< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
iPad 7. Nesil dediğin kullanımlar için gayet uygun, fakat işlemcisi A10 yani 3-4 senelik bir işlemci elbette yine bir süre güncelleme felan alacak ama çok dayanacağını düşünmüyorum. Bütçen 3000 liraysa 2. El Air 3 düşünebilirsin ya da arttırırım diyorsan 0 a da yönelebilirsin başlıca farklarını sana sayayım.
Air 3 te A12 Chipset mevcut (iPhone XS İşlemcisi), True tone ekran ve tam lamine ekran(bu özellik daha çok apple pencil kullanırken ekran ve cam arasında boşluğun az olmasıyla hissiyatı attırmak için işe yarıyor), ayrıca yansıma önleyici kaplama ve P3 Renk gamotu gibi özellikler Air 3 ü uzun süre güncel kalacak bir cihaz olarak gösteriyor. Her ikiside smart keyboard ve apple pencil 1. Nesil desteğine sahip. Burada tercih sana kalmış çok uzun süre kasmadan donmadan kullanayım dersen Air 3 kesinlikle tavsiye ediyorum.(Air 3 sahibiyim) Şu durumda bütçeni bir tık arttırıp Air 3 alabilirsen uzun vadede parasını çıkaracaktır. Çok önemsemiyorum dersen 7. Nesil alıp geçebilirsin. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 26 Nisan 2020; 8:32:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 26 Nisan 2020; 16:14:1 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigBen11 -- 26 Nisan 2020; 17:4:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|