Faturayı kesen telefoncu benim, cihazı 2000e sattim. müşteride turkiyede hava atacam Dayi su faturayı düşük göster de iki uc kisiyi kekliyim dedi, bende kestim.
Almış çinmalı çakma cihazı sana havamı atıyor? :)
Neler var ya :)
Diğer arkadaşlarında dediği gibi getirsin bol miktarda burdaki herkes ekstra alır birertane... Ben 1100 vermeye hazırım... :)
kibrista yasadim 2 sene tr gore fiyatlar en az 2 katidir kibrista arkadasin yalan soylemis inanma.imkansiz
nokta....
bırak tl yi dolar desen aynı tepkileri alırdın belli ki faturaya düşük yazdırmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
Diğer arkadaşlarında dediği gibi getirsin bol miktarda burdaki herkes ekstra alır birertane... Ben 1100 vermeye hazırım... :)
1300 e ben alırım. beyaz olsun 32 gb
Sahte ülkenin sahte işleri:)
quote:
Orijinalden alıntı: MKBATUR
Sahte ülkenin sahte işleri:)
600 sterlindir o.
ingilizler çok orda.
satışlar sterlin üzerinden yapılır çoğu yerde, kıbrısta.
quote:
Orijinalden alıntı: tekno_user
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
1300 e ben alırım. beyaz olsun 32 gb
1400 oldu hatta 3 tane istiyorum.anında parayıda verecegim.
amerika'da bile fiyatı 1.500tl civarına denk geliyo nasıl 600 e alıyor.. çin malıdır..
600 sterlindir.
bak demedi deme.
kıbrısta yaşadım ben.
çoğu ürün sterlin olarak satılır.
600*2,93 = 1758 tl
dediği doğru 600 ama tl değil sterlin
600 tl olması imkansız zaten amerikadaki fiyatı 650 DOLAR
600 tl neden olmasın sahibinden.com da iphone 5gs var 130 tlye
quote:
Orijinalden alıntı: bradenburg
600 tl neden olmasın sahibinden.com da iphone 5gs var 130 tlye
Ya çalıntıdır ya sahtedir yada arkadaşın dediği gibi 600 siterlindir.
Kıbrıs'ta Türk iseniz 600 liralık seyi bile 1500'e kakalamaya calisirlarken, 1500 liralık telefonu mü 600'e verecekler? Yok artık lebron!!!
Saçmalık askerliğimi kıbrısta yaptım hiç bir elektronik aletin türkiyeden ucuz olduğunu görmedim iphone 4 içinde böyleydi 4s'in de öyle olduğuna %100 eminim hatta 0.35 kuruştan su bile ordaki süper marketlerde 0.50'den aşağı değildir atmasın o arkadaşın bence
adamlar orada bedava yasadigi icin o paraya geliyordur