsın belki şarjıda daha çabuk bitiyor jb'li telefonlarda
Jb garantiyi mi bozuyor?
jailbreak yaparsan garanti kapsamından çıkar
-
siri'yi herkes söylemiş türkiye'de bazı fonksiyonları aktif değil.
jailbreak'e gelince, jailbreak telefonu bozar ne demek ? :) jailbreak 5 dakikalık işlem, aynı şekilde 5 dakikada eski haline getirebilirsiniz. olası bir garanti durumunda da kimse size bu cihaza jb yapılmış, bakmıyorum demez, diyemez. zaten eski haline getirdiğinizde daha önce jb yapıldığı anlaşılmaz da.
3 sene 3gs kullandım sayısız jb yapıp eski haline çevirdim aynı cihaz garantiye de gitti ve hiçbir şey olmadı. untethered jb çıktığında gönül rahatlığıyla yapabilirsin. ben de şuan 4s kullanıyorum ve untethered jb beklemekteyim. iphone'un asıl dünyası jb yapınca ortaya çıkıyor. 2000-3000 tl yi demo oyun yüklemek için mi veriyorsunuz? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdrby -- 19 Mart 2012; 23:32:20 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X