Şimdi Ara

iPhone 4S Kullananlar sorunlar abartı mı ? gerçek mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
16.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence söylenenler abartili. Sarj meselesi hele cok abartili. Normal kullanimla 1 gün cok rahat gidiyo. Sim hatasi yasamadim (hatta karti kendim kesmistim) ip4 den sonra hiz konusunda oldukca acik bi fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdyy06

Bence söylenenler abartili. Sarj meselesi hele cok abartili. Normal kullanimla 1 gün cok rahat gidiyo. Sim hatasi yasamadim (hatta karti kendim kesmistim) ip4 den sonra hiz konusunda oldukca acik bi fark var.
    3G nin sürekli açık olduğunu düşünürsek ben hayatta o telefonla akşamı edemem tek şarj ile.
    Çünkü bir kaç kere 3G açık denedim, normal kullanımla akşam 5-6 gibi telefonun şarjı bitiyor.
    Kullanım 4-5 saatte kalıyor pil istatistiklerinde.
    Ama Edge ile aynı şekilde kullandığımda 8 saat kullanım süresi ve dolaylı olarak onun iki katı bekleme süresi elde ediyorum.

Özetle;
    Bir iPhone 4 kullanıcısı olarak iPhone 4S e geçmeyi mantıksız bularak ve aynı zamanda bu 3G yi kapatamama (edge ile kullanamama) olayı yüzünden 4S i tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtual

3G nin sürekli açık olduğunu düşünürsek ben hayatta o telefonla akşamı edemem tek şarj ile.
    Çünkü bir kaç kere 3G açık denedim, normal kullanımla akşam 5-6 gibi telefonun şarjı bitiyor.
    Kullanım 4-5 saatte kalıyor pil istatistiklerinde.
    Ama Edge ile aynı şekilde kullandığımda 8 saat kullanım süresi ve dolaylı olarak onun iki katı bekleme süresi elde ediyorum.

Özetle;
    Bir iPhone 4 kullanıcısı olarak iPhone 4S e geçmeyi mantıksız bularak ve aynı zamanda bu 3G yi kapatamama (edge ile kullanamama) olayı yüzünden 4S i tavsiye etmiyorum.

Alıntıları Göster
    4 varkende hergün şarja takıyordum 4s dede. ben ve 2 arkadaşım da ne operatör sorunu oldu nede başka bir problem evet pil biraz daha hızlı bitiyor.

• Beyaz 16 4S kurbanlik koyun gibi yatiyor yanimda pasaport kaydini bekliyor. Bu tarz basliklari gordukce diyorum acaba kaydettirmeden satip 4 ile devam mi etsem diye. iOS 5 ile 1 gunu rahatlikla cikariyor butun gun saglam kullanmayla. Simdi 4S bunu yapamazsa fittiririm ben.

Biraz once oylesine 1-2 dakikalik video cektim oynattim falan, %53'ten 49'a indigini gordum, onun uzerine bu basliga geldim.

Bir de baska bir baslikta ahizeden ses gelmeme sorunundan bahsediliyor. Yani bu sorunun varligini anlayabilmenin yontemi olsa keske.

Telefon sorunlu ise sorunlu telefonu goz gore gore kaydettirmis olacagim ya iste o cok koyar bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Beyaz 16 4S kurbanlik koyun gibi yatiyor yanimda pasaport kaydini bekliyor. Bu tarz basliklari gordukce diyorum acaba kaydettirmeden satip 4 ile devam mi etsem diye. iOS 5 ile 1 gunu rahatlikla cikariyor butun gun saglam kullanmayla. Simdi 4S bunu yapamazsa fittiririm ben.

Biraz once oylesine 1-2 dakikalik video cektim oynattim falan, %53'ten 49'a indigini gordum, onun uzerine bu basliga geldim.

Bir de baska bir baslikta ahizeden ses gelmeme sorunundan bahsediliyor. Yani bu sorunun varligini anlayabilmenin yontemi olsa keske.

Telefon sorunlu ise sorunlu telefonu goz gore gore kaydettirmis olacagim ya iste o cok koyar bana.
    iphone 4S te 3G yi kapatma özelliğinin olmaması SİRİ yüzünden, çünkü SİRİ edge üzerinden oldukça geç tepki verecektir. Bunun haricinde ileriki sürümlerde SİRİ başladığı an otomatik 3G moda mı geçer yoksa başka bir şekilde bunu aşarlar mı hiç bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

iphone 4S te 3G yi kapatma özelliğinin olmaması

Nasi ya? Saka mi bu

3G hicbir sekilde kapanmiyor mu 4S'te?

