Şimdi Ara

İPHONE 4S HAKKINDA SAMİMİ BİR İTİRAF (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
8.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • androidde iblacklist es degeri oldugu gun android os li tel alirim o gune kadar iphone.
    Fiyat konusunda size katiliyorum 4s gibi bir telefona hayatta o kadar para vermem haketmiyor cunku hakettigi oara saticisinin giyati 650 dolardir ki turkiyeyide ekleyerek 100-200 fazla olabilir.

Jb hayatta yapmam demissiniz kararinizi hemen degistireyim.Siz telefonu bozmaktan korkuyorsunuz o kadar para verdim bari simdi yapmiyayimda copu cikinca denerim diyorsunuz ama yaniliyorsunuz.

Jb asla iphonea zarar vermez istedigiz kadar kurcalayin yinede bisey olmaz.en kotu telefona bilgisayar gibi format atip eski haline getiriyorsunuz.kb amerikada yasal.jb siz iphone saman gibidir jb isir bir girdiginizde baska bir telefon almis gobi hissedersiniz.

Acikcasi iphonefa jb denen bisey olmasaydi ben iphone almazdim cogu arkadasda o sekilde.

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Amca yaş olmuş 54, torun torba peşinden koş sen, ne yapacaksın iPhone'u Forum'u...

oldu arkadaşım bu önerini mutlaka dikkate alacağım
    ama şunu unutmamamanı tavsiye ederim
    ben gençliğin ne olduğunu çok iyi bilirim
    sen daha henüz yaşlılığın ne olduğunu bilemessin(orson welles)
  • 3gs ilk cıktıgında ikinci el olArak bi tanıdıktan 650 liraya verdiği için almıştım jblide kullandık burda teli babasının markası gibi savunanaları anlamıyom ben hiçbi markayı savunmam kim bana en iyi hizmeti en uygun paraya veriyosa ona yönelirim uzun lafın KISASI BU TELEFON 2000 LİRA ETMEZ YAZIK BU İŞİN GERCEĞİ şimdi nicimdeki ideos x5 i kulanıyom 550 lirak androidli telefonla iphone 4 teki yapılabilecek herşeyi yapıyorum coluk cocugumuzun rıskını neden yedirelim böyle markalara gencler babamızın akşama kadar calışıp zorlukla kazandığı ekmek parasını böyle harcamıyalım tabi zenginseniz iş değişir iphone kolay kolay sırtı yere gelmez arkasında amerika var ulusal bi marka artık ve amerikan milliyetcisi bi markadır. amerikan halkına cok güzel kampanyalar yapar ama avrupaya bile üvey evlat muamelesi yapar

son olarak artık tel herkeste olmaya başladı bağrı acık kolunda kalın altın künye olan mercedesli tipler kullanıyo bide akşama kadar avm lerden cıkmayan whatsapp manyağı şişko kızlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

arkadaşlar samimi bir itirafım olacak bana inanmayabilirsiniz belki
    valla bu benim ilk iphone m sanırım son kullandığım ıphone olucak
    aslına bakarsanız beni fazlaca memnunda etmedi desem yeridir
    adam sırf kendi ürünlerinin esiri yapmış
    görüntülü görüşme anca ıphoneden ıphone ye yapıyorsun istediğin zil seslerini atayamıyorsun buluetohtla keza aynı telefondan çalışıyor
    ve en büyük eksisi pil olayı verdiğim paraya acıdım doğrusunu söylemek gelirse alamayanlar sakın almasınlar derim ayrıcada hiç merak edip üzülmesinler
    vallahide billahide değmez bu paraya
    bakın yaşım 54 bu ıphone denen telefon sırf fantezi sadece işte ıphonemi ıphone
    elimiz mahkum kullanıcaz artık telefon geberene kadar neyseki e 72 ve n86 nokıalarım var

bu fikir benim şahsi görüşümdür katılan olur katılmayan olur herkese saygı duyarım herkesinde benim fikrime saygı duymasını isterim
    eleştirilerinizi saygı içersinde yaparsanız çok iyi olur

