Şimdi Ara

★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★ (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
4.550
Cevap
28
Favori
457.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Orijinalden alıntı: zebede

arkadaşlar bu kılıfı kullanan varmı nedir 4s e uyumlu yazıyor ama ne dersiniz?

Yandan çekilmiş fotoğraf lazım anlamak için ;)

ilgili sitede sadece bu fotosu vardı maalesef
  • Yan tarafta kalan ses ve titreşim tuşlarının olduğu bölümdeki boşluk birleşikse 4S de kullanabilirsin. Titreşim tuşuyla ses tuşları arasında bi ayrım varsa olmaz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

benim kılıfımda bu arkası şefaf cam gibi bişey var yanlarıda sert plastik harika oturuyor ve bütün tuşları rahatlıkla kullanıyorsunuz ve gram oynama falan yok tam bu telefon ıcın uretılmıs
    40TL

Bendede aynısından var.
    Güzel, koruyucu ve şık bir kılıf tavsiye ederim.

arkadaşım more-tr adresinde bu kılıf 56 TL yazıyor, sen nereden aldın? ürünün tam kodu SGP iPhone 4 Case Linear Crystal Series - Smooth Black mi???
    yardımcı olursan sevinirim...

• arkadaşlar vapor kıfı ve iPhone ile ilgili ekran koruyucular kılıflar aksesuarlara bu sayfadan ulasabılırsınız

iphoneurunleri.com

bi bakın derım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bzg79 -- 25 Ocak 2012; 10:16:03 >
  • Arkadaşlar 2-3 haftaya beyaz iphone 4s gelecek, şimdiden kılıfı alayım diyordum, çok fazla şey yazmışsınız hepsini okuyamadım

Çizilmelere karşı şeffaf koruyucular almak istiyorum, ön ve arkaya. fakat dokunmatıği etkilemeyecek koruyucu bakıyorum.

Allah korusun düşürürsem çatlamasın kırılmasın diye de kılıf almak istiyorum, şu nasıl önerir misiniz;

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

edit; fiyat olarak en fazla 80-100 gibi bişey verebilirim iddaaya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 25 Ocak 2012; 11:18:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Arkadaşlar 2-3 haftaya beyaz iphone 4s gelecek, şimdiden kılıfı alayım diyordum, çok fazla şey yazmışsınız hepsini okuyamadım

Çizilmelere karşı şeffaf koruyucular almak istiyorum, ön ve arkaya. fakat dokunmatıği etkilemeyecek koruyucu bakıyorum.

Allah korusun düşürürsem çatlamasın kırılmasın diye de kılıf almak istiyorum, şu nasıl önerir misiniz;

ben de aynı dertten muzdaribim arkadaşa yaptığınız tavsiyeleri siyah 4s için de yaparsanız sevinirim =)
    dokunmatiği etkilemeyecek, çizilmeyi önleyecek ve hafif darbelere dayanıklı ne alabilirim?
    yanlara karbon fiber almak istiyorum Sam0 arkadasımdan sizce de güzel mi? arkaya da koysam nasıl olur? sadece karbonfiber yeter mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Arkadaşlar 2-3 haftaya beyaz iphone 4s gelecek, şimdiden kılıfı alayım diyordum, çok fazla şey yazmışsınız hepsini okuyamadım

ben de aynı dertten muzdaribim arkadaşa yaptığınız tavsiyeleri siyah 4s için de yaparsanız sevinirim =)
    dokunmatiği etkilemeyecek, çizilmeyi önleyecek ve hafif darbelere dayanıklı ne alabilirim?
    yanlara karbon fiber almak istiyorum Sam0 arkadasımdan sizce de güzel mi? arkaya da koysam nasıl olur? sadece karbonfiber yeter mi???

Hocam sizinki kolay iş, heryer siyah kılıflarla kaynıyor

Karbon kaplama fotolarda çok güzel gözüküyor, ama kalitesi nasıldır hiç bilmiyorum :)

• sizce siyah 4s için en uygun kılıf ve ekran koruyucu hangisidir?
  • bende fransa nice apple shoptan kardeşime beyaz 4s aldım

şimdi kılıf ekran filmi bakıyorum ama çok çok model var açıkçası

apple shopta plastik kılıfı 29€ istediler

burda ucuzdur dedik ama dandikleri bile 40 lira felan

ne yapıcaz

en uygun ve sorunsuz kılıf film hangisidir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 25 Ocak 2012; 18:24:48 >
  • arkadaşlar yurtdışında beyaz 16gb 4s getirteceğin. hazır geliyorken birde kılıf almak istiyorum. aklımda geçen ürün vapor pro white edition. 24$ a White Edition Carbon Fiber Back Plate alınabiliyor. sormak istediğim bunu almaya gerek varmı??

birde alternatif kaliteli ne alınabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbonurcan

arkadaşlar yurtdışında beyaz 16gb 4s getirteceğin. hazır geliyorken birde kılıf almak istiyorum. aklımda geçen ürün vapor pro white edition. 24$ a White Edition Carbon Fiber Back Plate alınabiliyor. sormak istediğim bunu almaya gerek varmı??

Bence Speck fabshell burton serisi beyaz iphone a çok yakışıyor.Hem de koruması iyi kendi sitesinde 34$ fiyatı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TunerSS

quote:

arkadaşlar yurtdışında beyaz 16gb 4s getirteceğin. hazır geliyorken birde kılıf almak istiyorum. aklımda geçen ürün vapor pro white edition. 24$ a White Edition Carbon Fiber Back Plate alınabiliyor. sormak istediğim bunu almaya gerek varmı??

Bence Speck fabshell burton serisi beyaz iphone a çok yakışıyor.Hem de koruması iyi kendi sitesinde 34$ fiyatı var

link verebbbilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

Orijinalden alıntı: TunerSS

quote:

link verebbbilir misin?

Buyrun bu inceleme video su ;http://www.youtube.com/watch?v=1V8w3F8i3kc

Bu da ürünü inceleyebileceğiniz link ;https://www.speckproducts.com/iphone-case/iphone-4-case/fabshell-for-iphone-4s-1.html

• iphone 4s e wrapsol ekran koruyucu almayı düşünüyorum kullanan varsa ürün hakkında bilgi verebilirmi?gerçekten iyi bir koruma sağlıyormu

• Sizce de güzel değil mi? Uygulaması kolay gibi görünse de toz kalabilir bir de anladığım kadarıyla 4mm kadar bir kalınlığı var ama sağlamlığına göre alınabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_1997_25_1907_fb

iphone 4s e wrapsol ekran koruyucu almayı düşünüyorum kullanan varsa ürün hakkında bilgi verebilirmi?gerçekten iyi bir koruma sağlıyormu

İphone 4 16 gb için yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Alırken dikkat edersen sahtesi çok fazla var. İçindeki aksesuarlardan orjinal olup olmadığını anlayabilirsin. Kesinlikle piyasadaki en kaliteli ekran koruyucu diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

sizce siyah 4s için en uygun kılıf ve ekran koruyucu hangisidir?

Bence Wrapsol ekran koruyucu ön ve arkasını ve yanlarını koruyor. Ekstra bir kılıf almanızı gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Sizce de güzel değil mi? Uygulaması kolay gibi görünse de toz kalabilir bir de anladığım kadarıyla 4mm kadar bir kalınlığı var ama sağlamlığına göre alınabilir bence

Yalnız telefon yatay pozisyondayken kalınlığı epey belli oluyor..
  • Wrapsolu uygulamak cok mü zor yağ uygalaymassam para çöpe gider diye korkuyorum sen uygularken bir sorunla karsilastinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.