Şimdi Ara

★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★ (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.550
Cevap
28
Favori
457.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunuza biraz geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın.
    Ancak fotoğraf çekebildim.
    Beyaz Karbon Fiber Kaplama, Beyaz iPhone 4 yada iPhone 4S te aynen şu şekilde durmaktadır;

★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 4 Şubat 2012; 19:40:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Orijinalden alıntı: umutavcisi67

quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

quote:

Orijinalden alıntı: umutavcisi67

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

benim kılıfımda bu arkası şefaf cam gibi bişey var yanlarıda sert plastik harika oturuyor ve bütün tuşları rahatlıkla kullanıyorsunuz ve gram oynama falan yok tam bu telefon ıcın uretılmıs
    40TL

Hoşuma gitti verdim siparişi. Teşekkürler hocam

arkadaşım kılıf gelınce bana da bılgı verır mısın benım de cok hosuma gıttı fakat aklımda soru ısaretlerı kaldı... bilgilerini bekliyor olacağım =)

Hocam merhaba;

Kargo şimdi geldi ürün gayet güzel. 4s kullanıyorum ve tam olarak oturuyor telefona. Tek hoşuma gitmeyen yanı ellerim çok terliyor ve kılıfın arka kısmı plastik cam gibi olduğundan dolayı malesef çok iz yapıyor. Yoksa telefonda hiç kaba durmuyor. Almayı düşünen arkadaşlara öneriyorum.

hocam arkadaki aparat olmadanda kullanılıyor mu peki? çünkü ilerde çizilince çok kötü bir görütü verecek ve çıkartmak isteyebiliriz.

Hocam kullanılır ama hoş durmaz. arka kısım boş kalır bir deneyim bakayım hatta resim çekip atacam şimdi

Edit: Hocam çok parlama yapıyor net çekim yapamıyorum. Üzgünüm ama plastiği çıkarınca hiç hoş durmuyor dediğim gibi o zaman bir anlamı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutavcisi67 -- 4 Şubat 2012; 20:02:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

quote:

Orijinalden alıntı: akay16

Riske girmeyeyim diyorum,sitede 4s i belirtmemis ama (( kesin bilen biri cevaplarsa sevinirim..

Elago markasının yetkili satıcısıyı.Ürüler hem iphone 4 hemde iphone 4s ile uyumludur tüm modellerde ( S4 slim fit,Glide ve Breath modellerinde )

Tum cevaplara tesekkur ederim .....

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

@westernblew
    Sorunuza biraz geç cevap verebiliyorum kusura bakmayın.
    Ancak fotoğraf çekebildim.
    Beyaz Karbon Fiber Kaplama, Beyaz iPhone 4 yada iPhone 4S te aynen şu şekilde durmaktadır;

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

ya da wrapsol alıcam, hangisini alayım arkadaşlar ?

bi kılıfa 100 lira veremeyeceğim maalesef

telefonu wrapsolla kapladıktan sonra sonrasında bi bumper yada elago slim düşünülebilir. Ön yüzü için en dayanıklı koruyucu wrapsol zira.. Merak ettiğim karbon fiberin ne kadar etkili koruduğu..? Kimya da okuyan arkadaşım aynı kalınlıkta çelikle karbon fiber den karbon fiberin daha fazla güce dayanabildiğini söylemişti.. Bir bilginiz var mı bu konuda..?

Düşüncem iphone un kendine has bi sadeliği güzelliği var onu bozmadan korumayı sağlamak.. ama koruduğumuza da emin olmak lazım tabi..

elagoların içinden ekran koruyucu çıkar sanırım, wrapsol'a gerek kalmıyor yani.

Elago GLİDE modellerinde yani resimde üst kısmı beyaz alk kısmın turuncu iphone kapsul kılıfın içersinden hem ön ekran hemde arka kasa için ekran koruyucu cıkmaktadır.Ayrıca bu modelde alt kısım için iki renk seçeneğiniz bulunmaktadır.
    Elago S4 modelinde ise ön ekran için ekran koruyucu çıkmaktadır.

