Şimdi Ara

iphone 4 telefon garantisi hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz iphone 4 16GB Black

Herkese selamlar arkadaşlar, pazartesi günü telefonumu ikinci kez servise yollayacağım. 2011 Mart ayında aldım telefonu ve Mayıs ayında servis yok ve hücresel veri nedeniyle telefon servise yolladı ve tamir olup geldi. Şu anda telefonumda bir çok sorun var ve bire bir değişim isteyeceğim,sorunları alta yazacağım ve sizden ricam bu alttaki sorunlara bakarak birebir değişim yapılmalımı fikir verirmisiniz, eğer değişim olmazsa dava açmayı düşünüyorum...

Telefonumun ağrızaları :

1-) Ahize sesi sonuna kadar açık olmasına rağmen çok düşük ve duyulmuyor (Arkadaşımın i4 cihazında mükemmel ahize sesi aldım, benim cihazın ahize gidik)

2-) Alt hoparlor sesi aşırı düşük ve duyumu az (Arkadaşın i4 cihazında belirgin fark var , benim alt hoparlor gidik)

3-) Home tuşu tutukluk yapıyor bir basıyor bir basmıyor bozuk

4-) 3G ve Edge sorunlu, 3G şebekesi olan yerlerde zaman zaman 3G devre dışı kalıp Edgeye geçiyor takılıp kalıyor, elle 3G kapatılıp açılınca düzeliyor

5-) Batarya sorunlu 6 - 8 arasında boşalıyor

6-) Üst ve alt mikrafon ağrızalı karşı tarafa konusma sesinden çok gürültü gidiyor yada ses duyulmayacak kadar az gidiyor

Telefonun sorunları bunlar , cihaz Mart 2011 de alındı , Mayıs 2011 de ağrızaya gitti, şimdi gene bir ton sorunla ağrızaya gidiyor.

Cihaz yere hiç düşmedi, ön arka jelatinli ve hiç hasar yok sıfır. Çok titiz kullanıyorum.

Sizce cihazın birebir değişmesi gerekirmi arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbmaster -- 23 Ekim 2011; 4:44:53 >

• NOT: Garanti şirketi EVO
  • Değişim ya da garanti konusunda tecrübem hiç olmadı ama "Home" tuşunun arızasını gidermek için ya da tuşu değiştirmek için (ki sanırım tek çözüm yolu bu) tüm telefonun sökülmesi gerektiğini biliyorum:

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-4-Home-Button/3144/1

Buna dayanarak ya kullanıcı hatası diyebilirler başlarında savmak için ya da tamirle uğraşmayacaklarını ve değişim yoluna gideceklerini tahmin ediyorum. Diğer arızaları da eklerseniz makul ve mantıklı bir teknik servisin değişim yapmasını beklerim tabi tamamen tahmin benimkisi. Umarım istediğiniz gibi olur da bir de mahkeme ile uğraşmazsınız.

• evet sokulmesı cok zormus hakkaten, ama kullanıcı hatası deme sansları yok denecek kadar az. Bakalım ne olacak, bende merak edıyorum ama evo garantıyı kesın olarak sıkayet edecegım oyle bırseyle karsılastıgım anda... 20 gun ıcınde bellı olucak bu baslık altına bılgı verecegım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

cihazı evo dan alarak zaten baslı basına bir dert almıssınız basınıza Allah yardımcınız olsun

hiç sormayın maalesef oyle oldu, mart ayında aldım ozamanlar zaten i4 ler sıkıntılıydı evo patladı basımıza bakalım ne olacak bayramdan sonra gelır heralde telefon durum ne olacak bende bılmıyorum valla
    Daha Fazla Göster
  • bu sorunlardan ikisi bende de vardı
    1) home tuşu bazen tutukluk yapıyor
    2) ahize sesi çok düşük geliyor.

telefonum genpa garantili ve bana sıvı teması olduğunu söylediler ve tamiri için 188 tl ücret istediler. değişim olur mu olmaz mı bilemiyorum ama sıvı teması olmuşsa direk sıvı teması deyip sizden de ücret talep edebilirler.

saygılar
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.