arkadaşlar sanırım konu daha önce açılmamış yada açılanlar benim derdime çare değil ilgilenirseniz çok sevinirim sorunumu aktarıyorum... 1. sorunum ben amerikadan yeni dönüş yaptım ve ordan bir ipad 2 bir de iphone 4 aldım. amerikadayken aynı wi fi baglantısı üzerinden benim ipad im ve arkadşımın iphone 4 ü arasında facetime yapabilmiştik ancak benim iphone 4 ü sonradan aldığımdan deneme şansım olmamıştı. şimdi türkiyeye dönünce kendi ipad im ve iphonum arasında facetime yapmaya çalışıyorum fakat ipad iphonu arıyor ancak kabul ettiğimde bağlanıyor diyor öyle kalıyor iphone ipadi hiç aramıyor.
2. sorunum ise kuzenimin iphone 4ü aracılığyla yaptığım facetime görüşmesinde (o ankarada ben sakaryada) o beni aradığında "iphonumu" gayet güzel konuşabiliyoruz ancak ben onu aradığımda yine bağlanıyor ancak benim sesim ona gitmiyor onun ki geliyor...
3.sorunum da kuzenim iphonundan benim ipadimi aradı ondada bağlantı kuramadık. benim ipadimin sürümü 4.3.3 tü 4.3.5 e yükselttim bu olaylardan sonra yine düzelmedi ipad 2 4.3.5 versiyon iphone 4 4.3.5 versiyon kuzenimin iphone 4.3.3 versiyon bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü çok kafama takıldı ve canımı sıktı bu olay :( şimdiden teşekkür ederim..