Şimdi Ara

IPHONE 4S 'EFSANE SERİ' KULLANICILARI KLÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
24
Favori
138.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese elimde hem 4s var hem 4 var ekrAnlarini karsilastirirken ayni parlaklik seviyesinde 4sin ekrani daha cAnli ve parlAk neden olabilr acaba bilgilendirirseniz sevinirim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsea

Selamlar herkese elimde hem 4s var hem 4 var ekrAnlarini karsilastirirken ayni parlaklik seviyesinde 4sin ekrani daha cAnli ve parlAk neden olabilr acaba bilgilendirirseniz sevinirim ..

http://tukel.thgtr.com/apple/apple-iphone-4s-inceleme-bolum-2-pil-kamera-ve-ekran-kalitesi/ekran-performansi-mikroskopik
  • Hafdaya Cumartesi günu istanbula geliyorum almanyada yasiyorum isteyene 1-2 tane getire bilirim alis fiyatindan en ucuzu 629 euro 16 gb ip4s sim kilit yok ,pm den konusambiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Selamlar herkese elimde hem 4s var hem 4 var ekrAnlarini karsilastirirken ayni parlaklik seviyesinde 4sin ekrani daha cAnli ve parlAk neden olabilr acaba bilgilendirirseniz sevinirim ..

http://tukel.thgtr.com/apple/apple-iphone-4s-inceleme-bolum-2-pil-kamera-ve-ekran-kalitesi/ekran-performansi-mikroskopik

Mikroskopik seviyede baktığımızda altpiksellerin tamamen farklı bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Yani Apple sessiz sedasız iPhone 4S’te kullandığı panelleri farklı bir üreticiden satın almış.

Olay bumudur hocam ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Mikroskopik seviyede baktığımızda altpiksellerin tamamen farklı bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Yani Apple sessiz sedasız iPhone 4S’te kullandığı panelleri farklı bir üreticiden satın almış.

Olay bumudur hocam ?

Bir sonraki sayfaya geçerseniz biraz daha ayrıntılı bilgi veriyor.
    Ama evet olayın temeli panellerin farklı üreticilerden tedarik edilmesi.

• Peki bu bi avantaj yada dezavantaj olarak degerlendirilebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

Siri'ye yakınlarda starbuck veya burger king varmı diye soruyorum türkiye haritasına ulaşamıyorum diyor o yüzden cevap veremiyorum diyor herkes de böyle mi

Sirinin turkiyede location destegi yok ne yazikki :(( herkeste boyle merak etme turkiye icin yer bulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: brscnzr

quote:

Siri'ye yakınlarda starbuck veya burger king varmı diye soruyorum türkiye haritasına ulaşamıyorum diyor o yüzden cevap veremiyorum diyor herkes de böyle mi

Sirinin turkiyede location destegi yok ne yazikki :(( herkeste boyle merak etme turkiye icin yer bulmuyor

Peki bu hep böylemi olacak inşallah düzeltirler
  • quote:

nasıllll siri ye baksen beşiktaşa kadıköye nasıl gidebilirm diye sorarmısın ona ne diyecek bi de buraya yazarsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

quote:

nasıllll siri ye baksen beşiktaşa kadıköye nasıl gidebilirm diye sorarmısın ona ne diyecek bi de buraya yazarsan iyi olur

Anlamıyorum diyor
  • Sorun yumağı mübarek
    Apple 4s ile prestij kredisini tüketiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Anlamıyorum diyor

bende zeki bişey sanıyodum ya :( ne güzel dost olcaktık suya düştü hayallerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlamıyorum diyor

bende zeki bişey sanıyodum ya :( ne güzel dost olcaktık suya düştü hayallerim

Türkiyede siri ile ilgili gereksiz hayallere kapılmayın. Türkçe yapısı itibariyle ingilizce, almanca veya fransızcadan çok farklı bir dil. ekler kökler, yüklem yapısı vs farklılıkları var. Bu nedenle sirinin türkçe yi desteklemesi bana göre hayalden öteye gitmez. Sirinin Türkiye de isim den arama, lokasyon gibi fonksiyonları kullanılamıyor.

