Şimdi Ara

İPHONE 4S ANAKART TAKMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENİM İPHONE 4S VAR,TELEFONU YERE DÜŞÜRMEM SONUCU İTUNESTE KALIYORDU,BİRYERE GÖTÜRDÜM BIRAKTIM ADAM OLMAZ FALAN DEDİ,ERTESİ GÜN PCYE TAKTIĞIMDA İTUNESTE GELMİYORDU tabi kavga ettik ama bişey ispatlayamadık haram zıkkım olsun,ADAM ANAKARTI YA DEĞİŞTİRMİŞ YADA TAM BOZMUŞ,1tane iphone 4s buldum telefon çalışıyor ordaki anakartı alsam kendi telefonuma taksam içindeki resimler,falan kurtarabilirmiyim veya randıman verirmi? bu arada takması çokmu zor?

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Hafıza anakarta bütünleşik zaten resimleri alamazsınız o şekilde. Ama cihaz kullanılabilir olur değişimden sonra bir problem çıkartmaz. değişimi kolay sayılır, yani bir flex değişimi kadar zorlamaz en azından. Video izleyerek yapabilirsiniz, sadece biraz narin davranın ilk bataryayı sökmeyi ve statik elektriğinizi atmayı unutmayın yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do It Yourself

Hafıza anakarta bütünleşik zaten resimleri alamazsınız o şekilde. Ama cihaz kullanılabilir olur değişimden sonra bir problem çıkartmaz. değişimi kolay sayılır, yani bir flex değişimi kadar zorlamaz en azından. Video izleyerek yapabilirsiniz, sadece biraz narin davranın ilk bataryayı sökmeyi ve statik elektriğinizi atmayı unutmayın yeter.

bu resimleri kurtarmanın hiçbir yolu yokmu peki? işte salaklık edip güvenilmez yere götürürsek böyle olur,değişimi kendim yapacm mecburen çünkü güvenilir tamirci yok hepsi sahtekar,becerebilirsem iyi olur
    Ben bir yolunu bilmiyorum ama bilen biri varsa bile bu iş için epey para ister. Çünkü ya anakart tamir edilmesi gerekiyor yada anakart üzerindeki depolama biriminin fiziksel olarak nakledilmesi. Yani bu sölediklerim pratikte mümkünmü onu bile bilmiyorum. Eğer arkadaş cihazınızı açtıysa itunes işaretinin gelmeme sebebi belki sadece bir soketin yerine oturmamasından kaynaklanıyor olabilir. (Mesela batarya soketi ya da ekran soketi). Yani bu konuda daha bilgili ve kazıklamayacak birisini bulabilirseniz bir çözüm bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 15 Ocak 2016; 2:48:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do It Yourself

Ben bir yolunu bilmiyorum ama bilen biri varsa bile bu iş için epey para ister. Çünkü ya anakart tamir edilmesi gerekiyor yada anakart üzerindeki depolama biriminin fiziksel olarak nakledilmesi. Yani bu sölediklerim pratikte mümkünmü onu bile bilmiyorum. Eğer arkadaş cihazınızı açtıysa itunes işaretinin gelmeme sebebi belki sadece bir soketin yerine oturmamasından kaynaklanıyor olabilir. (Mesela batarya soketi ya da ekran soketi). Yani bu konuda daha bilgili ve kazıklamayacak birisini bulabilirseniz bir çözüm bulabilirsiniz.

sonra bi kaç yere daha gösterdim bu cihaz tamir olmaz dediler
  • anakartı takarsam eski randımanı alırım demi? bu arada anakart değiştimi başka neler değişmiş oluyor wifi dışında
    İmei adresine kadar her şey değişmiş oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.