Şimdi Ara

iphone 4s -kamerayı acınca yazılar ters

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iphone 4s sahibiyim, telefonu 5 gun once yurt dısından arkadasıma getirttim ama getirttiğime bin pişmanım diyebilirim.

Telefonumun sorunu şu (dün oldu bu sorun); kamera sekmesini actıgımda yazılar ve kamera tusu ters dönüyor.. Resim olarak ekledim ekranın nasıl gorundugunu.

Ayrıca telefonu enlemesine tuttugumda ekran dönmüyor, mesaj yazarken ve safariye girdiğimde, vs... bu sorun fruit ninja denilen sacma oyunu oynadıktan sonra basıma geldi. ne yere düşürdüm ne de baska bir sey gözüm gibi bakarken telefon bir anda kafayı yedi.

donanımsal bir sorun mudur, yazılımsal mıdır bilemiyorum ama sıkıntı cok büyüK ne yapmalıyım..?

• jiroskop da sorun var sanırım. bi restore dene. olmazsa yurtdışına geri gönder değişim yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 26 Mart 2012; 13:55:52 >
  • mesela instagram denilen program ile fotograf cekmeye calıstıgımda normal görüyorum kamerayı problem yok o programı actıgımda, restore ettim yine bir faydası olmadı,
  • Fotoğraf çekince bir bozukluk varmı yoksa sadece bu ekran mı böyle ?
  • fotograf da ters cekiliyorr maleseff ://
  • telefon u ters tutmuyorsun dimi cunku ters tutunca yazılar ters oluyor da bende kendi 4s imde denedim
  • bence bi restore at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ters de tutmuyorum, zaten şöyle de bir sey var mesela diyelim fotografı enlemesine cekmek istiyorum, o secenekler yazısı üst kısma gelmiyor ,suan ekledigim resimdeki gibi üst kısma cıkmıyor options vs. :S

• restore ettim itunes dan, hersey sıfırlandı, ama durum yine aynı..5.1 olarak yeniden geldi, fabrika ayarları 5.0 idi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pebbs -- 26 Mart 2012; 14:30:00 >
  • http://appldnld.apple.com/iOS5/041-1530.20120307.LDDac/iPhone4,1_5.1_9B179_Restore.ipsw

indirip shift+geri yükle ile yükle,yeni iphone olarak tanıt düzelirse şansına.
  • dediğiniz işlemi nasıl yapacagıma dair ayrıntılı bir yazı bilgi var mı acaba, telefonu yeni kesfetmeye calısırken ugrastıgım seylere bakın ya bu telefon kafayı yedirtecek bana :(
  • üstteki sürüm dosyasını indir.
    itunes programını indir telefonu bagla,
    klavyeden shift tusuna basılı tutup mouse ile geri yükle tusuna bas,dosyayı göster.
    http://www.apple.com/itunes/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 26 Mart 2012; 15:04:27 >
  • tesekkür ederim dosyayı indiriyorum su anda, bu işlemi yaparken telefonum acık mı olacak?
  • kapatsanda kabloyu takınca acılır telefon,acık olacak evet.
    rehberini öncesinde bu program ile yedekleyip mailine at,restore dan sonra mailinden kolayca kurabilirsin(cunku ne varsa silinecek sıfır kurulum yapacak na göre diğer yedeklerini baska sekılde al)
    http://itunes.apple.com/tr/app/my-contacts-backup/id446784593?l=tr&mt=8
  • rehbere daha 3 4 kişiyi eklemiştim o kadar yeniydi yani :(( dur bakalım simdi kuracagım, bu işlemi ben direkt itunes restore kısmında yapmıstım, bu szn dediginiz daha farklı bir işlem mi oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pebbs

rehbere daha 3 4 kişiyi eklemiştim o kadar yeniydi yani :(( dur bakalım simdi kuracagım, bu işlemi ben direkt itunes restore kısmında yapmıstım, bu szn dediginiz daha farklı bir işlem mi oluyor..

Hocam geri yükleme konusunda da new iPhone(yeni iPhone) olarak tanıtmanızın artı yararı olabilir belki denemekten zarar gelmez. Yalnız ben böyle garip sorun görmedim onu da belirteyim
  • telefonu 180 derece ters çevirince yazılar değişiyormu sensörü bozulmuş gibi geldi bana
  • aynen değişmiyor sensörü bozulmus resmen neden bozuluyor hiç bir sey yapmadım kılıfında muhafaza ediyordum, ne yapmak lazım bunun için? yurt dısına gonderme ihtimalim yok, nerede yaptırabilirim, son olarak bi ekran goruntusu daha aldım restore dan sonra saka gibi ....

• peki baska bir programda giroskop calisiyormu ? mesela bi su terazisi programi inir dene bakalim

edit: app zilla 2 yada app store a clinometer yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udolu1905 -- 26 Mart 2012; 16:07:33 >
  • yükledim, clinometer i dondurunce ibre donuyor..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.