Bildirim
★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★ (158. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
quote:
Orijinalden alıntı: umutavcisi67
quote:
Orijinalden alıntı: dupont81
quote:
Orijinalden alıntı: umutavcisi67
quote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
benim kılıfımda bu arkası şefaf cam gibi bişey var yanlarıda sert plastik harika oturuyor ve bütün tuşları rahatlıkla kullanıyorsunuz ve gram oynama falan yok tam bu telefon ıcın uretılmıs
40TL
Hoşuma gitti verdim siparişi. Teşekkürler hocam
arkadaşım kılıf gelınce bana da bılgı verır mısın benım de cok hosuma gıttı fakat aklımda soru ısaretlerı kaldı... bilgilerini bekliyor olacağım =)
Hocam merhaba;
Kargo şimdi geldi ürün gayet güzel. 4s kullanıyorum ve tam olarak oturuyor telefona. Tek hoşuma gitmeyen yanı ellerim çok terliyor ve kılıfın arka kısmı plastik cam gibi olduğundan dolayı malesef çok iz yapıyor. Yoksa telefonda hiç kaba durmuyor. Almayı düşünen arkadaşlara öneriyorum.
hocam arkadaki aparat olmadanda kullanılıyor mu peki? çünkü ilerde çizilince çok kötü bir görütü verecek ve çıkartmak isteyebiliriz.
Hocam kullanılır ama hoş durmaz. arka kısım boş kalır bir deneyim bakayım hatta resim çekip atacam şimdi
Edit: Hocam çok parlama yapıyor net çekim yapamıyorum. Üzgünüm ama plastiği çıkarınca hiç hoş durmuyor dediğim gibi o zaman bir anlamı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutavcisi67 -- 4 Şubat 2012; 20:02:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sarierdem
quote:
Orijinalden alıntı: akay16
Riske girmeyeyim diyorum,sitede 4s i belirtmemis ama (( kesin bilen biri cevaplarsa sevinirim..
Elago markasının yetkili satıcısıyı.Ürüler hem iphone 4 hemde iphone 4s ile uyumludur tüm modellerde ( S4 slim fit,Glide ve Breath modellerinde )
Tum cevaplara tesekkur ederim .....
-
-
-
Daha öncede alış verişim olmuştu tekrar bi ürün daha aldım.. gerçekten kaliteli ve sağlam bi koruma ve çok şık duruyor iphone üzerinde gören arkadaşlarım kendi telefonları içinde araştırdıklarına(samsung vs) ama bulamayınca sinirlendiklerine onlarcakez şahit oldum
http://forum.donanimhaber.com/m_44223544/mpage_1/key_/tm.htm -
Moretr'den Case Neo Hybrid 2S Snow Series kılıfını almıştım kılıf kaba değil güzel koruyor fakat beyaz silikon kısmı sarardı iğrenç bir görüntü olşuturuyor daha 1 aydır kullanıyorum bu sararmayı gidermenin bir yolu var mı acaba?
Aldığım kılıf şuydu:
Tıkla -
quote:
Orijinalden alıntı: jöntürk87
Moretr'den Case Neo Hybrid 2S Snow Series kılıfını almıştım kılıf kaba değil güzel koruyor fakat beyaz silikon kısmı sarardı iğrenç bir görüntü olşuturuyor daha 1 aydır kullanıyorum bu sararmayı gidermenin bir yolu var mı acaba?
Aldığım kılıf şuydu:
Tıkla
Konu hakkında bize ulaşmanızı rica ederiz.Satın aldığınız renkteki ürün, stoklarımızda mevcutsa; değişim işleminiz hemen yapılacaktır. Stokta yoksa ürünün stoklara girmesini bekleyeceğiz.
-
Şimdi benim bir sorum var.
Henüz beyaz 4S'imi alamadım ama kılıfı alayım dedim, gözüme Vapor serisi çarptı. O neymiş derken Pro'yu gördüm, portlara erişim de daha iyi dendi, madem öyle prolara bakayım dedim. 80 liraya bir arkadaş satıyor mesela burada. Orijinal mi değil mi nereden bileceğim? Başka bir yerde de 60 liraya buldum ki kutu içeriği tamdı sanırım. Kenardaki yazılardan belli dendi, Black Ops modelinde kenarında Black Ops yazması gerekirken Vapor Pro yazarsa çakma mesela, değil mi? Sadece buradan mı ayırabiliriz orijinal/sahte durumunu? White versiyonunda neye bakmak lazım? Sertifikaları da var diyorlar, nasıl bu fiyata satabiliyorlar orijinalleri? ElelmentCase'in deposunu mu patlatmış arkadaşlar nedir yani
Mesela adam demiş replica diye,
http://www.greatwhitegear.com/store/#ecwid:category=1787621&mode=product&product=8213352
kutusu farklı bir tek, onu fark ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dra35 -- 9 Şubat 2012; 2:03:04 >
-
quote:
benim kılıfımda bu arkası şefaf cam gibi bişey var yanlarıda sert plastik harika oturuyor ve bütün tuşları rahatlıkla kullanıyorsunuz ve gram oynama falan yok tam bu telefon ıcın uretılmıs
40TL
hocam 40 tl'e nereden aldınız ? bunun yanları grimsi olanlarından var mı acaba ? -
düşürünce iphone yi tamamen koruyacak tamponlu kılıf arıyorum
düşmeyi yumuşatıp darbeyi emecek tamponlı bir kılıf olsun varmıdır böyle bir kılıf çeşidi acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: DraqoniquE
Şimdi benim bir sorum var.
