Şimdi Ara

★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★ (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.550
Cevap
28
Favori
457.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

benim kılıfımda bu arkası şefaf cam gibi bişey var yanlarıda sert plastik harika oturuyor ve bütün tuşları rahatlıkla kullanıyorsunuz ve gram oynama falan yok tam bu telefon ıcın uretılmıs
    40TL
     ★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★

Bendede aynısından var.
    Güzel, koruyucu ve şık bir kılıf tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

benim kılıfımda bu arkası şefaf cam gibi bişey var yanlarıda sert plastik harika oturuyor ve bütün tuşları rahatlıkla kullanıyorsunuz ve gram oynama falan yok tam bu telefon ıcın uretılmıs
    40TL
     ★★★ IPHONE 4 ve 4S İçin En İyi En Güzel Kılıf ★★★

HOCAM BU KILIFTA TOZLANMA OLAYI NASIL TOZ ÇEKİYORMU ŞARJ GİRİŞİ KULAKLIK KISMI VE SES DÜĞMELERİNİN OLDUĞU YER

valla 10 gundur falan kullanıyorumda pek bısey yok toz goremedımde ıyıde her kılıfta toz sorunu olusurkı ımkansız dedıgın sey yuh artık yanı

O anlamda demiyorum yuhh artık yaniAşırı bir tozlanma oluyor mu manasında bendeki bazı kılıflar plastikler çok toz tuatarken bazıları öbürünün 5 te 1 i kadar toz tutuyor.Birde bu tırnakları nasıl tam sıkışıyor mu?Zamanla kolayca kopacak gibi bişey mi?

Belirttiğiniz toz tutma sıkıntısı daha çok alt kalite silikonlu malzemede ortaya çıkmaktadır. Linear ürünlerinde silikon kullanılmıyor. Polimer içeriklidir. Tozlanacağını düşünmüyorum.
    En azından orijinallerinde durum böyle

• Arkadaşlar zagg leatherskin'i türkiyede nerden bulabilirim. İnternette hiç bişey çıkmadı karşıma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrcn

Arkadaşlar zagg leatherskin'i türkiyede nerden bulabilirim. İnternette hiç bişey çıkmadı karşıma...

http://www.zagg.com/sellzagg/retail_locations/results.php

Bu adrese girip Türkiye'yi seçerseniz bulabileceğiniz adresler karşınıza çıkacaktır.
  • Çok teşekkür ederim her mesaja alakanıza. Yakın zamanda sizden sgp hybridlerden sipariş vermeyi düşünüyorum. Leatherskin ile birlikte kullanılabilir mi?

Bir de sizden more letique fx serisinden almıştım, çok kaliteli bir kılıf kaliteli deriden yapılmış, ancak üstten açılan kapak bana kullanışsız geldi, SGP argos serisi almayı düşünüyorum yine sizden, onun derisi more letique'lere göre daha mı sert, kapak yönü aşağıya doğru açılıyor, daha mı kullanışlıdır?

Son olarak yeni hybrid matlardan haber yok mu? =)

Teşekkürler.
  • quote:

Çok teşekkür ederim her mesaja alakanıza. Yakın zamanda sizden sgp hybridlerden sipariş vermeyi düşünüyorum. Leatherskin ile birlikte kullanılabilir mi?

Bir de sizden more letique fx serisinden almıştım, çok kaliteli bir kılıf kaliteli deriden yapılmış, ancak üstten açılan kapak bana kullanışsız geldi, SGP argos serisi almayı düşünüyorum yine sizden, onun derisi more letique'lere göre daha mı sert, kapak yönü aşağıya doğru açılıyor, daha mı kullanışlıdır?

Son olarak yeni hybrid matlardan haber yok mu? =)

Teşekkürler.

DH mesajlarının bir kısmı nedense email uyarısı olarak bize ulaşmadığı için, gelen mesajlara elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz.

Leatherskin ürünlerinin kalınlığı konusunda bilgim yok, ancak SGP'nin Neo Hybrid çerçeve ürünlerinde silikon kullanıldığı için esneme sebebiyle sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Letique Fx Series ürünleri dediğiniz gibi üstten açılabiliyor, ama arkaya katlanabilirliği sebebiyle şimdiye kadar bu duruma kalitesi sebebiyle pek itiraz eden olmadı; hala Letique serisi öncelikli tercih edilen bir ürün. Letique ürünleri aynı zamanda piyasada bulunan diğer deri ürünlere göre farklı bir özelliği daha var. Zaman içinde eskitme görünüm sağlamakta ve doğal bir görünüm almakta. SGP Argos ise elişçiliği olduğu özellikle belirtilmiş olup Letique ürününe göre farklı yapıdadır. Letique'den biraz daha sert diye biliriz ama bunu ancak iki ürünü de kullanan kişi daha net ayırt eder. Argos'ta kapak aşağı doğru açılıyor. Kullanım alışkanlığınıza göre en uygun ürünü sizin seçebileceğinizi tekrar hatırlatmak isterim.

