Şimdi Ara

iPhone 4S Kullananlar sorunlar abartı mı ? gerçek mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
143
Cevap
1
Favori
16.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Hocam refresh yaptım bir ara karıştı ondan özür....

olur öyle
  • ekran rengine dikkat edin.. sarımtırak mı yoksa bembeyaz mı???
  • Herkese selam,

4 yıldır iphone kullanıyorum.. kesinlikle kötüleme yazısı değildir bu yazıcaklarım, iphone 4 s'imi 20 gün önce aldım daha önce iphone 4 vardı..bir kaç sorun bendede var, ilk aldığımda 4s i 5.00 dı versiyonu şarj inanılmaz hızlı gidiyordu şöyle söyliyim sabah 8 de %100 de çıkardım telefonu öğleden sonra saat 15.30 gibi % 30 a düşüyordu şarjı bende ki oyun filan yok sadece normal kullanımda !!! hemen 5.01 e yükselttim bu sefer en fazla maksimum 5 saat aktif kullanım 14 saat bekleme süresi oluyor tam 5 saat aktif kullanımda % 2 şarj kalıyor, eski iphone 4'ün şarjı 2 gün gidiyordu ayrıca jailbreakli 100 tane program oyun vardı içinde aynı kullanımda !!! bence ya versiyonda ki umarım öyledir sorun yada sorun çift çekirdekli işlemciye aynı güçte batarya kullanımda hata..umarım böyle bir hata yapmamıştır apple, 5.02 yi sabırsızlıkla bekliyorum bu yüzden, bu 4s i birde jailbreak yapıldığını hiç düşünemiyorum bile herhalde şarj 1 saate biter bu şartlarda ..birde bazı arkadaşlarım 3g den edgeye düştüğünü söylemiş telefonun bendede oluyordu bu.şebekeyi otomatik yaptım bu sorun düzeldi bendede uçak moduna alıp açınca 3g geliyordu ama bu sorunu bu şekilde hallettim o günden sonra bir daha olmadı.. ağ kaybolmasıda bazen ondan oluyordu şuan bende tek sorun şarjın 5 saat kullanımda bitmesi saat dilimi ayarıyla filan olmuyor hep aynı hiç değişmio oluk gibi gidio şarj neler neler yaptım ne ayarlar ama olmuyor galiba en son umudumuz 5.02 :((

• quote:

Orijinalden alıntı: bayonur

Merhaba,
    Sevdiğim bir arkadaşım daha önce hiç ios kullanmamış ve denemek istiyor gerçekten bütçesini zorlayacak 5 mi bekleeyeyim 4s mi alayım sorusunu bana sordu. Ben de 4S KULLANAN yada KULLANAN KİŞİLERDEN DİREKT DUYUM olan arkadaşlara sormak istiyorum

1- Şarj sorunu gerçekten var mı ?

2- Şebeke vs. gibi yeni güncellemede çıktığı söylenen sorunlar var mı ?

* Sadece kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim netteki inceleme ve yazıları zaten okumuş bulunmaktayım

Ben 5 gündür kullanıyorum evde iki adette ip4 var şarjı ip4 kere göre %5 falan daha az gidiyor. İp4s in en sevmediğim yani 3g nin kapatilamamasi geri kalan hersey çok iyi
  • iphone 4S almayı düşünüyorum. Ama bu Siri nin sürekli açık olması ile 3G nin kapatılamamasının pili çabuk bitirdiği söyleniyor. SİRİ Türkçe olmadığı için pek kullanmam muhtemelen. Bu durumda Siri yi kapatmam mümkün mü? Yoksa o da 3G gibi sürekli açık mı kalıyor kapatılmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CandleLight

iphone 4S almayı düşünüyorum. Ama bu Siri nin sürekli açık olması ile 3G nin kapatılamamasının pili çabuk bitirdiği söyleniyor. SİRİ Türkçe olmadığı için pek kullanmam muhtemelen. Bu durumda Siri yi kapatmam mümkün mü? Yoksa o da 3G gibi sürekli açık mı kalıyor kapatılmıyor mu?

Siri yi kapatabilirsin, İOS 5.1 geliyor, onda 3g de açılıp kapatılabiliyor, sıkıntısı bunlar olan varsa tereddüt etmesin alsın 4S.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

quote:

iphone 4S almayı düşünüyorum. Ama bu Siri nin sürekli açık olması ile 3G nin kapatılamamasının pili çabuk bitirdiği söyleniyor. SİRİ Türkçe olmadığı için pek kullanmam muhtemelen. Bu durumda Siri yi kapatmam mümkün mü? Yoksa o da 3G gibi sürekli açık mı kalıyor kapatılmıyor mu?

Siri yi kapatabilirsin, İOS 5.1 geliyor, onda 3g de açılıp kapatılabiliyor, sıkıntısı bunlar olan varsa tereddüt etmesin alsın 4S.

Hangi bölümden kapatılıyor peki? ayarlar menüsünden falan mı? Ayrıca kapatınca batarya ömründe bir değişiklik oluyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

quote:

Hangi bölümden kapatılıyor peki? ayarlar menüsünden falan mı? Ayrıca kapatınca batarya ömründe bir değişiklik oluyor mu?

