Şimdi Ara

İPHONE 4S HAKKINDA SAMİMİ BİR İTİRAF (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
8.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ledqer16

quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

İphone ya bende de pil sorunu var ama her olumsuzluğa rağmen iphoneyi tek gecerim zaten alınacak başka tel yok ki

hocam yanlış düşünüyosun samsung galaxy s2 4s i 2ye katlar 5e böler 8e çarpar ve bütün matematik işlemlerinden geçirir bu kanıtlanmış bir olay hatta kıyaslanamaz bile :)

O İphone 4 için geçerli size de tavsiyem bir kulak burun boğaz hekiminine görünmeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas4121 -- 28 Ocak 2012; 19:24:44 >
  • Saydıklarınızın çuğu aslında gereksiz şeyler telefon için. iPhone almadan önce görünyülü konuşması olan telefon kullandım. Bir kere bile görüntülü konuşma yapmadım. Zil sesi deseniz isteyen değiştirebilir zil sesini. Jailbreak yaparak her türlü cihazla bluetooth veri transferi yapılabiliyor. Pil konusuna gelince, sadece iPhone da değil birçok telefonda zaten pil sorunu var.
    MyAnimeList // Diablo 3 // Steam // Last.fm // Battle.net:Deatherjan#2394
  • Aslinda o kadar cok ise yariyorki iphonum, mobilevoip programiyla Türkiyedeki yakinlarimi bedava ariyorum ev telefonlarindan, avrupadada ev telefonlarini bedavadan ariyabiliyorum, ayrica herkes android olsun yada ios olsun tango kullaniyor bedava goruntulu gorusme yapabiliyorum, banka hesabimi disaridayken kontrol edebiliyorum, whatsupp ile msjlasabiliyorum ucretsiz, disaridayken cektigim resimleri facebookta rahatlikla paylasabiliyorum saysam bitmez bana olan faydalari iphone umun..
  • Sarz aletinizi yanınızda taşıyın ya zaten 15 dakikada sarzidolduruyor artık otobüslerde bile sarz yapabiliyoruz binalarda elektrik takılacak yerler var okul ve dersane is yeleri her yer fiş dolu büfelerde bile sarz yapıyoruz abartacak bişey yok

Orijinalden alıntı: ozgunce

Hocam e72 ve n86'yı iphone'a tercih ettiğin için gelecek yorumlara hazırlıklı olmalısın

Süperdi
  • Osman bey abicim begenmiyorsan kullanma senin gibi binlercesi bunlardan yaniyordu kimse iphone adini soyleyemezken ben almistim kullaniyordum simdi herkesin agzinda olacak jailbreak icin kirk takla atiyorduk bugun elinde tuttugun o cihazin yapamayacagi sey yok o yok bu yok dedigin surece gelecek cok merak ediyorum ediyorum belli yillarca noki kullanmissin madem memnundun nie gittim 2 bin tl verdin iphone aldin devam edeydin nokia takozlariyla bugun yeni telefon yapicak olsan sen ne koyacaksin onu soyle ayrica jb telefonun hic bir seyini bozmaz garanti silmez telefonu eskitmez kisacasi windows yazilima msn yuklemek gibi birseydir windowsta silmek icin denetim masasindan kaldir dersin iphoneda ise itunestan restore dersin olay budur yillarca ole olacaktir

İletişim • Contact • 联系
  • Yuksek meblag odeyip bazi ozelliklerini ben ekleyecek olduktan sonra o kadar para vermeye ne gerek var?

O zaman rakiplerinden ucuz olsun, soran olurasa bazi ozelliklerini siz ekliyorsunuz jb yapmadan telefon cop ondan ucuz dersiniz.

Ama adam bluettoth olmayinca virus girmez, zil sesi atanamayinca digerlerinden farkli yeeaah diye kendini tatmin ediyor.

Ben hala bu flash konusuna takilmis durumdayim, kabul edin yani html5 yayginlasmadan flash buyuk eksiklik. Adobe'nin gelistirmeyi durdurmasi allah bilir sirf apple'in baskisi yuzundendir.

Orijinalden alıntı: ilk_ze

Aslinda o kadar cok ise yariyorki iphonum, mobilevoip programiyla Türkiyedeki yakinlarimi bedava ariyorum ev telefonlarindan, avrupadada ev telefonlarini bedavadan ariyabiliyorum, ayrica herkes android olsun yada ios olsun tango kullaniyor bedava goruntulu gorusme yapabiliyorum, banka hesabimi disaridayken kontrol edebiliyorum, whatsupp ile msjlasabiliyorum ucretsiz, disaridayken cektigim resimleri facebookta rahatlikla paylasabiliyorum saysam bitmez bana olan faydalari iphone umun..

