Şimdi Ara

İphone 4s IOS8 muazzam şarj süresi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aktif olarak telefonu kurcalıyorum wifi den internete bağlıyım 2 saatte %6 şarjım gitti sadece gercekten hoşuma gitti ne bi donma ne bi kasma var abartılıcak kadar. En nihayetinde android gibi değil cihazlar ios 7.1.2 ile aradaki faekı gözle görülür ölçüde değil emin olun buna gelmeyen pişman olur bence.

Bu arada yeni keşfettiğim birşey kilit ekranında mesaj geldiği zaman sola kaydırdığımız zaman x işareti çıkıyor bastığımız zaman eaki televizyonların kapanması gibi gidiyor. Belki vardır ama ben yeni farkettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim
  • Kusura bakmayın atamadım ss yarım tam şarj doldurup adım adım ss atıcam ama inanın hiç bir fark yok 7 den

MSİ MEG Z390 ACE/Intel Core i9 9900K/GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3200MHz CL16 DDR4/GAINWARD GeForce RTX 3060 12GB/CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 2000MB Yazma)/Samsung 860 Pro 256GB/Samsung 860 Evo 500GB /MSI Optix MAG241CR 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Curved Monitör/CORSAIR Hydro Serisi H100X/ASUS TUF Gaming GT501 RGB Tempered Glass Kasa/COOLER MASTER RS-A00 SILENT PRO M 80PLUS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5s sarj süresi
    11 yıl önce açıldı
    5s pil sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.