Şimdi Ara

iPhone 4 Sim Lock, Unlock (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
40.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yav bir arkadaşım amerikada şuan en ucuz olanı 2 yıllık kontratlı olanından aldıramıyomuyuz.kontratlı olanlardan almak için oranın vatandaşı olmak yada ikametgah gerekiyomuş sanırım.Bilgisi olan varmı alabilceğim en uygun fiyat 600 dolarmıdır yoksa kontratsız
  • Arkadaşlar, lütfen yardımcı olurmusunuz. Ben yapmaya çalıştım ama olmadı, sizin anlatımlarınızda ultrasn0w 1.0-1 görünürken benim iphone'm de kuru olan 1.1-1 olarak görünüyor, operatör olarak da Turkcell 8.0 diyor fakat hattımı taktığmda sadece acil aramayı verip iphone yi İtunes a bağlamamı istiyor. Lütfen yardımcı olunnn =((.
  • ya benımde iphone 4 üm var telfonu pasaporta kaydettirdim ama daha klitli şimdi ne yapmam gerekiyo sim lock çıktı diyosunz ama nasıl yapılıyor blmiyorum suan tlfonu açamadığım için sürümümü de bilmiyorum nasıl yapcam lütfen yardıımcı olurmusunz?
  • Merhaba arkadaslar bana bi yardimci olursaniz cok sevinirimsimdi benim 4.1 versiyonli iphone 4 telefonum var bunu ben limeria ve cydia ile sim kilidini kirdim fakat ilk bi 15 dk turkceli goruyorum sonra kendiliginden servis disi oluyor ne yapicam bana bi yardimci olursaniz cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arzu-8
    Merhaba arkadaslar bana bi yardimci olursaniz cok sevinirimsimdi benim 4.1 versiyonli iphone 4 telefonum var bunu ben limeria ve cydia ile sim kilidini kirdim fakat ilk bi 15 dk turkceli goruyorum sonra kendiliginden servis disi oluyor ne yapicam bana bi yardimci olursaniz cok sevinirim

Ultrasnow U kaldırıp tekrar yükleyin ve telefonu restart yapin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cino1907
    ya benımde iphone 4 üm var telfonu pasaporta kaydettirdim ama daha klitli şimdi ne yapmam gerekiyo sim lock çıktı diyosunz ama nasıl yapılıyor blmiyorum suan tlfonu açamadığım için sürümümü de bilmiyorum nasıl yapcam lütfen yardıımcı olurmusunz?

Telefon nereden geldi Amerika'dan geldiyse içerisinde at&t activation card varmidir?
  • ben yaptırdım izmirde şurayahttp://www.iphonesimkilidi.com/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.