ilk iphone'umu (hâla onu kullanıyorum ama artık başka telefon alabileceğimi sanmıyorum), 2010 senesinde aldım. Ilkbaşlarda şu itunes'un herşeyi kontrol etmesine sinir oluyordum. Alsında 2005 gibi bir ipod'umda vardı. ( bu arad o ipodu apple 6 sene sonra geri çağırdı. Yenisini veriyor..:) Daha o zamanlardan itunes u hiç sevmezdim.
    Ama tüm özelliklerini kullanınca, ve gerçekten kontrolü ona bırakıp senkronizeleri vb yapınca verilerin ne kadar güvenli olduğunu anladım. Hele bu 5,0 la gelen cloud özelliği süper oldu.

Sanırım siz bu konuyu biraz erken açmışsınız. Telefonunuzu uygulamalarla zenginleştirirseniz bir daha vaz geçemeyeceğiniz bir cihazınız olacağını düşünüyorum.

Ben telefonunu Amerikadan kilitli olarak olmıştım. Onun için uzun süre JB ile kullanmak zorunda kalmıştım.
    JB bence kesinlikle şart değil. Birçok arkadaş öyle yazmış.

Tabii ki birçok güzel eklenti oluyor ama onlar olmadan telefon kesinlikle çok daha stabil.

sglr

• JB kesinlikle sart. her yeni os surumunde biz jb cilerin yillardir kullandigi ozellikleri ekliyorlar sadece ve daha %80 i eksik. iletim raporu olmamasinin, arama listelerine tekil mudahale edememenin boyle basit ozelliklerin telefona konmamasinin stabillik ile hic bir alakasi yoktur.

Amca yaş olmuş 54, torun torba peşinden koş sen, ne yapacaksın iPhone'u Forum'u...

Alem adamsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bkerem

quote:

görüntülü görüşme anca ıphoneden ıphone ye yapıyorsun istediğin zil seslerini atayamıyorsun buluetohtla keza aynı telefondan çalışıyor
    ve en büyük eksisi pil olayı verdiğim paraya acıdım doğrusunu söylemek gelirse alamayanlar sakın almasınlar derim ayrıcada hiç merak edip üzülmesinler
    elimiz mahkum kullanıcaz artık telefon geberene kadar neyseki e 72 ve n86 nokıalarım var

bu fikir benim şahsi görüşümdür katılan olur katılmayan olur herkese saygı duyarım herkesinde benim fikrime saygı duymasını isterim

ilk iphone'umu (hâla onu kullanıyorum ama artık başka telefon alabileceğimi sanmıyorum), 2010 senesinde aldım. Ilkbaşlarda şu itunes'un herşeyi kontrol etmesine sinir oluyordum. Alsında 2005 gibi bir ipod'umda vardı. ( bu arad o ipodu apple 6 sene sonra geri çağırdı. Yenisini veriyor..:) Daha o zamanlardan itunes u hiç sevmezdim.
    Ama tüm özelliklerini kullanınca, ve gerçekten kontrolü ona bırakıp senkronizeleri vb yapınca verilerin ne kadar güvenli olduğunu anladım. Hele bu 5,0 la gelen cloud özelliği süper oldu.

Sanırım siz bu konuyu biraz erken açmışsınız. Telefonunuzu uygulamalarla zenginleştirirseniz bir daha vaz geçemeyeceğiniz bir cihazınız olacağını düşünüyorum.

Ben telefonunu Amerikadan kilitli olarak olmıştım. Onun için uzun süre JB ile kullanmak zorunda kalmıştım.