• Daha öncede alış verişim olmuştu tekrar bi ürün daha aldım.. gerçekten kaliteli ve sağlam bi koruma ve çok şık duruyor iphone üzerinde gören arkadaşlarım kendi telefonları içinde araştırdıklarına(samsung vs) ama bulamayınca sinirlendiklerine onlarcakez şahit oldum

http://forum.donanimhaber.com/m_44223544/mpage_1/key_/tm.htm
  • Moretr'den Case Neo Hybrid 2S Snow Series kılıfını almıştım kılıf kaba değil güzel koruyor fakat beyaz silikon kısmı sarardı iğrenç bir görüntü olşuturuyor daha 1 aydır kullanıyorum bu sararmayı gidermenin bir yolu var mı acaba?

Aldığım kılıf şuydu:

Tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: jöntürk87

Moretr'den Case Neo Hybrid 2S Snow Series kılıfını almıştım kılıf kaba değil güzel koruyor fakat beyaz silikon kısmı sarardı iğrenç bir görüntü olşuturuyor daha 1 aydır kullanıyorum bu sararmayı gidermenin bir yolu var mı acaba?

Aldığım kılıf şuydu:

Tıkla

Konu hakkında bize ulaşmanızı rica ederiz. Satın aldığınız renkteki ürün, stoklarımızda mevcutsa; değişim işleminiz hemen yapılacaktır. Stokta yoksa ürünün stoklara girmesini bekleyeceğiz.

• Şimdi benim bir sorum var.

Henüz beyaz 4S'imi alamadım ama kılıfı alayım dedim, gözüme Vapor serisi çarptı. O neymiş derken Pro'yu gördüm, portlara erişim de daha iyi dendi, madem öyle prolara bakayım dedim. 80 liraya bir arkadaş satıyor mesela burada. Orijinal mi değil mi nereden bileceğim? Başka bir yerde de 60 liraya buldum ki kutu içeriği tamdı sanırım. Kenardaki yazılardan belli dendi, Black Ops modelinde kenarında Black Ops yazması gerekirken Vapor Pro yazarsa çakma mesela, değil mi? Sadece buradan mı ayırabiliriz orijinal/sahte durumunu? White versiyonunda neye bakmak lazım? Sertifikaları da var diyorlar, nasıl bu fiyata satabiliyorlar orijinalleri? ElelmentCase'in deposunu mu patlatmış arkadaşlar nedir yani

Mesela adam demiş replica diye,

http://www.greatwhitegear.com/store/#ecwid:category=1787621&mode=product&product=8213352

kutusu farklı bir tek, onu fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dra35 -- 9 Şubat 2012; 2:03:04 >

• quote:

benim kılıfımda bu arkası şefaf cam gibi bişey var yanlarıda sert plastik harika oturuyor ve bütün tuşları rahatlıkla kullanıyorsunuz ve gram oynama falan yok tam bu telefon ıcın uretılmıs
    40TL

hocam 40 tl'e nereden aldınız ? bunun yanları grimsi olanlarından var mı acaba ?
  • düşürünce iphone yi tamamen koruyacak tamponlu kılıf arıyorum
    düşmeyi yumuşatıp darbeyi emecek tamponlı bir kılıf olsun varmıdır böyle bir kılıf çeşidi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

Şimdi benim bir sorum var.

Henüz beyaz 4S'imi alamadım ama kılıfı alayım dedim, gözüme Vapor serisi çarptı. O neymiş derken Pro'yu gördüm, portlara erişim de daha iyi dendi, madem öyle prolara bakayım dedim. 80 liraya bir arkadaş satıyor mesela burada. Orijinal mi değil mi nereden bileceğim? Başka bir yerde de 60 liraya buldum ki kutu içeriği tamdı sanırım. Kenardaki yazılardan belli dendi, Black Ops modelinde kenarında Black Ops yazması gerekirken Vapor Pro yazarsa çakma mesela, değil mi? Sadece buradan mı ayırabiliriz orijinal/sahte durumunu? White versiyonunda neye bakmak lazım? Sertifikaları da var diyorlar, nasıl bu fiyata satabiliyorlar orijinalleri? ElelmentCase'in deposunu mu patlatmış arkadaşlar nedir yani

