arkadaşlar çok temiz bir iphone 4s'im var turkcell'e sordum 350 tl söyledi başka bir turkcell'e sordum çok temiz kullanmışsın 250'ye satarsın dedi.
böyle saçma bir şey görmedim. nerede satabilirim kendi fiyatına telefon 64 GB bu arada. sıfırı 1500 tl'ye satılıyor vatanda. 2. eli kaça gider ve nerede satabilirim?
sahibinden.com'a ilan koyabilirsin. denilen fiyatlar düşük.
Fiyatlar baya düşük 400-500 gibi bi fiyata bile çıkarabilirsin
Sahibindene bakıyorum 600-900 fiyat çekende var . Bunlar hayal mahsülü.
Ederi en fazla 400-450 liralık telefon benim gözümde he sizinki 64 lükmüş olsun olsun en fazla 500-550.
Benim dediğim tutar size küfür gibi gelebilir ama Iphone kullanıcıları zaten şöyle bir etfanıza baktığınızda otobüse bile bindiğinizde anlarsınız Iphone'u olan kişiler genelde hep 5S ve 6 kullanırlar ve bunların çoğunun elinde genelde en düşük hafızalılar mevcuttur. Birazda ondan dolayı Iphone piyasasını onlar belirliyor.