Tabii ki birçok güzel eklenti oluyor ama onlar olmadan telefon kesinlikle çok daha stabil.

sglr

bir samimi itiraf dahayapayım evet dediğinde haklısın arkadaşım konuyu çok erken açmışım aslında şimdi yazmayı düşünüyordum konuya senin bu mesajından sonra
    söylüyüm bari telefonla bugün 4 ncü günüm bayağı bir haşır neşir olmaya başladım jb siz haliyle jb de yaptırmayı düşünmüyorum
    jb yi ancak bir viski markası olarak görüyorum desemde onuda içmem

telefonla dün gece bayağı bir güreştik ben telefon laptopum ve itunes sonunda telefonu kündeye getiricem galiba
    kendi müziklerimi i tunesde zil sesi yapmayı başardım bazı programları paralı alıcağım free lerden bayağı yükledim
    anlayacağınız telefona ısınmaya başladım
    heleki dünkü 5.01 güncellemesinden sonra piller gözle farkedilecek şekilde düzelme oldu artı pc den doldurmakta cabası telefonu
    yedeklemeleri i tunese güzel
    itunes 10.5 türkçe olmuş zaten
    bende 10 sene evvel ıpot almıştım hatta sonra bu itunes yüzünden kenara fıraltıp atmıştım şimdi onu bile gün yüzüne çıkarıp yükleyip kızıma verdim
    galiba olacak bu iş ıphoneyi tuş edecem

yalnız parası gerçekten çok yani inanın bu kadar para verilmez işte ama verdik kullanacağız elimiz mahkum ayağımız prangalı
    kısacası alışmaya başladım

şimdiden ıphoneci kardeşlerimden özür diliyorum hemde şiddetle aceleci davranmışım itiraf ettim
    kesinlikle fiatı çok pahalı ama ürün gerçekten ben kaliteyim diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

en hayatımda bir hata yapıp HTC Desire S aldım ve aldığımda HTC'nin son çıkan modeliydi vodafone'den aldım kontratlı... Tamam cihaz iyi sayılır güzel, android falan iyi de aradan 6 ay geçti bana 1200 TL'ye gelen telefonu 700 TL'ye zar zor sattım...
    yani HTC ayda bir telefon çıkartmaya devam edip NOKİA yolunda ilerlerse ve biraz da SAMSUNG'laşırsa durum çok vahim...
    yani şimdi 1500 TL verip sensation XL alacaksın 6 ay sonra satmak zorunda kalsan 750 ye belki satacaksın... bu durum gerçekten cok kotu bir şey, başına gelen beni çok çoook iyi anlar...
    Ben İPHONE'u sadece bu yüzden tek geçiyorum ve şuanda 1250 TL verip İsviçre'den simfree 4s getirtiyorum bir haftaya elimde olacak nasipse... En azında 1 sene sonra da satsam hemen hemen aynı paralara satarım ve ilan açtığım zaman en geç bir haftada alıcı bulurum...
    olaya bir de bu açıdan bakmak gerektiğini düşünüyorum...
    bir daha iphone dan başka telefon almam da satmam da... 1 sene sonra telefonu bugün aldığım fiyata satabilirim, bunu iddaa edene 1 yıl sonra da ispatlarım =)

Bu konuda kesinlike haklısınız bende babama ingiltereden aldırmıştım simfree iphone 4, 1000tl ye mal oldu, pasaport kayıt zaten dahil. Şİmdi satmak istesem 900tl ye elimi öpene satarım.

• ustad gercekten bu kadar dokunduysa verdigin para cihaza hakverirrim her kez farkli seyler bekler. ama geri donusu var iphane cok tutulan bir cihaz kolayca satar cok az zarar edersin hatta niyet edersen ben bile talip olurum :)

quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

quote:

sglr

bir samimi itiraf dahayapayım evet dediğinde haklısın arkadaşım konuyu çok erken açmışım aslında şimdi yazmayı düşünüyordum konuya senin bu mesajından sonra
    söylüyüm bari telefonla bugün 4 ncü günüm bayağı bir haşır neşir olmaya başladım jb siz haliyle jb de yaptırmayı düşünmüyorum
    jb yi ancak bir viski markası olarak görüyorum desemde onuda içmem

telefonla dün gece bayağı bir güreştik ben telefon laptopum ve itunes sonunda telefonu kündeye getiricem galiba
    kendi müziklerimi i tunesde zil sesi yapmayı başardım bazı programları paralı alıcağım free lerden bayağı yükledim
    anlayacağınız telefona ısınmaya başladım
    heleki dünkü 5.01 güncellemesinden sonra piller gözle farkedilecek şekilde düzelme oldu artı pc den doldurmakta cabası telefonu
    yedeklemeleri i tunese güzel
    itunes 10.5 türkçe olmuş zaten
    bende 10 sene evvel ıpot almıştım hatta sonra bu itunes yüzünden kenara fıraltıp atmıştım şimdi onu bile gün yüzüne çıkarıp yükleyip kızıma verdim
    galiba olacak bu iş ıphoneyi tuş edecem

yalnız parası gerçekten çok yani inanın bu kadar para verilmez işte ama verdik kullanacağız elimiz mahkum ayağımız prangalı
    kısacası alışmaya başladım

