Şimdi Ara

iPhone 4 veya daha eski cihaz kullanan var mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3GS kullanıyorum 2009 da almıştım, artık bırak beni bi kenara diyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyro61 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 4 kullanıyorum. 7.1.2
  • iphone 4 7.1.2

    jb var.

    Jb ile bi başka bağlandım telefona, 15 aylık cihaz taş gibi maşallah
  • iphone 4 kullaniyorum. Kagni gibi oldu artik. Sarji da 12 saat gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanliz degilmisim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skaty.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hasancek1c1

    Nitrous'un cihaza bi etkisi var mi hiz yonunden ?


    Nitrous safari için, web sayfalarının açılışına katkısı var. Kendim birkaç deneme yaptım faydası oluyor.

    quote:

    Orijinalden alıntı: MinPayne


    Ölmüşlerin hayrına ne işe yaradıklarını söylesen güzel olurdu, @Skaty. . Birçoğunu bilmeme rağmen bazılarını ilk kez duydum, o yüzden. :)


    Yazıyorum şimdi :)


    quote:

    Orijinalden alıntı: GencayA

    Nasıl yani hocam eklentiler performansı mı artırıyor? Yine de iOS5'ten çok daha yavaştır herhalde.


    Hocam ios5'e göre tabi yavaş ama bu eklentilerle ios7'nin baygınlığı gidiyor, menü geçişleri vs çok rahatladı tık tık kullanıyorum şimdi.


    Eklentileri sırasıyla yazıyorum, temiz restore ve jb ile kurun sorularınız olursa yazarsınız.

    **HideMe7:

    Bu eklenti işletim sisteminde bazı şeyleri kaldırmaya yarıyor. Bazı efektleri, bazı olmasa da olur ayrıntıları kaldırabiliyoruz. Örneğin ben uygulama isimlerini kaldırdım bu bile çok fark ettirdi, klasörlerin arka planını kaldırdım şu an klasörler ios6'dan daha hızlı açılıyor. Bunun gibi birçok ayarı var.

    Nitrous:

    Eklentilerin arasında kurmasanız da olur diyeceğim bir tanesi. bu eklenti safarinin sayfa açılışlarını hızlandırıyor, ben birkaç kısa testte faydalı olduğunu gördüm bu yüzden kullanıyorum siz de deneyebilirsiniz.

    **SmartClose

    Bu eklenti uygulamaları derin uykuya alıyor. Bu şekilde kullanılan bellek çok rahatlıyor. Daha önce cihazın bellek kullanımı hep %98-99 idi %95 dahi gördüğümü hatırlamıyorum, şimdi ise 75-80'lere kadar düşüyor, haliyle uygulamalarda gezmek, açmak kapatmak çok daha rahat.

    **Speed Intensifier

    Bu çok önemli bir eklenti. NoSlowAnimations'u duyduysanız onun benzeri bir iş yapıyor ama daha iyi bir şekilde. Eklenti IOS7 animasyonlarını hızlandırıyor, kesinlikle kurmanızı tavsiye ederim. Başka animasyon hızlandırıcı eklentiniz varsa önce onu kaldırın, ikisi birden çakışabilir. Eklenti ayarlarında hız numarasını ''sınırsız'' olarak işaretleyin.



    Bunların yanında:

    Ayarlar-Genel-Erişilebilirlik-> Kontrastı Arttır: Açık ve Hareketi Azalt: Açık ayarlarını yapın.
    Ayarlar-Genel-Arkaplanda uygulama yenile: Kapalı.

    Bunları da yapıp deneyin cihaz çok rahatlayacaktır haliyle siz de.

    Telefonla sadece sosyal medyaya girdiğim için böyle şeyleri hiç bilmem yapılışı kolaysa anlatır mısınız nasıl yapıyoruz bunları bilmiyorum. iP4 çünkü facebook'a giriyorum mesela en az 5 saniye beyaz ekran çıkıyor sonra giriyor çok kasıyor yani 7.1.2 ile.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hangisiacaba
    Telefonla sadece sosyal medyaya girdiğim için böyle şeyleri hiç bilmem yapılışı kolaysa anlatır mısınız nasıl yapıyoruz bunları bilmiyorum. iP4 çünkü facebook'a giriyorum mesela en az 5 saniye beyaz ekran çıkıyor sonra giriyor çok kasıyor yani 7.1.2 ile.

    Bu işlemler daha çok kullanıcı arayüzünü hızlandırmaya yönelik yani klasör açarken, ayarları gezerken vs. kısmında hızlandırma sağlıyor. Facebook'un hızlı açılmasını istiyorsanız uygulamanın eski sürümlerini yükleyebilirsiniz. Jailbreak yapmadan eski sürüm yüklenebiliyor mu emin değilim, araştırın. Eğer olmuyorsa Jailbreak yapıp uygulamaların eski sürümlerini kurabilirsiniz, o şekilde hızlı çalışır.
  • Bu konuda eski surum facebook yukleme var. (Jbsiz)

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95278642&p=1#95278642

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.