Yeri gelmişken... SGP artık piyasadaki sahte ürünlere yönelik yeni bir çözüm buldu: adını değiştirdi Facebook sayfamızda da yayınladığımız üzere SGP artık SPIGEN Websitesi düzenlemesi yapılıyor. Yakında spigen.com'dan da giriş yapabileceksiniz.

...Ve henüz çerçeve ürünler dışında iPhone 4s için arkası kapalı Neo Hybrid ürünlerinden ne yazık ki bir haber yok

• Sizden çok sayıda alışveriş yapanlara indirim kartı ya da özel iskonto gibi birşey yok mu? =) 1 kılıf almıştım, iki tane daha sipariş veriyorum şimdi =)
  • teşekkürler =)
  • quote:

teşekkürler =)

Biz teşekkür ederiz. Belirttiğiniz email adresinize istinaden DH grubuna kaydınız alınmıştır.
  • bunu ogrendigim iyi oldu uye olup bildirim yaparim aksama pahali da gelse almak istedigim bir kilif var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

http://www.mobilefun.co.uk/pinlo-united-aluminium-edge-case-for-iphone-4s-4-red-p30438.htm

buna ne dıyorsunuz beyler?
    Beyaz iphone a gidermi acaba?

??
  • quote:

quote:

http://www.mobilefun.co.uk/pinlo-united-aluminium-edge-case-for-iphone-4s-4-red-p30438.htm

??

bence güzel değil

• quote:

Orijinalden alıntı: tatar19

quote:

Orijinalden alıntı: soyluozan

beyaz olan vapor pro. Ben kullanıyorum vapor pro black ops tavsiye ederim.

hocam black opsu nerden kaça aldınız acaba?

gg den aldım. satıcının adı doany di. 80tl ye aldım. kargo bedava. ve 20 tl değerinde hoco ekran ve arka koruyucuyu ücretsiz aldım.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=44223544&p=1

Arkadas cok ilgili biri. Urun gercekten cok kaliteli. Ve satan kisi sattigi urunun arkasinda duruyor. Ornek verecek olursak; ekran filmi kaliteli olmasina ragmen, daha kaliteli bir ekran filmi edinip eski sattigi kisilere ucretsiz olarak gondermesi gercekten cok hosuma gitti. Tekrar tesekkur ediyorum burdanda..
    Urunlerin (4 ve 4s icin) fotolarini yarin ekliyecegim
  • Beyaz renk cleave arıyorum. Satan arkadaş varsa irtibata geçebilir.
  • Arkadaşlar iphone 4s için zagg invisible shield almayı düşünüyorum.Bu koruma ne kadar zaman kullanılır?tavsiye edermisiniz
  • Cleave cihazı cok kalınlaştırır. Tek elde msj falan yazmakta problem teşkil edebilir. ayrıca ön cam ve arka kapak kısmında çıkıntı yok sıfıra sıfır diye biliyorum. Tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimdebirpüskevitimolsa

quote:

quote:

??

bence güzel değil

bencede :D beyaz iphone'a güzel giden kesinlikle bir kılıf yok ya :D ama ben more-trden sgpnın bumperlarından alıcam cunku flash sorunu bendede var kameraya çerçeve lazım sislenme oluyor

• http://www.sanalpazar.com/Iphone-4-Kilif-Capdase-0.2mm-Dunyanin-En-Ince-Kilifi-!!__isp2357371 ben bu urunun seffafından almayı dusunuyorum.Daha önce alan birileri varmıdır memnumudur? beyaza yakışcagını dusunuyorum alan varsa söylerse çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyluozan

Cleave cihazı cok kalınlaştırır. Tek elde msj falan yazmakta problem teşkil edebilir. ayrıca ön cam ve arka kapak kısmında çıkıntı yok sıfıra sıfır diye biliyorum. Tercih sizin.

Aksine tasarimindan dolayi cihazi kibarlastiriyor desem yanlis konusmus olmamko bu benim degil musteri yorumlari cleave takili bir telefonu canli canli gormenizde fayda var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.