Şimdi Ara

Iphone 4S Gevey 5.1.1JB +90 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5.1.1JB sürümde gevey ile iphone 4s kullanıyorum. Herhangi bir sebeten dolayı telefonu kapatıp açmam gerekse, hattımdaki tüm numaralar siliniyor. Mecbur tekrar simdekileri telefona aktar diyorum.

Buraya kadar sorun yok fakat, simdeki numaralar 0 5xx 5xx 2x x1 türkiye'ye göre kayıtlı. Numaralar iphona aktarılınca başına her seferinde +90 eklemem gerekiyor ve ben bundan çok sıkıldım

Malum JB sürüm olduğu için arada stabilsizlik sorunu oluyor, facebook açmaya çalışıyorum mesela, uygulama açılıp hemen kapanıyor. Ne ayarlara giriyo telefon nede rehbere vs... hiç bişi açamıyorum. Mecbur kapatıyorum telefonu tekrar açıyorum. Rehber uçmuş işin yoksa yine +90 ekle bütün kişilere.

İnternette araştırdım. ifile yardımı ile söyledikleri dizine girip gerekli değişiklikleri yaptım. Telefonu kapatıp açtım ama yine +90 eklemeden arama yapamıyorum. Rehberde kayıtlı olmasına rağmen, biri arıyor sanki kayıtlı değilmiş gibi isimler görünmüyor.

Yardım lütfen

Iphone 4S Gevey 5.1.1JB +90 Sorunu

• Geveyin çakma galiba geveyini değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gevey Ultra S hocam. Daha iyisini piyasada olduğunu sanmıyorum
  • Jailbreak ten hic anlamam ama bana jailbreak i kaldirip tekrar kurunca duzelirmis gibime geliyor.

He bide dedgimi yapacak olursan telefon jb siz ken +90 siz arama yapmayi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaysnoob

Jailbreak ten hic anlamam ama bana jailbreak i kaldirip tekrar kurunca duzelirmis gibime geliyor.

He bide dedgimi yapacak olursan telefon jb siz ken +90 siz arama yapmayi dene

JB candır hocam Birşeyler yaptım şimdi telefonu kapasamda numaralar gitmiyor, yeni kaydettiklerimede kendisi +90 ekliyor. Böyle idare edicez artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 7 plus şarj sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.