Siri kapali olsa da mi kapanmiyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

iphone 4S te 3G yi kapatma özelliğinin olmaması

Nasi ya? Saka mi bu

3G hicbir sekilde kapanmiyor mu 4S'te?

Siri kapali olsa da mi kapanmiyor?

Alıntıları Göster
    hocam şarj problemi yok bende 32 gb 4s kullanıyorum ne yaparsanız yapın 6 saat kullanırsanız şarjın durumu %10 larda oluyorr aldığımdan beri hep

maksimum 6 saat kullanım gördü ama bunun yanında 2 gün bekleme süresi maksimum gördü şebeke sorununa gelincede hiç bir problem yok gerek

3gde gerek edge de hiç hattan düşmedim bana sorarsanız tek farkı 8mpx kamerası çünkü siriyi kullanmıyorsunuz bile bir yer sorsanız Türkiyedeki yerleri

bilmiyorum diyor

• Hocam şarj problemi diye bariz birşey yok tabi ama çabuk gidiyor diyorlar iste.

Bu 3g'nin kapatilamamasindan olabilir muhtemelen.

Veya sizin için pil yeterli ise bile 3g kapanabilir olunca o zaman çok daha iyi olacaktır eminim.
  • quote:

Hocam şarj problemi diye bariz birşey yok tabi ama çabuk gidiyor diyorlar iste.

Bu 3g'nin kapatilamamasindan olabilir muhtemelen.

Veya sizin için pil yeterli ise bile 3g kapanabilir olunca o zaman çok daha iyi olacaktır eminim.
    Arkadaslar 4s 64 gb kullanıorum sarj problemı gercekten var yok dıyen yalan soyler soyler yada telefonu hıc elıne almıyordur ben oyun ve ınternete gırıorum ve yok daha 1 gunu tamanladıgını gormedım ınanılmaz sarj yıyor telefon ayrıca telefonun sebeke problemı var ve ısınma problemı var ama bunlara ragmen ıphone bagımlılık yapıor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

Arkadaslar 4s 64 gb kullanıorum sarj problemı gercekten var yok dıyen yalan soyler soyler yada telefonu hıc elıne almıyordur ben oyun ve ınternete gırıorum ve yok daha 1 gunu tamanladıgını gormedım ınanılmaz sarj yıyor telefon ayrıca telefonun sebeke problemı var ve ısınma problemı var ama bunlara ragmen ıphone bagımlılık yapıor ;)

Alıntıları Göster
    kesinlikle abartı :) ama su sorun var ki herkeste olan bir şey bu ahizeden bazen ses gemiyor hoparlöere basıp tekrar kapatınca geliyor... ama bu tamamen yazılımsal tabi arkadaşlar. 5.1 de cogu hata düzeltilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 12 Aralık 2011; 0:59:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayonur

Merhaba,
    Sevdiğim bir arkadaşım daha önce hiç ios kullanmamış ve denemek istiyor gerçekten bütçesini zorlayacak 5 mi bekleeyeyim 4s mi alayım sorusunu bana sordu. Ben de 4S KULLANAN yada KULLANAN KİŞİLERDEN DİREKT DUYUM olan arkadaşlara sormak istiyorum

1- Şarj sorunu gerçekten var mı ?

2- Şebeke vs. gibi yeni güncellemede çıktığı söylenen sorunlar var mı ?

* Sadece kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim netteki inceleme ve yazıları zaten okumuş bulunmaktayım

yaklasık 1-2 haftadır kullanıyorum 4s i
    ilk hafta wifi sinde sorun oldugnu sanmıstım sureklı kopuyordu ama megerse evin wifisinde problem varmıs evimi degiştirince sorunda ortadan kalktı.

1-Şarj gayet normal gidiyor smartphone için.Her gece şarj ediyorum.genelde bir gün boyunca %30 a falan iniyor ama ne kadar kullandıgına baglı gün içinde.Ve ayrıca şarj aleti prizden inanılmaz hızlı şarj ediyor hiç zaman tutmadım ama 1-1.5 saat içinde fullenıo sanırım.

2-son versiyonu kullanıyorum ama şebekede herhangı bi problem yasamadım su ana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

quote:

Orijinalden alıntı: bayonur

Merhaba,
    Sevdiğim bir arkadaşım daha önce hiç ios kullanmamış ve denemek istiyor gerçekten bütçesini zorlayacak 5 mi bekleeyeyim 4s mi alayım sorusunu bana sordu. Ben de 4S KULLANAN yada KULLANAN KİŞİLERDEN DİREKT DUYUM olan arkadaşlara sormak istiyorum

1- Şarj sorunu gerçekten var mı ?

2- Şebeke vs. gibi yeni güncellemede çıktığı söylenen sorunlar var mı ?

