Şimdi Ara

İphone 4s mi 5 mi, Siz olsanız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisini tercih edersiniz bugün alacağım ama aralarındaki fark çok önemsenecek derecedemi?

5 sanki beta gibi izlenimler veriyor 5s çıkabilir.

• Acil bir ihtiyacın değil ise Haziran aynı bekle. Eğer alacaksan, 5 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic bekleme. Hangisinin tipi hosuna gidiyorsa onu al. İki tane ip 5 aldim annemle babama hicbir sorun olmadi. Yani bakma ortada dolasan soylentilere.. Sorunlu bir cihaz degil oyle. Kendi 4s im de 1 yillik bir kere beni uzmedi. Gonlune gore olsun insallah.

• Butcen varsa 5 al tabiiki.

• Yeni varken eskiye ne hacet?? Tabiki 5

• quote:

Orijinalden alıntı: 4540Merkez

hangisini tercih edersiniz bugün alacağım ama aralarındaki fark çok önemsenecek derecedemi?

5 sanki beta gibi izlenimler veriyor 5s çıkabilir.

Bütçen ve acelen varsa 5 al.Yenilik olursa iPhone 6 da olur 5s te devrim olmaz.Apple stratejisini değiştirmez diye düşünüyorum.iphone 5 te şu an ne yapabiliyorsanız 4 tede onu yapabiliyorsunuz.Bu telefonu bu kadar değerli yapan bu zaten.3 jenerasyonu geçirmediğiniz sürece herşeyi yapabilirsiniz iPhone ile.sonuç olarak 4S te alabilirsiniz,hiç üzmez sizi.

• İ 5'in Donanım olarak üstün olması ileride artılarını hissetirecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 4s, eşimde 5 var. 5 gerçekten daha ince ve hafif. Onu kullanıp daha sonra kendi 4s'imi aldığımda ağır ve kalın geliyor :) Ben de olsam yeni alacaksam 5 alırdım.
  • bende bı fark yok dıyenlerdendım ıkısınde elıne al düşünmeden 5 alırsın
  • güzel bir kampanya denk gelirse 5, yoksa 4s derim
  • Para sıkıntın yoksa 5
  • Ben de uzun süredir bu ikilemdeydim eski x.. marka telefonum beni bırakınca doğruca mağazanın yolunu tuttum 4S ve 5 e baktım sonra siyah ve beyaz 5 e baktım sonra eve geldiğimde cebimde beyaz bir iPhone5 vardı...

Rüya anlatır gibi oldu ama idare ediverin :D
  • Cuma gunu 5 aldim, almadan evvel tabii ki forumdan izlenimlere, yorumlara baktim cihazdan sogutan yorumlarda vardi ama yonede gittim aldim. Endiselenecek hicbir sey yokmus canavar gibi calisiyor suan. Alirken cihazi iyice kontrol et bir sorun olacagini sanmiyorum.

• Tabii ki 5

• Bence 4 inç olması ekranın büyük bir fark kesinlikle ip5 al derim.Eski 4ümü elime alınca ekranı öyle küçük ve tombul geliyor ki anlatamam :D
  • Maddiyat ta sikintin yoksa 5 al derim,herzaman bir ust model iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacaksan 5 al ya da hiç alma. 4s hem 2 senelik eski bir cihaz hemde ekranı çok yetersiz.artık günümüzde öyle bir ekran kalmadı.fiyatı 2 yıllık bir telefona göre oldukça pahalı.5 kullandıktan sonra 4s i eline almazsın net söylüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.