Şimdi Ara

İPhone 4S mi yoksa Samsung Galaxy S II mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alacağım fakat bu ikisi arasında kararsız kaldım sizin tavsiyeleriniz neler ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yardımcı olabilicek yok mu ?
  • Bende ikisi arasında kaldım ama 4s daha yakın geldi. Yarın almayı düşünüyorum.
  • teyze oglu da bu ıkılem arasında kalmıstı ve
    4s ı sectı ve suan cok memnun bekledıgınden bıle ıyı cıkmıs tel.
  • İphone 4s
  • Ya bu iphone iyi guzel de ne zaman elime alsam oyuncak gibi geliyor...Ben olsam galaxy s II alirdim...
  • 4S alman daha iyi olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4S
  • çok teşekkürler yorumlarınız için bende 4s i daha yakın buluyordum kendime onu alırım büyük ihtimalle teşekkürler hepinize :)
  • 4S al bende 3 4 gune kadar 4S alıcagım
  • ios ile andorid arasında seçim yapmalısınız.

Gs2 ekran kalitesi olarak daha iyidir SAP ekran var gorilla glass özelliği var.

boyutu daha büyük video film izlerken daha iyidir.

tabi ben ikisinide değil yeni 2012 telefonlarından almanızı tavsiye ederim Xperia S gibi Galaxy S3 gibi cihazlardan.
  • note al kurtul bu seçimden :)
  • Soru mu bu? Tabiki 4s.
  • 2si arasından bence 4s ama tabi işin içine galaxy note girerse galaxy note akar
  • SGS 2 tabiki. iPhone diye telefon mu olur? Daha ev ekranı yok, widget yok, flash yok, BT veri paylaşım yok, görüntülü görüşme yok, kişiselleştirebilirlik yok. Hadi eskiden azdı karizmaydı desek şimdi belediye dağıtmış hale geldi boşversene.
  • S2 özellik ve performans olarak iphone dan kat kat üstün. Performans istiyorsan s2 ama pirana sürüsüne katılmak istiyorsan iphone 4s
  • bu sorunun cevabı kısa ve net.İLK ÖNCE BEKLENTİLERİNİZİ BELİRLEYECEKSİNİZ. İkisi de birbiri ile alakası olmayan cihazlar.birisi Android cephesinin en iyisi diğeri de Ios cephesinin en iyisi.

Sadece oyun internet ve uygulama bol olsun derseniz iphone alınabilir ama o kadar paraya gerçekten yazık.iphone 4 almanız çok daha mantıklı ve fazlasıyla beklentiyi karşılar .Ama cihazı son damlasına kadar kullanan ve kurcalamaktan zevk alan,araştırmaktan okuyup öğrenmekten bıkmayan ve ger yönüyle özgür olan kısıtlama nedir bilmeyen bir cihaz isterseniz Android tek adrestir.

Ancak kendimden kısa bir örnek vereyim.2008 yılından 2010 a kadar iphone kullanıcısı ve hayranı idim.Ancak Android ile tanışınca at gözlüklerimden kurtulmuş oldum.Android tamamen kullanıcının emrinde serbest bir işletim sistemi iken Ios Apple tarafından kısıtlanmış ve kapalı bir sistemdir.bu kısıtlamaların neler olduğunu biraz teknoloji ile aradı iyi olan biri tahmin edebileceği için mobilden de girmemin sebebiyle uzun uzadıya yazamıyorum. Ios un Android e göre tek artı yönü uygulama fazlalığıdır.Bunun dışındaki tüm kriterlerde Android benim görüşme göre daha iyidir.
    Ssattığım iphone 4 ten bir yıl sonra tekrar Apple a şans vermek için iphone 4s i yılbaşında satın aldım ve hala 2g den beri süregelen saçma kısıtlamaların aynen devam ettiğini görünce 3 gün zor dayanıp sattım ve önceki cihazı s2 ye geri dönerek derin bir "ohh" çektim.

mobilden girdiğim için çok teknik anlatamadım yüzeysel geçtim.bu yüzden kusura bakmayınız.

• bu sorunun cevabı kısa ve net.İLK ÖNCE BEKLENTİLERİNİZİ BELİRLEYECEKSİNİZ. İkisi de birbiri ile alakası olmayan cihazlar.birisi Android cephesinin en iyisi diğeri de Ios cephesinin en iyisi.

Ancak kendimden kısa bir örnek vereyim.2008 yılından 2010 a kadar iphone kullanıcısı ve hayranı idim.Ancak Android ile tanışınca at gözlüklerimden kurtulmuş oldum.Android tamamen kullanıcının emrinde serbest bir işletim sistemi iken Ios Apple tarafından kısıtlanmış ve kapalı bir sistemdir.bu kısıtlamaların neler olduğunu biraz teknoloji ile aradı iyi olan biri tahmin edebileceği için mobilden de girmemin sebebiyle uzun uzadıya yazamıyorum. Ios un Android e göre tek artı yönü uygulama fazlalığıdır.Bunun dışındaki tüm kriterlerde Android benim görüşme göre daha iyidir.
    Ssattığım iphone 4 ten bir yıl sonra tekrar Apple a şans vermek için iphone 4s i yılbaşında satın aldım ve hala 2g den beri süregelen saçma kısıtlamaların aynen devam ettiğini görünce 3 gün zor dayanıp sattım ve önceki cihazı s2 ye geri dönerek derin bir "ohh" çektim.

Sadece oyun internet ve uygulama bol olsun derseniz iphone alınabilir ama o kadar paraya gerçekten yazık.iphone 4 almanız çok daha mantıklı ve fazlasıyla beklentiyi karşılar .Ama cihazı son damlasına kadar kullanan ve kurcalamaktan zevk alan,araştırmaktan okuyup öğrenmekten bıkmayan ve ger yönüyle özgür olan kısıtlama nedir bilmeyen bir cihaz isterseniz Android tek adrestir.

mobilden girdiğim için çok teknik anlatamadım yüzeysel geçtim.bu yüzden kusura bakmayınız.

Sadece oyun internet ve uygulama bol olsun derseniz iphone alınabilir ama o kadar paraya gerçekten yazık.iphone 4 almanız çok daha mantıklı ve fazlasıyla beklentiyi karşılar .Ama cihazı son damlasına kadar kullanan ve kurcalamaktan zevk alan,araştırmaktan okuyup öğrenmekten bıkmayan ve ger yönüyle özgür olan kısıtlama nedir bilmeyen bir cihaz isterseniz android tek adrestir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.