Boşuna heves edipte hayal kırıklığına uğramayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 8 Ocak 2012; 17:55:21 >

• Arkadaşlar konuyu okudum ancak benimki gibi zihnisinir bir hatayı kimse farketmemiş sanırım

Telefon çaldıgında açıp alo dediğiniz takdirde karşı taraf sizi ancak 3 saniye sonra duyuyor , telefonu kullanmaya başladıgımdan beri 2-3 kere alo dedikten sonra böyle bir hata oldugunu farkettim . Açıp biraz bekleyip konusmakta fayda var diye düşünüyorum .

Bu sorunu farkeden olmuş muydu daha önce ?
  • Merhaba arkadaslar , bendeki sorun 2 hafda once siyah ip4s aldim beyazda var elimde ama yeni aldigimin home tusu cok kafif basior ve gec algiliyor ve ses tusuna dokundugum zaman kedi kendine aciyor sesi takili kalior , geri verrymi yoksa restore yapsam sorun cozulurnu?
  • arkadaşlar selam

yaklaşık 1.5 senedir bberry 9000 bold cihazını kullanıyordum ve 2 hafta evvel 4s aldım...

benim merak ettiğim bberry de telefonda kayıtlı olan birisinin aradığında 2 satır bilgileri geliyordu şirket ünvan vs gibi

4s'de de kayıt yaparken şirket bilgilerini yazıyorum fakat sadece isim ve soy isim olarak çıkıyor arayan ekranına...

bunun için bir ayar veya ekstra bir program var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19ygt07

Arkadaşlar konuyu okudum ancak benimki gibi zihnisinir bir hatayı kimse farketmemiş sanırım

Telefon çaldıgında açıp alo dediğiniz takdirde karşı taraf sizi ancak 3 saniye sonra duyuyor , telefonu kullanmaya başladıgımdan beri 2-3 kere alo dedikten sonra böyle bir hata oldugunu farkettim . Açıp biraz bekleyip konusmakta fayda var diye düşünüyorum .

Bu sorunu farkeden olmuş muydu daha önce ?

Hocam 4 kullanıyorum bende de 1 sn gec geliyor,acar acmaz alo diyorum karsı taraf duymuyor tabii,gıcık bi durum

quote:

Orijinalden alıntı: BlackOssi55

Merhaba arkadaslar , bendeki sorun 2 hafda once siyah ip4s aldim beyazda var elimde ama yeni aldigimin home tusu cok kafif basior ve gec algiliyor ve ses tusuna dokundugum zaman kedi kendine aciyor sesi takili kalior , geri verrymi yoksa restore yapsam sorun cozulurnu?

su sanırım,geri verme sansınız varsa verin bence.

