Şimdi Ara

İphone 4 ü satıp GALAXY S II almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ios dan ve iphone 4 den çok memnunum ama galaxy S II ilgimi çekmiyor değil. sizce değiştirmeli miyim ? pili nasıl galaxy s II nin ?

• infuse 4g de olabilir ?
  • samsung formunda açmama rağmen cevap yoksa, demekki değiştirmiourum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

samsung formunda açmama rağmen cevap yoksa, demekki değiştirmiourum

Pazar gunu sabahin 9 unda soru sorup iki saat icinde cevap bekliyorsaniz ki bu kiyaslama cesitli basliklarda defalarca yapilmisken boyle bir yargiya varmaniz gereksiz.

Soruya gelince iphone 4 ile galaxy s II yi kiyaslamam bile S II agir basar.. Fakat pil hususunda cok beklenti olmamali, gunluk kullanimda interneti 2g ye alirsaniz bir gun gidecegi varsa 2 gun gider. Yuklediginiz roma da bagli binbir turlu custom rom urettiler bu telefon icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

quote:

Pazar gunu sabahin 9 unda soru sorup iki saat icinde cevap bekliyorsaniz ki bu kiyaslama cesitli basliklarda defalarca yapilmisken boyle bir yargiya varmaniz gereksiz.

Soruya gelince iphone 4 ile galaxy s II yi kiyaslamam bile S II agir basar.. Fakat pil hususunda cok beklenti olmamali, gunluk kullanimda interneti 2g ye alirsaniz bir gun gidecegi varsa 2 gun gider. Yuklediginiz roma da bagli binbir turlu custom rom urettiler bu telefon icin.

okunma sayısı baya olunca bende neden kimse cevap vermiyor diye düşündüm ama iphone dan vazgeçemicem galiba. daha öncede android kullandım. desire hd kullandım hiç memnun deildim. sonuçta işletim sistemi aynı. pek farkediceğini zannetmiourum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

quote:

okunma sayısı baya olunca bende neden kimse cevap vermiyor diye düşündüm ama iphone dan vazgeçemicem galiba. daha öncede android kullandım. desire hd kullandım hiç memnun deildim. sonuçta işletim sistemi aynı. pek farkediceğini zannetmiourum

hocam forumu biraz arastirsaydin ayni senin gibi bir arkadas topic acmis bayada bir yorum var fikir acisindan bir oku istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_53391406/tm.htm

• Biri 3.5" diğeri 4.3"
    ip4 ün ekranı bana küçük geliyor rahat gezemiyorum nette diyorsan değiştirebilirsin.
    Çeşit çeşit rom kurarım telefonu kurcalarım dersen android. Gerçi desire hd de kullanmışsınız. Az çok androidi biliyorsunuzdur.
    Karar vermeniz gereken önemli nokta ekran boyutu. O da size kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hep aynı başlıklar, millet bıkıyor cevaplamaktan. S2 alelade bir telefon değil, 2011 ve 2012 yıllarında yani 2 defa en iyi akıllı telefon seçildi. Hala tartışmaya gerek yok.
  • gözüm kapalı galaxy s2 derim her bakımdan ıphonu geçiyo youtube da fatih kurnazın ıphone 4 vs samsung galaxy s2 karşılaştırması vardı 2 parttan oluşan onları izle istersen

http://www.youtube.com/watch?v=3QffytoonJc

buda linki bana çok yardımcı olmuştu sanada olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

gözüm kapalı galaxy s2 derim her bakımdan ıphonu geçiyo youtube da fatih kurnazın ıphone 4 vs samsung galaxy s2 karşılaştırması vardı 2 parttan oluşan onları izle istersen

çok teşkkürler. yani bilemiourum ios dan sıkılmadım ama ipad im de var. bi değişiklik istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

gözüm kapalı galaxy s2 derim her bakımdan ıphonu geçiyo youtube da fatih kurnazın ıphone 4 vs samsung galaxy s2 karşılaştırması vardı 2 parttan oluşan onları izle istersen

çok teşkkürler. yani bilemiourum ios dan sıkılmadım ama ipad im de var. bi değişiklik istiyorum.

telefonda android e geçmenizi öneriyorum...

s2 ye geçtiğinizde aynen şunu diyeceksiniz " ohhh beeee "

• İkisi arasında kalmış olsaydınız size Galaxy S2 önerebilirdim. Ancak birinden diğerine geçmek yersiz ve saçma olur diye düşünüyorum. Çünkü neredeyse birbirlerinde eksik yanları yok. Siz de özellikle şu özelliği için geçmek istiyorum demediğinize göre demek ki çok da bir beklentiniz yok. Benim düşüncem iPhone 4 kullanmaya devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

İkisi arasında kalmış olsaydınız size Galaxy S2 önerebilirdim. Ancak birinden diğerine geçmek yersiz ve saçma olur diye düşünüyorum. Çünkü neredeyse birbirlerinde eksik yanları yok. Siz de özellikle şu özelliği için geçmek istiyorum demediğinize göre demek ki çok da bir beklentiniz yok. Benim düşüncem iPhone 4 kullanmaya devam edin.

arkadaşa katılıyorum ama illada ben geçicem diosan bekle galaxy s2 de kampanyalar çoğaldı yani galaxy s3 yakında çıkıcak onu alırsın ıphone un tek artısı ıtunes geri kalan tüm özelliklerde galaxy s3 onu ezicektir
  • bu konu cok baydi artik ya milyon tane konu acildi bunla ilgili
  • quote:

İkisi arasında kalmış olsaydınız size Galaxy S2 önerebilirdim. Ancak birinden diğerine geçmek yersiz ve saçma olur diye düşünüyorum. Çünkü neredeyse birbirlerinde eksik yanları yok. Siz de özellikle şu özelliği için geçmek istiyorum demediğinize göre demek ki çok da bir beklentiniz yok. Benim düşüncem iPhone 4 kullanmaya devam edin.

Bencede hiz farki yok belki yarim saniye oynuodur. S3 un cikmasini bekleyelim biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bencede hiz farki yok belki yarim saniye oynuodur. S3 un cikmasini bekleyelim biraz

Hocam sen neden açtın bu konuyu madem çok biliosun okadar fark yok, yok daha once desire hd kullandım gene aynı işletim sistemi diosun, hala daha s2 alsammı die konu açıyorsun

BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM, APPLE KULLANICILARININ KAFASINADA VURSAN ANLAMAZ S2 DEN. VARSA YOKSA İOS DER DURUR. ARKASINDA Bİ ELMA LOGOSU VARDIR, SIRF ONUN İÇİN O TELEFONU ALIR. ÇOK PARA VERİR VE EN İYİ TELEFONU ALDIĞINI SANIR.

KARDEŞİM NE IPHONE 4 ÜNDEN BAHSEDİOSUN SEN? 4S BİLE DESEN S2 İLE YARIŞACAK TELEFON DEĞİLDİR.

AYRICA APPLE KADAR SAHTEKAR Bİ FİRMA YOK. 2G DEN BERİ AYNI TELEFONU HIZLANDIRIP HIZLANDIRIP KAKALIYORLAR SİZE. YAHU HİÇMİ SIKILMADINIZI YILLARDIR O MENÜLERİ Bİ SAĞA Bİ SOLA ÇEVİRMEYE NE ARTISI VAR O 4S İN IPHONE 2G DEN? SİRİ Mİ? HD KAMERASIMI? OYUN PERFORMANSIMI?

YAZIK....

• quote:

quote:

Hız farkı var. Galaxy S2 daha yavaş. Android henüz hız bakımından IOS ve Windows Phone Fax işletim sistemlerine yaklaşamadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.