Şimdi Ara

★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.550
Cevap
28
Favori
457.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de alacagım arkadas yorum yapınca :) dedıklerınızden sonra almaya daha da cok nıyetlendım =)) hadı bakalım yorumlarınızı beklıyorum
  • bu arada benım iphone 4s de SİYAH tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

bu arada benım iphone 4s de SİYAH tabii ki

o zaman gun metal al dostum yada siyahından al hepsiburadada baya ucuzmuş bak şuan
  • quote:

ben de alacagım arkadas yorum yapınca :) dedıklerınızden sonra almaya daha da cok nıyetlendım =)) hadı bakalım yorumlarınızı beklıyorum

bende var zaten siyah hali arkadasın neden yorumunu beklıyorsunki kullanıyorum güzel diyorum işte
  • e hadi tamam kandırdınız benı =)) keratalar :p alacagım... bu kılıfı en uygun ve garantılı nereden alabılırım arkadaslar?
  • bu da hepsiburada daki kılıf arkadaşlar aynısı degıl mı? diğer sitelerden ucuz dıye dusunuyorum... ama orjınal olmama ıhtımalı var mıdır? neden okadar fark olsun kı???

http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-iphone-44s-case-linear-crystal-series-smooth-black/productDetails.aspx?productId=telkilsgp07527&categoryId=29008950#Gorseller
  • quote:

bu da hepsiburada daki kılıf arkadaşlar aynısı degıl mı? diğer sitelerden ucuz dıye dusunuyorum... ama orjınal olmama ıhtımalı var mıdır? neden okadar fark olsun kı???

http://www.hepsiburada.com/Liste/sgp-iphone-44s-case-linear-crystal-series-smooth-black/productDetails.aspx?productId=telkilsgp07527&categoryId=29008950#Gorseller

more-tr bu işin yetkili satıcısı forumda herkes bilir bence on lira daha ver ondan al kafan rahat olsun dostum Forumdan kayıt yaptırırsan %5 indirim yapıyordu..

http://www.more-tr.com/Smooth-Black,PR-715.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 2 Şubat 2012; 0:22:05 >

• kardeşime vatanda muvit kılıflardan aldım geçici olarak

ama kapaklı bişeyler istiyor

http://www.aliexpress.com/store/402311/210748560-507457565/Retail-mobile-phone-case-Valencia-Swarovski-Series-Premium-Genuine-SGP-Leather-Case-For-iPhone-4-4G.html

bu ürün hbde 110 lira burda 25e felan geliyor

kullanan varmıdır acaba

çakma olma ihtimali yüksek ama 110 lirada bir kılıfa vermek zoruma gider açıkçası

• quote:

bu da hepsiburada daki kılıf arkadaşlar aynısı degıl mı? diğer sitelerden ucuz dıye dusunuyorum... ama orjınal olmama ıhtımalı var mıdır? neden okadar fark olsun kı???

Bu ürünü bir arkadaşım hepsiburada dan aldı.Açıkçası pek begenmedim.Arka cam kapak baya kalın ve telefonu da kalınlastiriyor.Resimlere bakınca çok güzel görünüyor.Ama gerçeği o kadar güzel değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Bu ürünü bir arkadaşım hepsiburada dan aldı.Açıkçası pek begenmedim.Arka cam kapak baya kalın ve telefonu da kalınlastiriyor.Resimlere bakınca çok güzel görünüyor.Ama gerçeği o kadar güzel değil

Bu kılıfı kullanmış birisi olarak bu yoruma katılıyorum.Cam kapağın kalınlığını; kamera etrafını çevreyen daireye bakarak anlayabilirsiniz.
  • Bugüne kadar birçok kılıf denedim. En iyisi elago S4 ince olan modelidir. Sanki telefonu kılıfsız kullanıyorsunuz gibi o kadar ince. Dünya'nın en ince kılıfı seçilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bugüne kadar birçok kılıf denedim. En iyisi elago S4 ince olan modelidir. Sanki telefonu kılıfsız kullanıyorsunuz gibi o kadar ince. Dünya'nın en ince kılıfı seçilmiş.

Elago şuan türkiyde en çok satn kılıflar arasındadır ve birçok renk seçeneği mevcuttur.Ürünler ekran koruyucusu ile birlikte gelmektedir.
  • quote:

Bugüne kadar birçok kılıf denedim. En iyisi elago S4 ince olan modelidir. Sanki telefonu kılıfsız kullanıyorsunuz gibi o kadar ince. Dünya'nın en ince kılıfı seçilmiş.