• Bende simdi farkettim yagmurlu havada konusurken elektrik carpiyor
  • Konunun başında belirtilen 23 problemden hiç biri ile karşılaşmadım , zaten yazılanların çoğu da problem değil bana göre, hatta cihazın artı özellklerinden bile söz edilmiş ip4 den hissedilemeyen hız artışı v.b gibi, arkadaşlar ip4 ün işlemcisi zaten şuan da tüm uygulamaları kaldıracak seviyede. Çift çekirdekli bir işlemcinin hızını gözle görebilmek pek mümkün değil,
    bunu ancak internet kullanımında uygulama, menü geçişlerinde ve gelecek uygulamalarda bir nebze görebilirsiniz , İphone 4 de en belirgin 2 sorun vardı bunlardan 1. olanı kesinlikle şebeke problemi idi, bu sorunu tamamen 4s ile çözmüşler hatta 4 ü satıp 4s almamın en büyük nedeni buydu, sürekli konuşmalarım yarıda kesiliyordu hat geçişlerinde pek sorun yaşadığımı söyleyemem hattım kesildi kesilmedi de diyemem ancak bunun nedeni bulunduğum bölgeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, çünkü eski telefonumda da hattım kesiliyordu ama ip4 de ki kadar değil, ikincisi ise sarı ekran sorunu , bu bahsettiğim problem iphone 3.nesilden günümüze kadar gelen tüm sürümlerde var,bunu sorun olarak lense etmek doğru mu bilmiyorum şu bir gerçek ki kullanılan malzemeler kaliteli olmasına karşın kesinlikle iki farklı malzeme var ortada. Bu bir eksi yönmüdür tartışmaya açık konu,Bir diğer gözüme çarpan nokta ise şuydu, cihazın daha ağır olması bu bir problem mi sizce ? ip4 ile ağırlığı aynı olacak diye bir kaide olamaz elbette daha hafifte olabilirdi ancak bu bile sorun olarak lense ediliyor konuda,şarjım az gidiyor ,cihazım şarj ederken ısınıyor v.s bunlar gerçekten sorun sayılabilecek şeyler değil, şarj da iken elbette ısınacak bundan doğal ne var yeterki telefonu sarıp sarmalamayın. Şarjınızın az gitmesi de tamamen kullanımdan kaynaklı. telefonu bir psp olarak kullanıyorsanız bence 1 adet kendinize psp edinin. özellikleri kısın demiyorum kısmayın kullanmadığınız özellikleri devre dışı bırakın ve telefona hakim olun .Siri yi kullanmadım yüzüne bile bakmadım isimli sorun , e peki bu bir sorunmudur ? kullanmıyorsanız ayarlarda kapat seçeneği mevcut neden bu kadar sıkıntıya girip cihazı kötülemeye çalışmışsınız anlamadım, kapatın gitsin ingilizcesi olmayan bir vatandaş bile inanın temel ingilizce soruları siri ile öğrenebilir, ayrıca kaldı ki siri yi kullanmak için ingilizce bilgisine de gerek yok . Zaten belli kalıplara cevap veriyor oturup muhabbet edecek değilsiniz her ne kadar ismi sanal asistansa da sanal arkadaşınız değil yani ,konuyu açan arkadaştan rica ediyorum bence küçük bir temizliğe gidilebilir ana sayfada, yada başlıkta. Çünkü konuya giren adam 23 sorunu görünce haliyle soğuyor ve yanlış bilgilendirme oluyor, bunlar olmasın. ip4s sorunlu bir cihaz değil arkadaşlar, içiniz rahat bir şekilde ekonomik gücü olan alsın huzurlu bir şekilde kullansın , arkadaşın birine yazık, çok üzüldüm gerçekten, 2000 tl vereceğim sorunlu çıkmasından korkuyorum demiş. Haklı vallahi bende okusaydım bu konuyu cihazı almadan önce her halde günlerce düşünürdüm. elektronik şans işi arkadaşlar alacağınız cihazı bilin ki en fazla 2 sene kullanacaksınız ondan sonra zaten yavaş yavaş dikişleri atacaktır. Bunlar ömürlük şeyler değil elbette, bu uzun yazı için kusura bakmayın ancak ana sayfaya bakınca kendimde yazma gereği duydum iyi forumlar saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 9 Ocak 2012; 9:07:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Konunun başında belirtilen 23 problemden hiç biri ile karşılaşmadım zaten yazılanların çoğu da problem değil bana göre, hatta cihazın artı özellklerinden bile söz edilmiş ip4 den hissedilemeyen hız artışı v.b gibi, arkadaşlar ip4 ün işlemcisi zaten şuan da tüm uygulamaları kaldıracak seviyede çift çekirdekli bir