Şimdi Ara

★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★ (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.550
Cevap
28
Favori
457.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Orijinalden alıntı: radost1

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

düşürünce iphone yi tamamen koruyacak tamponlu kılıf arıyorum
    düşmeyi yumuşatıp darbeyi emecek tamponlı bir kılıf olsun varmıdır böyle bir kılıf çeşidi acaba

Dün Adana'dan gelen dayım kendi telefonu için kılıf önermemi istedi.Ben de kendi kılıfımdan önerdim.150 TL deyince ben o kadar para vermem dedi.Telefonu koridorun öbür ucuna fırlatında ensemde bir tokat hissettim ve ardından o iPhone atılırmı diye cevap geldi.Dün dayım için sipariş ettiğim kılıfın videosunu linkten inceleyebilirsin.150 TL demedi aldı. lifeproof test videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=aaCurs0IXZk

Valla videolar fln çok iyi ama telefonun görüntüsünü tamamen değiştiriyor. Günlük kullanımda hiç cazip değil bana göre.

Fakat amaç cihazı korumaksa bundan ötesi yoktur herhalde.

Ben günlük kullanıyorum.üst tarafında tıpasını açıp kulaklık takabiliyorum.Alt kapağı açarak şarj ediyorum.En önemlisi su geçirmez kılıf kullanıyorsun ve telefonun heryanı kapalı.Telefon görüşmesini nasıl yapacaksın??Mikrofon ve ahize kısmında özel tasarım diyafram koymuşlar.TELEFONU KILIFINDAN ÇIKARTMADAN TELEFONUN TÜM OPSİYONEL ÖZELLİKLERİNİ KULLANIYORSUN.Yağmurlu havada telefon elinden su birikintisine düştüğü zaman...Gerisini sen düşün.Bence bu kılıf günlük kullanımda bile kullanılmalı.Tabiki hocam her zevke hitab etmiyor.Kararına saygılım her zaman..

• Ellerinde terleme problemi olanlar için hangi kılıfı önerirsiniz?
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y-nYpFPqkPc

lifeproof u kullanan varmı gerçekmi bu (sugeçirmez kılıfmış) ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y-nYpFPqkPc

Kardeşim ben kullanıyorum.Videoda gördüklerin gerçek.Sadece ağzım açık kaldı.Bu videoyu da izlemeni tavsiye ederim.

•  ★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★
     ★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★
     ★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★

Beyler ilgilenen varsa satıyorum bugün geldi elime ama hoşuma gitmedi.p.m.den ulaşabilirsiniz

• quote:

quote:

Kardeşim ben kullanıyorum.Videoda gördüklerin gerçek.Sadece ağzım açık kaldı.Bu videoyu da izlemeni tavsiye ederim.

dostum sende varmış madem bi test çekimi yaparmısın bize? bizden biri yapmadıkça bu çekimi tam güvenemeyeceğim gibi 80$ az para deil

• Olaya bak yav çok beğendim şu Lifeproof'u, karlı, yağmurlu, çamurlu günlerde ve sahillerde çoook işe yarar yani wrapsol'e 50 vereceğime buna 150 veririm.Eğer dediklerini yapıyorsa kuruşuna kadar da hakeder.
    Fakat aklımda birkaç soru var ;
    1- Mikrofonları nasıl koruyor anlayabilmiş değilim.
    2- Adamların su geçirmeyeceğine dair bir garantisi varmı ? Yani kılıfı taktık suya attık oldu da su girdi.Sonra ne olacak ?
    3- Bu kılıfın sahtesi varmıdır ? Orjinalini alalım riske girmeyelim.Gittigidiyor bana hiç güven vermiyor.

Şu kılıfı alıp milletle iddaa'ya girmek var.Su altında videolar çekmek var.Korkmadan yağmur veya kar yağıyorken kullanmak var.Düştüğünde " birşey olmamıştır" demek var.Minik çocukların eline güvenle vermek var.