Bir düzeltme yapmak istiyorum. Şu an dünyanın en ince kılıfı Desmay The Slight'tır. 0,35mm.

Elago da kalitesini kanıtlamış, önerilerimiz arasında olan ürünlerden biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: More-TR

quote:

Bir düzeltme yapmak istiyorum. Şu an dünyanın en ince kılıfı Desmay The Slight'tır. 0,35mm.

Yalniz soyle bisey var. O kilif silikon. Plastik degil elago gibi. O yuzden durmadim ustunde. Silikon yani yumusak kiliflar iyi olmuyor. Sert plastik olan kiliflar gercekten cok kullanisli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yalniz soyle bisey var. O kilif silikon. Plastik degil elago gibi. O yuzden durmadim ustunde. Silikon yani yumusak kiliflar iyi olmuyor. Sert plastik olan kiliflar gercekten cok kullanisli

O zaman bir düzeltme daha yapayım

Desmay ürünü silikon değil PP yani polipropilendir. Ama sert kapak gibi olmadığı konusunda haklısınız. O incelikle bir ürünün sert olması durumunda, çok kolay kırılacak olması sebebiyle ürün esnektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman bir düzeltme daha yapayım

Desmay ürünü silikon değil PP yani polipropilendir. Ama sert kapak gibi olmadığı konusunda haklısınız. O incelikle bir ürünün sert olması durumunda, çok kolay kırılacak olması sebebiyle ürün esnektir.

Cevap için teşekürler

• Ekranın görselliğini bozmayacak (mat olmayan) kaliteli bir ekran koruyucu tavsiye eder misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Ekranın görselliğini bozmayacak (mat olmayan) kaliteli bir ekran koruyucu tavsiye eder misiniz.

4S im için mat ekran filmi kullanıyorum. Mat olması görüntüyü bozar mı? Benim bir şikayetim yok ama kaliteli parlak bir ekran filmi alsam daha mı memnun kalırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

quote:

Ekranın görselliğini bozmayacak (mat olmayan) kaliteli bir ekran koruyucu tavsiye eder misiniz.

4S im için mat ekran filmi kullanıyorum. Mat olması görüntüyü bozar mı? Benim bir şikayetim yok ama kaliteli parlak bir ekran filmi alsam daha mı memnun kalırım?

mat hiç kullanmadım kullananların çoğundaki görüntüden rahatsız oldum ( insanlar neden mat tercih ediyor anlamakta bile zorlanıyorum-söz meclisden dışarı!)

daha önce iphone4 ile kullandığım birkaç gün önce 4s için yeniden kullandığım ( her pakette çift koruyucu var ) ekran koruyucuyu tavsiye ederim kesinlikle çok memnun kaldım
    ekranımda tek bir çizik dahi yok,anahtarlıkla bu koruyucu derin şekilde cizilmişti kaldırdıp baktım telefonda çizikten eser yok..videolarına bakmanızı almanızı + öneririm..
    forumdaki şu konudaki arkadaştan yada gittigidiyordan bulabilirsiniz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_36853073/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 3 Şubat 2012; 18:10:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rumi

quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

quote:

mat hiç kullanmadım kullananların çoğundaki görüntüden rahatsız oldum ( insanlar neden mat tercih ediyor anlamakta bile zorlanıyorum-söz meclisden dışarı!)

daha önce iphone4 ile kullandığım birkaç gün önce 4s için yeniden kullandığım ( her pakette çift koruyucu var ) ekran koruyucuyu tavsiye ederim kesinlikle çok memnun kaldım
    ekranımda tek bir çizik dahi yok,anahtarlıkla bu koruyucu derin şekilde cizilmişti kaldırdıp baktım telefonda çizikten eser yok..videolarına bakmanızı almanızı + öneririm..
    forumdaki şu konudaki arkadaştan yada gittigidiyordan bulabilirsiniz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_36853073/mpage_1/key_/tm.htm

bir bakayım dediğiniz ürüne. Mat ve parlak arasında ne kadar fark var merak ediyorum. Bir de uygulanması kolay mı? Wrapsol ile arasındaki farkı biliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.