Mobilevoip disindaki ornekleriniz sadece ios'a ozel sanki!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat/performans oranı düşük bu cihazın.

dikkat edin "ORAN" diyorum.

*zil sesi olayının "pratik olmaması" can sıkıcı.

*"bluetooth ile" az önce çektiğiniz fotoğrafı arkadaşınıza atamamanız ciddi eksik.

*bluetooth ile mp3 paylaşılamaması bir kısıtlama ama telif hakları açısından bakarsak doğru bir karar.

*biraz kullanınca şarjının 1 gün götürememesi ( genel olarak smartphone sorunsalı ), bataryasının değişmemesi ( yedek batarya takılamaması )

*bir de siz ne kadar hafıza kullanırsınız bilmem ama ufak kamera çantamda 3 adet 16gb, 1 adet 32gb hafıza kartım bulunmakta, bunları iphoneye takamıyoruz. android cihazlara takıp datalara ulaşabiliyoruz.

kısacası iphone de hafıza kartı, bt foto paylaşımı ve gelişmiş pil süresi olsa alır kullanırım :)

şu haliyle gelişimini izlemekteyim, telefon olarak uzun şarj süresi sunan, yolda bırakmayan cihazlar tercihimdir. ( e 72 gibi :) )

saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

Aslinda o kadar cok ise yariyorki iphonum, mobilevoip programiyla Türkiyedeki yakinlarimi bedava ariyorum ev telefonlarindan, avrupadada ev telefonlarini bedavadan ariyabiliyorum, ayrica herkes android olsun yada ios olsun tango kullaniyor bedava goruntulu gorusme yapabiliyorum, banka hesabimi disaridayken kontrol edebiliyorum, whatsupp ile msjlasabiliyorum ucretsiz, disaridayken cektigim resimleri facebookta rahatlikla paylasabiliyorum saysam bitmez bana olan faydalari iphone umun..

Mobilevoip disindaki ornekleriniz sadece ios'a ozel sanki!

Merak etme galaxy s2 de aldim ama cebime sigmiyor o yuzden iphone daha kullanisli, verdigim ornekler iosa ozel degil dileyen istedigi telefonla istedigini yapabilir ama bir farkla o da iphone kullanim ve tasimasii daha kolay yeni nesil 4 inchten basliyan telefonlara gore..

• Dayı nediyon sen ya?

Orijinalden alıntı: powersky

Dayı nediyon sen ya?

ne o bizi dövecekmiş gibi bir halin var gurban

ALAN ALMAZ, ALANA DA HAYIRLI OLSUN DEMEK LAZIM.

FİRMALAR BABAMIZIN DEĞİL.

HİÇ BİR CİHAZ İÇİN SİNİRLENMEYE, EFOR SARFETMEYE DEĞMEZ.

BÜYÜK HARFLE YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR AMA IPHONE UN EKSİKLERİ VAR TAMAM.

AMA

UNUTMAYIN AMA

FAZLALARI DA VAR.

FAZLALARI İÇİN TERCİH ETMEK BENCE SON DERECE YERİNDE BİR KARAR OLUR BANA GÖRE.

DAHA ÖNCE IPHONE KULLANMAYANLAR BİRAZ YADIRGAYABİLİRLER AMA IPHONE EMİN OLUN SİZE YETER.

YÜZMİLYONLARCA KİŞİYE YETTİĞİ GİBİ.

not: sinirli değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 28 Ocak 2012; 21:04:50 >

quote:

quote:

İphone ya bende de pil sorunu var ama her olumsuzluğa rağmen iphoneyi tek gecerim zaten alınacak başka tel yok ki

hocam yanlış düşünüyosun samsung galaxy s2 4s i 2ye katlar 5e böler 8e çarpar ve bütün matematik işlemlerinden geçirir bu kanıtlanmış bir olay hatta kıyaslanamaz bile :)

O İphone 4 için geçerli size de tavsiyem bir kulak burun boğaz hekiminine görünmeniz

hocam yanlış anladınız sanırım kusura bakmayın ''zaten alınacak başka tel yok ki'' demişsin bende o yüzden birazda espirili bi cevap verdim :) ve gerçekten s2 hem daha ucuz hem çok çok daha iyi bir telefondur yani bu benim düşüncem de değil kanıtlanmış bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

arkadaşlar samimi bir itirafım olacak bana inanmayabilirsiniz belki
    valla bu benim ilk iphone m sanırım son kullandığım ıphone olucak
    aslına bakarsanız beni fazlaca memnunda etmedi desem yeridir
    adam sırf kendi ürünlerinin esiri yapmış
    görüntülü görüşme anca ıphoneden ıphone ye yapıyorsun istediğin zil seslerini atayamıyorsun buluetohtla keza aynı telefondan çalışıyor
    ve en büyük eksisi pil olayı verdiğim paraya acıdım doğrusunu söylemek gelirse alamayanlar sakın almasınlar derim ayrıcada hiç merak edip üzülmesinler
    vallahide billahide değmez bu paraya
    bakın yaşım 54 bu ıphone denen telefon sırf fantezi sadece işte ıphonemi ıphone
    elimiz mahkum kullanıcaz artık telefon geberene kadar neyseki e 72 ve n86 nokıalarım var

bu fikir benim şahsi görüşümdür katılan olur katılmayan olur herkese saygı duyarım herkesinde benim fikrime saygı duymasını isterim
    eleştirilerinizi saygı içersinde yaparsanız çok iyi olur