Bu arada kılıfı kullanan arkadaştan Türk usulü birkaç test videosu bekliyorum( Çorbanın içine düşürmek, üstüne çay dökmek yada sinirden duvara fırlatmak gibi )

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Olaya bak yav çok beğendim şu Lifeproof'u, karlı, yağmurlu, çamurlu günlerde ve sahillerde çoook işe yarar yani wrapsol'e 50 vereceğime buna 150 veririm.Eğer dediklerini yapıyorsa kuruşuna kadar da hakeder.
    Fakat aklımda birkaç soru var ;
    1- Mikrofonları nasıl koruyor anlayabilmiş değilim.
    2- Adamların su geçirmeyeceğine dair bir garantisi varmı ? Yani kılıfı taktık suya attık oldu da su girdi.Sonra ne olacak ?
    3- Bu kılıfın sahtesi varmıdır ? Orjinalini alalım riske girmeyelim.Gittigidiyor bana hiç güven vermiyor.

Şu kılıfı alıp milletle iddaa'ya girmek var.Su altında videolar çekmek var.Korkmadan yağmur veya kar yağıyorken kullanmak var.Düştüğünde " birşey olmamıştır" demek var.Minik çocukların eline güvenle vermek var.

Bu arada kılıfı kullanan arkadaştan Türk usulü birkaç test videosu bekliyorum( Çorbanın içine düşürmek, üstüne çay dökmek yada sinirden duvara fırlatmak gibi )

evet keşke ben wrapsol u almadan görseydim

-kendi sitesinden almak lazım orjinallik için
    -suya attın bişe olursa giren girer adam iphone a kasko yapcak hali yok ta hani bizim isteğimiz max. koruma,

Yani son yazdığını ben de bekliyorum türk usulü bi video istiyoruz alan arkadaşlardan

• Orijinalden alıntı: bydemirci

dostum sende varmış madem bi test çekimi yaparmısın bize? bizden biri yapmadıkça bu çekimi tam güvenemeyeceğim gibi 80$ az para deil

Bak şimdi ayıp ettin.İstanbul levent te çektik.Fazlaca amatör olmuş ama daha iyilerini de çekecez.

• Valla ben kaset çalar şeklinde retro kaset kullanıyorum siyah renkte. yumusak silikonda değil sert silikon. hem cok güzel bi görüntüsü var hemde koruyo zaten goruntuye korumadan daha cok onem verıyorum. alıcaklara onerırım
  • Orijinalden alıntı: radost1

Bak şimdi ayıp ettin.İstanbul levent te çektik.Fazlaca amatör olmuş ama daha iyilerini de çekecez.

oWW çok iyi !! ekran koruyucu da wrapsol sanırım ? dokunmatik hassaslığı nasıl? bir de 4S için uyumlumudurki? nerden aldınız ? .. diğer soru yağmurlarına da hazır olun

• Orijinalden alıntı: bydemirci

oWW çok iyi !! ekran koruyucu da wrapsol sanırım ? dokunmatik hassaslığı nasıl? bir de 4S için uyumlumudurki? nerden aldınız ? .. diğer soru yağmurlarına da hazır olun

Önce wrapsol ekran koruyucu almıştım.Ekranı 3 aydır çiziyorum bana mısın demedi.Lifeproof ürününü yaklaşık 3 aydır takip ediyordum.Sonunda arkadaşlar getirdi.Zaten elemanlarla da arkadaş oldum.Almak istersen sana indirim de yaptırabilirim.http://arama.gittigidiyor.com/?aramakategori=&aramakelime=lifeproof&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail 4 renk getirmişler.siyah,beyaz,pembe ve mor renkleri.Alacağın zaman gittigidiyor üzerinden mesaj yaz arkadaşlar beni tanıyorlar.radost1 dersen fiyatta yardımcı olurlar.

• @ radost1

Dediğim gibi ben şahsen görüntüsü itibariyle bunu kullanmam. Ama önceliği cihaza zarar gelmesin olanlar için süper bi ürün orası ayrı.