Henüz beyaz 4S'imi alamadım ama kılıfı alayım dedim, gözüme Vapor serisi çarptı. O neymiş derken Pro'yu gördüm, portlara erişim de daha iyi dendi, madem öyle prolara bakayım dedim. 80 liraya bir arkadaş satıyor mesela burada. Orijinal mi değil mi nereden bileceğim? Başka bir yerde de 60 liraya buldum ki kutu içeriği tamdı sanırım. Kenardaki yazılardan belli dendi, Black Ops modelinde kenarında Black Ops yazması gerekirken Vapor Pro yazarsa çakma mesela, değil mi? Sadece buradan mı ayırabiliriz orijinal/sahte durumunu? White versiyonunda neye bakmak lazım? Sertifikaları da var diyorlar, nasıl bu fiyata satabiliyorlar orijinalleri? ElelmentCase'in deposunu mu patlatmış arkadaşlar nedir yani
Mesela adam demiş replica diye,
http://www.greatwhitegear.com/store/#ecwid:category=1787621&mode=product&product=8213352
kutusu farklı bir tek, onu fark ettim
Orjinal vapor 250 liradan başlıyor.60 liraya bulduklarından almanı tavsiye etmem.En adileridir.Bu forumda bir arkadaş satıyor.Orjinal değil ama orjinale en yakın olan modelidir.160 liraya satıyor.Bana 130 lira yapmıştı 1 tane black ops aldım.Birde kenarında yazıya bakarak sahte olduğunu anlayamazsın.Vapor pro da yazar black ops da yazar.Çünkü ikiside ayrı model.Vapor un Sitesine bak ikide yazıyor kenarlarında.Sahte olmasıyla alakası yok.Bunu söyleyen kişiye inanma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: uuRz
quote:
40TL
hocam 40 tl'e nereden aldınız ? bunun yanları grimsi olanlarından var mı acaba ?
hepsiburadadan aldım griside var kılıflar bölümünde mevcut
-
quote:
Orijinalden alıntı: cantosman
düşmeyi yumuşatıp darbeyi emecek tamponlı bir kılıf olsun varmıdır böyle bir kılıf çeşidi acaba
Dün Adana'dan gelen dayım kendi telefonu için kılıf önermemi istedi.Ben de kendi kılıfımdan önerdim.150 TL deyince ben o kadar para vermem dedi.Telefonu koridorun öbür ucuna fırlatında ensemde bir tokat hissettim ve ardından o iPhone atılırmı diye cevap geldi.Dün dayım için sipariş ettiğim kılıfın videosunu linkten inceleyebilirsin.150 TL demedi aldı.lifeproof test videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=aaCurs0IXZk
-
tamam güzel bende alırım ama büyük tekno marketlerde yokmudur ben pcden hiç alış veriş yapmam
birde bu kılıfın ön yüzünde ve arka yüzünde de koruyucu naylon falanmı var adam suyun içine attı resmen -
quote:
Hepsiburadan'ın ürünleri orjinal değil diyorlar. Yanılıyor muyum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuRz -- 9 Şubat 2012; 15:10:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: radost1
Dün Adana'dan gelen dayım kendi telefonu için kılıf önermemi istedi.Ben de kendi kılıfımdan önerdim.150 TL deyince ben o kadar para vermem dedi.Telefonu koridorun öbür ucuna fırlatında ensemde bir tokat hissettim ve ardından o iPhone atılırmı diye cevap geldi.Dün dayım için sipariş ettiğim kılıfın videosunu linkten inceleyebilirsin.150 TL demedi aldı.lifeproof test videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=aaCurs0IXZk
hocam bu nasıl bir videodur :D hayretler içerisinde izledim. baya sağlammış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuRz -- 9 Şubat 2012; 15:15:29 >
-
quote:
quote:
Hepsiburadan'ın ürünleri orjinal değil diyorlar. Yanılıyor muyum ?
kaç günde geldi taksit varmı bende şimdi gitti gidiyorda gördüm
var bir küçük limitli kartım ps3 den oyun ve dlc almak için çıkartmıştım olmassa onunla alırım
hangisi daha sağlamdır acep hepsi buradamı gitti gidiyormu
ya yanlış arkadaştan alıntı yaptım neyse öbür arkadaşımız anlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 9 Şubat 2012; 15:18:39 > -
quote:
quote:
hocam bu nasıl bir videodur :D hayretler içerisinde izledim. baya sağlammış
Ben de ilk duyduğum zaman olmaz öyle şey demiştim.Ama alıp kullanmaya başlayınca wawww dedim.http://arama.gittigidiyor.com/?aramakelime=lifeproof&aramakategori= burada var.Distribütör firmaymış bu arkadaş.Bu arkadaştan teknik bilgi alabilirsin. Youtube'a lifeproof yaz suyun altında balıkları kameraya alıyorlar.O da etkileyici bir video..
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cantosman
düşmeyi yumuşatıp darbeyi emecek tamponlı bir kılıf olsun varmıdır böyle bir kılıf çeşidi acaba
Valla videolar fln çok iyi ama telefonun görüntüsünü tamamen değiştiriyor. Günlük kullanımda hiç cazip değil bana göre.
Fakat amaç cihazı korumaksa bundan ötesi yoktur herhalde.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X