Mesela adam demiş replica diye,

http://www.greatwhitegear.com/store/#ecwid:category=1787621&mode=product&product=8213352

kutusu farklı bir tek, onu fark ettim

Orjinal vapor 250 liradan başlıyor.60 liraya bulduklarından almanı tavsiye etmem.En adileridir.Bu forumda bir arkadaş satıyor.Orjinal değil ama orjinale en yakın olan modelidir.160 liraya satıyor.Bana 130 lira yapmıştı 1 tane black ops aldım.Birde kenarında yazıya bakarak sahte olduğunu anlayamazsın.Vapor pro da yazar black ops da yazar.Çünkü ikiside ayrı model.Vapor un Sitesine bak ikide yazıyor kenarlarında.Sahte olmasıyla alakası yok.Bunu söyleyen kişiye inanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uuRz

quote:

40TL

hocam 40 tl'e nereden aldınız ? bunun yanları grimsi olanlarından var mı acaba ?

hepsiburadadan aldım griside var kılıflar bölümünde mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

düşürünce iphone yi tamamen koruyacak tamponlu kılıf arıyorum
    düşmeyi yumuşatıp darbeyi emecek tamponlı bir kılıf olsun varmıdır böyle bir kılıf çeşidi acaba

Dün Adana'dan gelen dayım kendi telefonu için kılıf önermemi istedi.Ben de kendi kılıfımdan önerdim.150 TL deyince ben o kadar para vermem dedi.Telefonu koridorun öbür ucuna fırlatında ensemde bir tokat hissettim ve ardından o iPhone atılırmı diye cevap geldi.Dün dayım için sipariş ettiğim kılıfın videosunu linkten inceleyebilirsin.150 TL demedi aldı. lifeproof test videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=aaCurs0IXZk

• tamam güzel bende alırım ama büyük tekno marketlerde yokmudur ben pcden hiç alış veriş yapmam

birde bu kılıfın ön yüzünde ve arka yüzünde de koruyucu naylon falanmı var adam suyun içine attı resmen
  • quote:

Hepsiburadan'ın ürünleri orjinal değil diyorlar. Yanılıyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuRz -- 9 Şubat 2012; 15:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radost1

Dün Adana'dan gelen dayım kendi telefonu için kılıf önermemi istedi.Ben de kendi kılıfımdan önerdim.150 TL deyince ben o kadar para vermem dedi.Telefonu koridorun öbür ucuna fırlatında ensemde bir tokat hissettim ve ardından o iPhone atılırmı diye cevap geldi.Dün dayım için sipariş ettiğim kılıfın videosunu linkten inceleyebilirsin.150 TL demedi aldı. lifeproof test videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=aaCurs0IXZk

hocam bu nasıl bir videodur :D hayretler içerisinde izledim. baya sağlammış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuRz -- 9 Şubat 2012; 15:15:29 >

• quote:

quote:

Hepsiburadan'ın ürünleri orjinal değil diyorlar. Yanılıyor muyum ?

kaç günde geldi taksit varmı bende şimdi gitti gidiyorda gördüm
    var bir küçük limitli kartım ps3 den oyun ve dlc almak için çıkartmıştım olmassa onunla alırım
    hangisi daha sağlamdır acep hepsi buradamı gitti gidiyormu

ya yanlış arkadaştan alıntı yaptım neyse öbür arkadaşımız anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 9 Şubat 2012; 15:18:39 >
  • quote:

quote:

hocam bu nasıl bir videodur :D hayretler içerisinde izledim. baya sağlammış

Ben de ilk duyduğum zaman olmaz öyle şey demiştim.Ama alıp kullanmaya başlayınca wawww dedim.http://arama.gittigidiyor.com/?aramakelime=lifeproof&aramakategori= burada var.Distribütör firmaymış bu arkadaş.Bu arkadaştan teknik bilgi alabilirsin. Youtube'a lifeproof yaz suyun altında balıkları kameraya alıyorlar.O da etkileyici bir video..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

düşürünce iphone yi tamamen koruyacak tamponlu kılıf arıyorum

Valla videolar fln çok iyi ama telefonun görüntüsünü tamamen değiştiriyor. Günlük kullanımda hiç cazip değil bana göre.

Fakat amaç cihazı korumaksa bundan ötesi yoktur herhalde.

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.