* Sadece kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim netteki inceleme ve yazıları zaten okumuş bulunmaktayım

yaklasık 1-2 haftadır kullanıyorum 4s i
    ilk hafta wifi sinde sorun oldugnu sanmıstım sureklı kopuyordu ama megerse evin wifisinde problem varmıs evimi degiştirince sorunda ortadan kalktı.

1-Şarj gayet normal gidiyor smartphone için.Her gece şarj ediyorum.genelde bir gün boyunca %30 a falan iniyor ama ne kadar kullandıgına baglı gün içinde.Ve ayrıca şarj aleti prizden inanılmaz hızlı şarj ediyor hiç zaman tutmadım ama 1-1.5 saat içinde fullenıo sanırım.

2-son versiyonu kullanıyorum ama şebekede herhangı bi problem yasamadım su ana kadar
    Ben sürekli mesajlasan biriyim günde 150 tane falan atıyorum şarjı yinede 1 gün gidermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Ben sürekli mesajlasan biriyim günde 150 tane falan atıyorum şarjı yinede 1 gün gidermi?

Alıntıları Göster
    1 haftadir kullaniyorum herhangi bir sorunum yok ios 5.0.1 i yuklemeden once deli gibi sarji gitti 1 gun yukledikten sonra sorun gitti %100 pil yaklasik 2 gun gidiyor telefonla cok konusan biriyim isim geregi + maillerim telefonda..

gece 12-1 gibi yatarim sabah 8 de kalktigimda %3 pil seviyesi dusuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Marilyn -- 12 Aralık 2011; 1:22:48 >
  • quote:

150 mesaj atıp üstüne birçok şey yapabılırsınız
    rahatlıkla gider 1 gün
    İlk defa bugun akşama dogru %18 i gordum ama yaklasık 150 tane fotograf cektim ve 1 saat civarı wifi kulandım.sureklı elımdeydı
    sabah 8 den aksam 7 ye kadar %80 gitti.Ve asırı yogun bi kullanımla.
    Yani şarj konusunda sıkıntınız olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

1 haftadir kullaniyorum herhangi bir sorunum yok ios 5.0.1 i yuklemeden once deli gibi sarji gitti 1 gun yukledikten sonra sorun gitti %100 pil yaklasik 2 gun gidiyor telefonla cok konusan biriyim isim geregi + maillerim telefonda..

hocam eger gece cevaplamanız gereken aramalar almıyorsanız ucus moduna alıp yatarsanız max %1 düşer şarj
    gerçi cokta bi fark yok ama belirtmek istedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

hocam eger gece cevaplamanız gereken aramalar almıyorsanız ucus moduna alıp yatarsanız max %1 düşer şarj
    gerçi cokta bi fark yok ama belirtmek istedim

bilgin icin tesekkur ederim hocam,
    fakat malum sirket telefonu oldugundan telefonu kapatma gibi bir sansim yok..

%2 %2 dir hocam iphone da %1 pil bile onemlidir benim icin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Marilyn -- 12 Aralık 2011; 1:29:43 >

• quote:

quote:

rahatlıkla gider 1 gün
    İlk defa bugun akşama dogru %18 i gordum ama yaklasık 150 tane fotograf cektim ve 1 saat civarı wifi kulandım.sureklı elımdeydı

ozaman yeter ya suan idareten 5800 varda bende 3gs vardı 5800 da 1.5 gün gidiyo 1 gün gitsede yeter hergun şarja takarım sorun olmazda yoldayken bitmesin :)
  • quote:

quote:

quote:

rahatlıkla gider 1 gün

ozaman yeter ya suan idareten 5800 varda bende 3gs vardı 5800 da 1.5 gün gidiyo 1 gün gitsede yeter hergun şarja takarım sorun olmazda yoldayken bitmesin :)

Alıntıları Göster
    Normal kullanımla batarya sabahtan akşama kadar gidiyor ama 1-2 saat oyun oynandımı bazen akşamı göremiyor bile. Yani batarya dışında bir problemim yok. Onuda kullanıma bağlıyorum.

• Isim geregi gps'i oldukca fazla kullaniyorum arada oyun ve internet bi sorun yasamiyorum...
  • 4S 64GB kullaniyorum,
    Sarj sorunum yok. Benim kullanimim ile 2 gun cok rahat gidiyor, yogun kullanimla bile gun icerisinde sarjinin bitmesi gibi birsey soz konusu degil. Onceki telefonum HTC DHD idi, iphone 4sin bataryasi HTCnin bataryasinin yaninda resmen araba akusu gibi... :)

Simcard sorunu yok, gerci ben alir almaz microsim alsim 128k

Herhangi bir sorun yasamiyorum, kisacasi. Iciniz rahat olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.