Şimdi Ara

iPhone 4s Beyaz mı Siyah mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizce hangisini almalı?

• ben siyah 4 kullanıyorum yaklasık 2 aydır kullanıyorum sıkıldım siyahtan arkadasımdada beyaz var oda temmuzdan beri kullanıyor oda beyazdan sıkılmıs. eskiden olsa siyah derdimde ben sıkıldıgım için beyaz al diyorum :)
  • bende de sıyah 4 vardı aklım karısık sıyahın bır karızması vardı ama beyaz da bı degısık duruyor karar veremedım.
  • Bende ilk beyaz derdim hep ama 3G ve 3GS beyaz çok güzel duruyordu İP4 te kesinlikle siyah kendini belli ettiriyor...
  • Bence siyah,

Saat siyah kordon, cuzdan siyah telefonda siyah olsun kombin tamamlansin :)

Saka bir yana hosuna ne gidiyorsa onu al, yeşil bile olur begendikten sonra
  • 19654654687417641687168 kez açılan iphone u hangi renk alsam konusuna tekrardan hoş geldiniz.

Cevap veriyorum

İkisinide alın hem renk karmaşasından kurtulup mutlu olun hemde araştırma zahmetinde bulunmadan tamamen zevklere göre kendiniz belirleyeceğiz bir durumda boş yere mesaj okumaktan ve okutmaktan kurtulun.

Cümlede baya uzun oldu bende anlam veremdim
  • hangisini daha çok seversen onu almalı ben siyahı daha çok seviyorum ama beyazıda süper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm cevaplar ilginç gerçekten ama kombin olayını düşündümde macbook unıbody ile beyaz iphone super olur. tamam beyazda karar verdım teşekkürler herkese :)
  • Siyah.Hem görünüş hem sorumsuzluk açısından daha iyi.Ayrica kullanmış olarak da.
  • Beyaz.
  • Kardes tebrik ederim bende 2 gündür neden açılmıyor bu konu diyordum ...istisnanız açılır her 2 günde bir. Cevabım beyaz al beyaz saha güzel daha bir şık duruyor :)
  • bir kere de bu güzel kardeşiniz için cevapladınız şu soruyu niye çok görüyorsunuz. hergün yaptığınız olağan bişi işte
  • ben beyaz aldım ama sıyah daha ıyı..
  • Bu konu bir çok kez tartışılmış, bir sonuca varılamamıştı.

Yine de cevaplayayım. Bende Siyah var arkadaşımda Beyaz var. Geçen elime aldım baktım ikisini koydum masaya gönlüm keşke beyaza sahip olsaydın dedi. Daha albenisi yüksek bence.

Saygılar.
  • Beyaz ilgi çeker o yüzden beyaz.
  • kararı verdim arkadaşlar teşekkürler. beyaz
  • karışık olsun, üstü beyaz altı siyah, en büyük beşiktaş.. oolleey oleey :P melez de olabilir bak beyonce hesabı
  • iphone 4 beyaz vardi. 4s i siyah aldim cok pismanim
  • Siyah derim ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Siyah derim ben...

bence de, ben beyaz aldım bugün pisman oldum satıp siyah alcam

bu arada özel mesaj atabilirmisiniz profiliniz kapalı ben atamıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.