şimdiden ıphoneci kardeşlerimden özür diliyorum hemde şiddetle aceleci davranmışım itiraf ettim
    kesinlikle fiatı çok pahalı ama ürün gerçekten ben kaliteyim diyor.

demistim hocam alisinca cok begeneceksin diye. iphone 5 ide beklemeye baslarsan eger apple hastasi oldun demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nsagency

quote:

Alem adamsiniz :)

yaşlarımız size çok görünmesin, sizin gibi gençlere daha çokkk taş söktürürüz

ne dersin cantosman üstad yaparmıyız
    arkadaşlarımın eline veriyorum telefonu.sen buna naptın diyorlar,bu telefon çok farklı diyorlar. kesinlikle kullanıcıya baglı.bende görüp deneyen hemen iphone almak istiyor :) 2 tane arkadaşım iphone aldı,1 taneside bir iki haftaya alıyor. bana veriyorlar jb yapıp her ayarlarını yapıyorum veriyorum,çok şeyini kullanabiliyorlar. bluetooth çalışmıyor,zil sesi değişmiyor,itunese muhtacız,usb olarak görmüyor,albümleri düzenliyemiyoruz,son aramaları tek tek silemiyoruz vs. vs. bunların hepsi bahane. jb yapın bi 10 dk da herşeyi kurun. gayette stabil. ben hala 4.3.3 unt. jbdeyim iphone4 de. ios5e daha geçmedim.geçmeyi çok istiyorum ama tekrar baştan yüklemek ayarlamak üşeniyorum biraz. tel çökünce geçerim diye şartlandırdım kendimi. çökmüyorda :))

Orijinalden alıntı: afterlife97

Tamam.

:) :) :)

• Biz iPhone fanları fanteziye devam:)hayatıma büyük renk kattığın için teşekkürler Apple ailesine:)kız arkadasımda iPhone 3g varken hayatta bu cihaza para vermem dedim büyük konuşmuştum iphone4 aldım elim ayağım herseyim oldu kişisel asistanım sanki!hangi bir özelliğini anlatayimki anlatılmaz yaşanır ustelikde jailbreak olayına daha el atmadım ona atarsam daha çok bağlanırım diye korkuyorum:)havaalanında herkes kuyrukta sıra beklerken mobil check in ile biletsiz kagitsiz uçağın koltuğuna kadar gitmek yurtdışında gideceğim yerleri bulmak yurt icinde istediğim herseye ulaşmanın hazzı başka birşeyde yok saymakla bitmez.kullanmasini bilene nimet

Orijinalden alıntı: crazydentist

Biz iPhone fanları fanteziye devam:)hayatıma büyük renk kattığın için teşekkürler Apple ailesine:)kız arkadasımda iPhone 3g varken hayatta bu cihaza para vermem dedim büyük konuşmuştum iphone4 aldım elim ayağım herseyim oldu kişisel asistanım sanki!hangi bir özelliğini anlatayimki anlatılmaz yaşanır ustelikde jailbreak olayına daha el atmadım ona atarsam daha çok bağlanırım diye korkuyorum:)havaalanında herkes kuyrukta sıra beklerken mobil check in ile biletsiz kagitsiz uçağın koltuğuna kadar gitmek yurtdışında gideceğim yerleri bulmak yurt icinde istediğim herseye ulaşmanın hazzı başka birşeyde yok saymakla bitmez.kullanmasini bilene nimet

Cümlenin sonu güzel olmuş bilene nimet!!
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.