Ayarlar- genel- siri- siri kapat

• Sabahtan aksama kadar en az 2-3saat oyun oynuyorum eve %65-70 şarj ile dönüyorum sonra diziporttan 10 bölüme yakın dizi seyrediyorum aksam sarja taktigimda %20 oluyor.sarj sorunu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede abartı yani :)
  • yakında gelecek olan ios 5.1 güncellemesinde 3G'yi kapatma özelliği geri gelecektir..
    apple ısrarlara ve özellikle ABD'deki at&t kullanıcılarının tepkisine daha fazla direnemedi..
    kanıt manır demeyin, gün içinde yabancı bir sitede okudum, onu da siz bulun :)

fake lan o diyenlere: yazılımcılara açılan 5.1 beta versiyonunda o kısmın screen shotunu almış adam..

aferin apple'a.
  • Arkadaşlar peki bu Samsung galaxy S2 altyazıları açıyormuş. Acaba iphone da da bu özelliği kullanmak mümkün mü? Deneyen oldu mu acaba? Buna da takılınır mı diceksiniz ama Samsung galaxy ile iphone arasında kaldım o yüzden soruyorum.
  • ben 2 hafta oldu telefonu alalı şarj yönünden biraz sıkıntılı ama başka hiçbir sorunu yok şarj da şöyle benim elimden telefon düşmediği için şarj erken bitebiliyo ama yarı yolda bırakmaz eve kadar gayet rahat kullanıyorum zaten iphone aldıysan şarj senin için sorun olmamalı telefonu kullanmadığın zaman %bile düşmüyo şahsen şahit oldum buna 1 saat %100 de durdu telefon şaşırdım kaldım

şarjı sikinti etmeye gerek yok çekimi de gayet iyi avea hat kullanıyorum gerisini sen düşün
  • quote:

Arkadaşlar peki bu Samsung galaxy S2 altyazıları açıyormuş. Acaba iphone da da bu özelliği kullanmak mümkün mü? Deneyen oldu mu acaba? Buna da takılınır mı diceksiniz ama Samsung galaxy ile iphone arasında kaldım o yüzden soruyorum.

S2 piyasada yokken Apple'ın ekranlı ürünleri alt yazı açıyordu.Hala da açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayonur

quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Abartı kesinlikle;)

Hızlı cevap için teşekkürler Sanırım 4s kullanıyorsunuz orta bir kullanımda 1 saat oyun-müzik, 1 saat internette gezme, 30 dakika konuşma, 3-5 sms ile bile 1 gün gitmediğini söyleyenler var sizde cihaz varsa lütfen yorumlarmısınız

kesinlikle abarti 4 s kullaniorm adrenalin ve ya gta 3 infinity blade 2 gibi graigi cok yuksek oyun acmadikca 2 saat oyun 2 saat int 50 den fazla sms atmayi fln cok rahat gerceklestirio internete 3 g den surekli bagli kalarak ama her aksam yaatmadan sarj a takmaniz gerekio sabah fisten cekin gece 12 ye kadar bitmeden cok rahat goturuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendigelen

quote:

Arkadaşlar peki bu Samsung galaxy S2 altyazıları açıyormuş. Acaba iphone da da bu özelliği kullanmak mümkün mü? Deneyen oldu mu acaba? Buna da takılınır mı diceksiniz ama Samsung galaxy ile iphone arasında kaldım o yüzden soruyorum.

S2 piyasada yokken Apple'ın ekranlı ürünleri alt yazı açıyordu.Hala da açıyor.

tabi kide iphone altyazilari aciyor :). cok rahat film izleme olanagi var bel aldim alali pc yi unuttum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teatrous

Sabahtan aksama kadar en az 2-3saat oyun oynuyorum eve %65-70 şarj ile dönüyorum sonra diziporttan 10 bölüme yakın dizi seyrediyorum aksam sarja taktigimda %20 oluyor.sarj sorunu yok

aynen kanka bendensin :)
  • ip4s sorunsuz yazan arkadaslar cok sansli.sarj sorunu bircok kullaniciyi deli ediyor.baska sorunlarda mevcut.ben ip4 kullandigim zaman bende hic sorun yoktu ama anten sorunu yasayanlar vardi.simdi 4s kullaniyorum ve sarj probleminden dolayi telefonu götürdüm ve yenisini aldim.bu telefonda ayni sorun devam ediyor.2-3 kere telefon degistirenler var.lütfen sorunlar abarti yazmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RZGO

ip4s sorunsuz yazan arkadaslar cok sansli.sarj sorunu bircok kullaniciyi deli ediyor.baska sorunlarda mevcut.ben ip4 kullandigim zaman bende hic sorun yoktu ama anten sorunu yasayanlar vardi.simdi 4s kullaniyorum ve sarj probleminden dolayi telefonu götürdüm ve yenisini aldim.bu telefonda ayni sorun devam ediyor.2-3 kere telefon degistirenler var.lütfen sorunlar abarti yazmayin.

sende nasil bi sarj sorunu vardi ?
  • nerdeyse her özellik kapali oldugu halde sarz azaliyor.saat basi 1% azaliyor.
    1 saat icinde 25% azalinca sinirlendim ve telefonu degistirdim.belki bunuda veririm.
    karsilastirma yaptim ip4 ve ip4s

kullanim 4 saat 50dk
    stand by 2 gün 4 saat
    ekran isi 100%
    sarj 1%
    ip4s

ip4
    7 saat
    3 gün 16 saat
    ekran 100%
    sarj 1%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RZGO -- 11 Ocak 2012; 22:38:49 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.