Kesinlikle katılıyorum,merak edip 4s aldık iki gün önce...Beş para etmez miş yahu...eşime verdim o kullanıyor...Benim sensation 4G modeli telefonum iphone 4s ten daha eğlenceli,daha kullanışlı,kamerası kesinlikle daha iyi , kullanışı daha kolaymış....SENSATİON u Öpesim geldi

iphone un tek artısı ele iyi oturması....

Asla tavsiye etmiyorum......Verilen paraya yazık iphone 4s e.....

Tamamen şahsi görüşüm.....

bir daha iphone mu aslaaaaaaaaaaaaaa......

Herkese Saygılarımla

Erkan...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam yanlış anladınız sanırım kusura bakmayın ''zaten alınacak başka tel yok ki'' demişsin bende o yüzden birazda espirili bi cevap verdim :) ve gerçekten s2 hem daha ucuz hem çok çok daha iyi bir telefondur yani bu benim düşüncem de değil kanıtlanmış bir olay

Benim demek istediğim s2 yi İphone 4 ile kıyaslarsin 4s ile kıyaslama gerçekçi olmaz 4s i s3 ile kıyaslarsan ona bişey diyemem sizde kusura bakmayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim demek istediğim s2 yi İphone 4 ile kıyaslarsin 4s ile kıyaslama gerçekçi olmaz 4s i s3 ile kıyaslarsan ona bişey diyemem sizde kusura bakmayın

yok hocam estağfurullah ben uzun zamandır araştırıyorum da o yüzden böyle dedim yoksa benim ne 4s nede s2 kullanmışlığım var ama benim kanım şudur tasarıma baktığımda 4s yazılıksal olarak özellik olarak baktığımda s2 ne kdr doğrudur bilemem fakat ben bunu gördüm :D

• Apple'ın ortak kurucusu Steve Wozniak, bir kez daha Android sevgisinin altını çizerek Apple hayranlarını şaşırttı. Wozniak'ın, iPhone'a olan yakınmalarını ve neden Google'ın işletim sistemini seçtiğini açık sözlerle anlatması, bir anda manşetlere de bomba gibi düştü .

Daily Beast'in raporuna göre Wozniak ilk olarak sesli komutların ve GPS sisteminin Android'de daha iyi çalıştığını iddia etti ve şöyle dedi: "Benim birinci telefonum iPhone, güzelliğine hayranım. Ama keşke Android'imin yaptığı her şeyi yapabilse..."

Woz, Apple ve Android arasındaki savaşın tıpkı 90'lardaki Windows ve Macintosh rekabeti gibi olduğunu söyledi. Microsoft yazılımını üçüncü-şahıs üreticilere lisanslayınca marketi ele geçirmişti. Aynı teori şu anda Android tarafından gerçekleştiriliyor. Fakat bu seferki rakibin daha da güçlü olduğunu söylüyor Woz "iOS ve Android arasında, Mac ve Windows arasında olduğu kadar büyük bir fark yok" diyor ve Apple'ın sıkı uygulama kabul sürecinin avantajı Android'e veren bir ayak bağı olduğunu söylüyor.Apple'ın üzerinde yoğun uğraşlar vererek iPhone 4S'e koyduğu, ses-tanımlama-bazlı asistan Siri de Woz'un hayal kırıklıklarından biriymiş: "Siri'yle Android'in ses tanımlama teknolojilerini karşılaştırdığımda Siri'nin daha başarısız olduğunu gördüm. Ayrıca Android, navigasyon konusunda da bir boy önde."

iPhone'un pil ömrünü de eleştiren Wozniak, Apple hayranlarının gözündeki itibarını korumak için ise çoğu kişi için iPhone'un yine de en iyi seçim olduğunu söylemeyi ihmal etmedi: "Hali hazırda Mac dünyasının içinde olan insanlara kesinlikle iPhone 4S'i öneririm çünkü çok uyumlu. iPhone hala en az göz korkutan şey. Karmaşadan çekinen insanlar için basit ve ihtiyaç duyduğunuz şeyleri yapan harika tek cihaz iPhone."

http://www.tomsguide.com/us/Steve-Wozniak-Android-iPhone-iOS-Siri,news-13911.html

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.