işlemcinin hızını gözle görebilmek pek mümkün değil bunu ancak internet kullanımında uygulama, menü geçişlerinde ve gelecek uygulamalarda bir nebze görebilirsiniz bana göre, İphone 4 lerde en belirgin 2 sorun vardı bunlardan 1. olanı kesinlikle şebeke problemi idi bu sorunu tamamen 4s ile çözmüşler hatta 4 ü satıp 4s almamın en büyük nedeni buydu sürekli konuşmalarım yarıda kesiliyordu hat geçişlerinde pek sorun yaşadığımı söyleyemem hattım kesildi kesilmedi de diyemem ancak bunun nedeni bulunduğum bölgeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü eski telefonumda da hattım kesiliyordu ama ip4 de ki kadar değil, ikincisi ise sarı ekran sorunu , bu bahsettiğim problem iphone 3.nesilden günümüze kadar gelen tüm sürümlerde var,bunu sorun olarak lense etmek doğru mu bilmiyorum şu bir gerçek ki kullanılan malzemeler kaliteli olmasına karşın kesinlikle iki farklı malzeme var ortada bu bir eksi yönmüdür tartışmaya açık konu,Bir diğer gözüme çarpan nokta ise şuydu, cihazın daha ağır olması bu bir problem mi sizce ? ip4 ile ağırlığı aynı olacak diye bir kaide olamaz elbette daha hafifte olabilirdi ancak bu bile sorun olarak lense ediliyor konuda,şarjım az gidiyor ,cihazım şarj ederken ısınıyor v.s bunlar gerçekten sorun sayılabilecek şeyler değil, şarj da iken elbette ısınacak bundan doğal ne var yeterki telefonu sarıp sarmalamayın şarjınızın az gitmesi de tamamen kullanımdan kaynaklı telefonu bir psp olarak kullanıyorsanız bence 1 adet kendinize psp edinin özellikleri kısın demiyorum kısmayın kullanmadığınız özellikleri devre dışı bırakın ve telefona hakim olun .Siri yi kullanmadım yüzüne bile bakmadım isimli sorun , e peki bu bir sorunmudur kullanmıyorsanız ayarlarda kapat seçeneği mevcut neden bu kadar sıkıntıya girip cihazı kötülemeye çalışmışsınız anlamadım kapatın gitsin ingilizcesi olmayan bir vatandaş bile inanın temel ingilizce soruları siri ile öğrenebilir ayrıca kaldı ki siri yi kullanmak için ingilizce bilgisine de gerek yok zaten belli kalıplara cevap veriyor oturup muhabbet edecek değilsiniz her ne kadar ismi sanal asistansa sanal arkadaşınız değil yani ,konuyu açacan arkadaşdan rica ediyorum bence küçük bir temizliğe gidilebilir ana sayfada yada başlıkta çünkü giren adam 23 sorunu görünce haliyle soğuyor ve yanlış bilgilendirme oluyor bunlar olmasın ip4s sorunlu bir cihaz değil arkadaşlar içiniz rahat bir şekilde ekonomik gücü olan alsın huzurlu bir şekidle kullansın , ya arkadaşın birine yazık çok üzüldüm gerçekten, 2000 tl vereceğim sorunlu çıkmasından korkuyorum demiş haklı vallahi bende okusaydım bu konuyu almadan önce her halde günlerce düşünürdüm elektronik şans işi arkadaşlar alacağınız cihazı bilin ki en fazla 2 sene kullanacaksınız ondan sonra zaten yavaş yavaş dikişleri atacaktır bunlar ömürlük şeyler değil elbett, bu uzun yazı için kusura bakmayın ancak ana sayfaya bakınca kendimde yazma gereği duydum iyi forumlar saygılar.

aralarda nokta kullansaydın nefesim kesilerek okumazdım yazını dostum.

yazdıklarını okudum ama bence bu konu çok güzel oldu. Konu zaten sorunlardan ziyade "sorun edilen" konulara değinmiş ve bunların sorun edilmemesi mesajı verilmiş. ağırlık, hız artışı vs.

Dikkatli bir okuyucu bunun böyle olduğunu anlar. bana göre objektif bir yazı. iphone 4 te hoşlanılmayan şeylerle ilgili bir anketle başlamış, memnuniyet anketiyle sona ermiş. Bu her şeyi açıklıyor.

Çok ilginç bir şeyde; iphone da hoşlanmadığınız özellikler anketinde 1. sırada pil sorunu var ki bana görede bu bir sorun, ama ikinci sırada dikkat çeken 4g standardının olmaması. Millet ne ile uğraşıyor biz daha 3g yi halledemedik dedim içimden.

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/703984-mobil-internet-kullananlara-mujde

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.