Bu arada basit bi şekilde evde su dolu bi kabın içine cihazınızı atıp videosunu çekermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 9 Şubat 2012; 17:52:04 >
  • arkadaşlar yakında alıcağım 4s için cihazın pil durumunuda göz önünde bulundurarak bu yedek bataryalı kılıfı buldum.
    bu kılıfı daha önce yada şu anda kullanan bir arkadaş var mı ? varsa izlenimlerini paylaşabilir mi acaba
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Muvit-Power-Case-Yedek-Bataryali-iPhone-4-4S-Kilif-ve-Standi-Siyah-/Telefon/Cep-Telefonu-Aksesuarlari/iPhone-4-Aksesuarlari/urunno=0000000385289

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

Şimdi benim bir sorum var.

Henüz beyaz 4S'imi alamadım ama kılıfı alayım dedim, gözüme Vapor serisi çarptı. O neymiş derken Pro'yu gördüm, portlara erişim de daha iyi dendi, madem öyle prolara bakayım dedim. 80 liraya bir arkadaş satıyor mesela burada. Orijinal mi değil mi nereden bileceğim? Başka bir yerde de 60 liraya buldum ki kutu içeriği tamdı sanırım. Kenardaki yazılardan belli dendi, Black Ops modelinde kenarında Black Ops yazması gerekirken Vapor Pro yazarsa çakma mesela, değil mi? Sadece buradan mı ayırabiliriz orijinal/sahte durumunu? White versiyonunda neye bakmak lazım? Sertifikaları da var diyorlar, nasıl bu fiyata satabiliyorlar orijinalleri? ElelmentCase'in deposunu mu patlatmış arkadaşlar nedir yani

Mesela adam demiş replica diye,

http://www.greatwhitegear.com/store/#ecwid:category=1787621&mode=product&product=8213352

kutusu farklı bir tek, onu fark ettim

Orjinal vapor 250 liradan başlıyor.60 liraya bulduklarından almanı tavsiye etmem.En adileridir.Bu forumda bir arkadaş satıyor.Orjinal değil ama orjinale en yakın olan modelidir.160 liraya satıyor.Bana 130 lira yapmıştı 1 tane black ops aldım.Birde kenarında yazıya bakarak sahte olduğunu anlayamazsın.Vapor pro da yazar black ops da yazar.Çünkü ikiside ayrı model.Vapor un Sitesine bak ikide yazıyor kenarlarında.Sahte olmasıyla alakası yok.Bunu söyleyen kişiye inanma

hocam cevabın için teşekkürler, ancak yine bilgi edinemedim malesef replika-orijinal konusunda. Arkadaşa sordum made in usa, sertifikası var dedi. Vapor pro'yu yaptıktan sonra kağıt parçasını yapmak çok zor olmasa gerek ama..? Yok mu anlayabileceğim bir yer

• Ilk defa göreceğin için anlaman çok zor.Sitesindeki fiyattan aşağı bir fiyata alman imkansız.Alacağın yüzde yüz sahte olacak.3de 1i fiyatına olması zaten mantık dışı.Bu arada bende de made in usa yazıyor
  • quote:

@ radost1

Dediğim gibi ben şahsen görüntüsü itibariyle bunu kullanmam. Ama önceliği cihaza zarar gelmesin olanlar için süper bi ürün orası ayrı.

Bu arada basit bi şekilde evde su dolu bi kabın içine cihazınızı atıp videosunu çekermisiniz?

Su testini de yapacağım.İTÜ de telefonu karın içine atıp video çektik.Linkini yolluyorum.

• quote:

quote:

@ radost1

Su testini de yapacağım.İTÜ de telefonu karın içine atıp video çektik.Linkini yolluyorum.

O videoyu izledim.

Beni asil merak ettiren suyla ne olacagi. Yumusak kar o kadrda abarti gelmiyo. Sert zemine atmak ve suyla temasini merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

@ radost1

O videoyu izledim.

Beni asil merak ettiren suyla ne olacagi. Yumusak kar o kadrda abarti gelmiyo. Sert zemine atmak ve suyla temasini merak ediyorum

Tamam bu gece suyun içine de koyup video çekeyim. Burada lifeproof adı altında yeni bir başlık açmak lazım.

• Bi kac video cektikten sonra basligida ac ;)

Nette video cok ama boyle kullanicilardan birinin cektigi videolari gormek daha cok guven verir insanlara. Darbe su vs biraz cesit olrsa daha iyi olur sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.