Şimdi Ara

İphone 4s açıkken şarj olmuyor,İtunes Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sene Dr.Teknik Hocamdan Romanya çıkışlı 4s almıştım,şimdiye kadar da pek sorun yaşamadım

Dün şarja taktıktan sonra %36'ya gelip kalmış,kablo bozuldu heralde diyip orjinal kablo aldım

Taktım yine şarj almadı.Adaptörü flan başka cihaz ve kablolarla denedim sorun yok

Velhasıl kelam; cihaz açıkken şarj almıyor,sadece kapalıyken alıyor.O da açıldıktan sonra kendim kapatırsam

İtunes flan zaten görmüyor

Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Ayrıca Yurt dışı cihazları İstanbul'da garanti kapsamında tamir,kontrol ettirebilme imkanımız var mı?

Kanyon civarında varmış sanırım,yanılıyor da olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

Arkadaşlar Merhaba

Geçen sene Dr.Teknik Hocamdan Romanya çıkışlı 4s almıştım,şimdiye kadar da pek sorun yaşamadım

Dün şarja taktıktan sonra %36'ya gelip kalmış,kablo bozuldu heralde diyip orjinal kablo aldım

Taktım yine şarj almadı.Adaptörü flan başka cihaz ve kablolarla denedim sorun yok

Velhasıl kelam; cihaz açıkken şarj almıyor,sadece kapalıyken alıyor.O da açıldıktan sonra kendim kapatırsam

Ayrıca Yurt dışı cihazları İstanbul'da garanti kapsamında tamir,kontrol ettirebilme imkanımız var mı?

Hocam benim bildigim yurt disi kayitli telefonlar garanti kapsaminda degil fakat ucreti neyse verip kontrol veya tamir ettirebiliyosun fakat istanbula acilacak olan apple magzasi isle yanlis bilmiyosam yurtdisi kayitli telefonlar garantili sayilacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence sorun 30 pin şaj yerinde ya bir küflenme veya başka bir durum var yada şarj ünitesinin orada kabloyu söküp takarken bir şeyler çıktı
  • Valla çok enteresan yaa

Araştırdım benzer sorunlar yurt içi/dışı kullanıcılarda da çıkmış

Ama net bir çözüm yok gibi
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz sadece kapalıyken şarj alıyosa bir ihtimal yazılımsal da olabilir. ios 7.0.4'e upgrade ettiniz mi acaba yakın zamanda? Yahut şarj soketinde bir sıkıntı olabilir. Bende de mikrofona su kaçmıştı, mikrofonun şarz soketine entegreli halini 20 TL'ye alıp değiştirdim şimdi sorunsuz kullanıyorum. Demek istediğim eğer şarj soketinde sıkıntı varsa öyle çok masraflı birşey olmadığı açısından haber veriyim dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

Arkadaşlar Merhaba

Power entegresi arızalı tamiri çok zor imkansız gibi...aynı şey iphone 4 ümde vardı..sattım kurtuldum

• şarj soketi ilk denenmesi gereken 100 de 70 ordan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 6 Wifi Açılmıyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yazılımsal değil çünkü itunes bir görüyor bir görmüyor diyor.Cihaz tam elektrik alıcak kesiyor kapalıykende tam anlamıyla şarj olduğunu hiç sanmıyorum sadece alır gibi gösteriyor ve cihaz beslenemiyor.Bunun sebebi arkadaşların dediği gibi şarj soketinden de olabilir power entegresinden de, eğer power entegresiyse sorun hiç uğraşmayın sıkıntılı malzemeler bunlar ve hassas ellendiğinde elde kalma ihtimali yüksek ama şarj soketiyse değişimi ile sorununuz hallolabilir.Ayrıca kullanmadığınız bir diş fırçası gibi birşey varsa alt tarafı temizleyin bu kadar basit birşeyden bile olabilir sorununuz yada cımbız gibi birşeyle içerdeki pislikleri atın.Bunlar temassızlık sağlıyor olabilir.Ayrıca eğer tamir ettirecekseniz yan sanayi soketten uzak durun kesinlikle orjinaline yönelin.

• İtunes hiç görmüyor yalnız.Telefon açıkken de hiç şarj olmuyor

Şarj aletini bağlayıp telefonu kapattığımda veya telefon kendiliğinden kapandığında şarj oluyor %100'e kadar

Biraz araştırınca Dock connector'ü değiştirince çözüm alabilenler olduğunu gördüm

İphone 4s açıkken şarj olmuyor,İtunes Görmüyor

Ebay'da 3-5 dolar bişey.Alıp değiştirmeyi düşünüyorum ama çok ince işçilik lazım

Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
  • hocam ince işçilik istemiyor merak etmeyin. en fazla 5 vida
    yalnız dikkat, eğer kendiniz yapıcaksanız bataryayı söktükten sonra, önce hoparlörü daha sonra dock connectora bağlı olan home button soketini de sökmeyi unutmayın. home button elinizde kalabilir

• Arkadaşlar şimdi ben aşşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum ama benim 4S için uygun mudur?Çoğu parçada "flex cable" yazıyor, bunda "Ribbon"

Bir de bazı ilanlarda Mikrofon kablosu da var.Bu ürün de eksik mi acaba?Benim mikrofon ile bir sorunum yok zaten, sıkıntı olur mu

Benim model de Romanya çıkışlı A1387

Charging Dock Port Connector Flex Ribbon Cable Replacement for iPhone 4S A1387

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 13 Ocak 2014; 6:42:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.