Şimdi Ara

iPhone 4 Sim Lock, Unlock (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
40.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musyun
    ABD'de bulunuyorum, eylul basinda turkiyeye donecegim:

1)Kontratsiz satis var mi?

2)Beyaz Iphone alabilir miyim?

3)Iphone alirsam at&t degil de t-mobile ile burda, turkcell ile turkiyede kullanabilir miyim?

Tesekkurler.

1-) Var.

2-) Hayır.

3-) Evet.

edit:not: operatöre ait sim kart almanı tavsiye ederim.iphone un aktivasyonu için. aktive ettikten sonra jailbreak daha sonra unlock yaparak ve tabi imei nosunu da kaydettirerek TR de kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 8 Ağustos 2010; 0:48:42 >
  • ben apple store dan kontratsiz aldim icinden sim kart cikti o sayede aktive ettim ve kirabildim
    ayrıca iphone4 ü aldım. türkiye ye girişte cebimde getirdim,gümrükte vergisini falan ödemeden.
    sonra turkcell bayinden kaydını yaptırdım. ardından sim kilidini kırdırdım.
    1.yukarıda sıralamada bi problem yada eksik var mı?
    2.güncelleme yaptığımda sim kilidini tekrar kırmam gerekir mi?
    3.turkcell den kayıt yaptırdıktan sonra güncelleme yapsamda telefonun kullanılamaz hale gelmesi sözkonusu olur mu? yoksa simlock yenilenip kullanabilir miyim yine.

teşekkürler...

Orijinalden alıntı: rhndrms

Arkadaşlar bikaç şey sormak istiyorum...
    şimdi iphone4 alıcam amerikadan. iphone storeden alırsam içerisinde AT&T kartı oluyormu?
    ayrıca iphone4 ü aldım. türkiye ye girişte cebimde getirdim,gümrükte vergisini falan ödemeden.
    sonra turkcell bayinden kaydını yaptırdım. ardından sim kilidini kırdırdım.
    1.yukarıda sıralamada bi problem yada eksik var mı?
    2.güncelleme yaptığımda sim kilidini tekrar kırmam gerekir mi?
    3.turkcell den kayıt yaptırdıktan sonra güncelleme yapsamda telefonun kullanılamaz hale gelmesi sözkonusu olur mu? yoksa simlock yenilenip kullanabilir miyim yine.

teşekkürler...

Yahu kardesim konuyu ne hortlatiyosun bende 4.1 cikti zannettim :@

Bu arada ben de heyecanlandım 4.1 çıktı diye..

4.0.1 e downgrade yapabiliyormuyuz ki ?
    Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
  • önce jb cıkıcak daha sonrada unlock cıkıcaktır.

8 saat sonra cydia turk u görücez bakalım ne cıkıcak
  • şuanda iphone 4 olup da 01.59'dan daha yüksek baseband kullananlar hiçbir şekilde unlock yapamaz. versiyon ne olursa olsun. beklemek lazım. baseband downgrade yapmak için bazı yöntemler vardı ama ip4 için bunlar geçerli mi bilmiyorum. biraz araştırın.

ip4 için 4.1 kullanıp da baseband'ını 01.59 olarak koruyanlar jailbreak sonrası anında unlock yapabilirler. ip4 4.1 jb çıkması yeterli.

eğer 01.59 ve daha düşük baseband'ınız varsa ve jb beklemek istemiyorsanız shsh kaydınızın olması kaydıyla versiyonu düşürerek -örneğin 4.0.1- önce jailbreak ardından da unlock yapabilirsiniz.

@kby

eğer basebandın 01.59 ve daha düşükse ve shsh kaydın da varsa... ee ne duruyorsun düşür versiyonu 4.0.1'e ve kullan. baseband'ın yüksekse biraz beklemen lazım unlock için.

@serhanuygur

versiyonun 4.0.2 olduğuna göre baseband'ın yüksek değildir. shsh kaydın varsa 4.0.1 yapıp hem jb hem unlock ile kullanabilirsin. shsh kaydın varsa tabii

• Telefonum Türkiye garantili iPhone 4
    Program ve oyunlar için çıkınca JB yapmayı düşünüyorum ve modem firmware: 2.10

Merak ettiğim;
    Baseband, unlock, SHSH yedeği gibi terimler beni ilgilendirmiyor, değil mi?

unlock: unlock ve baseband birbiriyle bağlantılı zaten unlock yapmaya ihtiyacın olmadığı için bunu da geç.

shsh: jailbreak istiyorsan shsh kaydını sakla derim. her versiyon için jailbreak olmuyor. bugün olduğu gibi bekleme yapmamış olursun. hemen 4.0.1'e döner jb yaparak kullanırsın.

Orijinalden alıntı: cturna

önce jb cıkıcak daha sonrada unlock cıkıcaktır.

8 saat sonra cydia turk u görücez bakalım ne cıkıcak
  • Arkadaslar cihaz simlock yok direk turkiyeye geldiginde unlock yaptım cydia kurulu 4.0 versiyonu dün cihazı kapattım actım servis yok yazıyor yurt dısı hatini takinca şebeke buluyor anlamadım hattanmi yapıyor Turkcell hattını kestim makasla öyle taktım 1 aydır kullanıyordum şebeke arıyor sonra servis yok diyor. Ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

Arkadaslar cihaz simlock yok direk turkiyeye geldiginde unlock yaptım cydia kurulu 4.0 versiyonu dün cihazı kapattım actım servis yok yazıyor yurt dısı hatini takinca şebeke buluyor anlamadım hattanmi yapıyor Turkcell hattını kestim makasla öyle taktım 1 aydır kullanıyordum şebeke arıyor sonra servis yok diyor. Ne yapabilirim

Pasaport ile kayıt yaptırdınmı? Yaptırmadı isen cihazı kullanamazsın.
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • iphoneumu aldimda microsim alamadim sistem kapanmis elimdei simi kesecegim sans dileyin .d Birde bana link verir misiniz orijina micro boyutu nasilmis ona gore keseyim.
  • Kendin kesme simkart tanımaz sonra belli biryerinden kesiyorlar bende maduru oldum sonra10 lira ya yapıyorlar
  • arkadaslar.. 1 hafta once gırıs yaptım ulkeye. new yorkta apple stora dan kontratsız ıphone 4g aldım. versıyonunu yukseltmedım. suan 4.0.2 baseband ı 01.59 ..

unlock cıkmıs yalnız ben nasıl yapabılecegımı bılmyıorum. netten bana yardımcı olabılecek bırı varmı.

yardımlarınızı beklıyorum...

Saygılar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.