Şimdi Ara

iphone 4 sıfır cihaz sorun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdısından iphone4 getirdim (simfree) pasaport kayıdını yaptırdım..Fakat cıhazda bircok sorunla karsılastım :(

1- Cihazı hatsız çalıştırdığımda (Acil arama ekranı) ekrandakı sayılara dokundugumda ses gelıyor ve tus kilidi yapıncada ses gliyor fakat hattı takıp cihazı actıgımda hiç bir şekilde ses alamıyorum cihazdan(ses acık ve en ust sevıyede) ..nasıl cozebılırım bu sorunu?
    2- Cihazı kapalı olarak sarja taktıgımda oto. cıhaz acılıyor bu normal mı?
    3-EN ÖNEMLİ SORUN!! cihaz acıldıktan sonra (5-6dk) sim mesaj gonderıyor yazısı alıyorum ve kendını kapatıp acıyor (bı nevı reset ama sim sifremi sormuyor bıle)

bu sorunlara ne sekılde asabılırım acaba sorun yazılımsalmı yoksa donanımsalmı yardımcı olursanız sevınırım..

• 2-normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

2-normal
    2-) cihazın özelliği o şekilde korkulucak bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

2-) cihazın özelliği o şekilde korkulucak bir durum yok.

Alıntıları Göster
    2- öyle olmak zorunda, normal
    3- taktığınız hat avea mı?

1 için söyleyebileceğim eğer telefonla konuşurken, mp3 dinlerken, youtubedan video seyrederken, telefon çaldığında ses geliyorsa sorun yok. Tuş sesleri ben ipadi restore ettiğimde de gelmemişti. Backuptan geri yükledikten sonra geldi. Ben de ilgilenmedim sebebiyle açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

2- öyle olmak zorunda, normal
    3- taktığınız hat avea mı?

1 için söyleyebileceğim eğer telefonla konuşurken, mp3 dinlerken, youtubedan video seyrederken, telefon çaldığında ses geliyorsa sorun yok. Tuş sesleri ben ipadi restore ettiğimde de gelmemişti. Backuptan geri yükledikten sonra geldi. Ben de ilgilenmedim sebebiyle açıkcası.

Alıntıları Göster
    kullandığım hat turkcell.. telefonda konusurken ses alıp vermede hıcbir sıkıntı yok ama telefon çalmıyor(titriyor) ve mp3te ses gelmıyor fakat ben telefona kulaklık takınca bu sorunlar ortadan kayboluyo yani kulaklıktan ses alabılıyorum önebileceğiniz çözümler varmı? ayrıca cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim..

• Sol taraftaki tusu sessize almis olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeX -- 30 Temmuz 2011; 23:18:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsagency

Sol taraftaki tusu sessize almis olabilirsiniz

yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

Sol taraftaki tusu sessize almis olabilirsiniz

yok artık

Alıntıları Göster
    keske ole basit bi unutkanlık-dalgınlık yapmıs olsamda sorun cozulse :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: douuu

keske ole basit bi unutkanlık-dalgınlık yapmıs olsamda sorun cozulse :S

Alıntıları Göster
    bu 3. sorun face time la ilgili olabilir mi acaba? face time, telefonu her kapatıp açışımızda yurtdışına mesaj gönderiyormuş galiba. özelliklerden face time ı kapatıp tekrar deneyin bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

bu 3. sorun face time la ilgili olabilir mi acaba? face time, telefonu her kapatıp açışımızda yurtdışına mesaj gönderiyormuş galiba. özelliklerden face time ı kapatıp tekrar deneyin bence..

Alıntıları Göster
    teli arabistandan aldıgım için facetime özelliği yok..
  • quote:

bu arapların işi belli olmaz; şeriata aykırı diyip dışarıya ses vermesini yazılımsal olarak kısıtlatmış bile olabilirler. şimdiye kadar duymadık gerçi böyle birşey ama yine de arabistandan alan başka birinin cihazıyla karşılaştırma yapmakta fayda var..
  • quote:

Cihazi temiz bi restore et. Teli arabistandan almanla bi alakasi yok. Facetime butun ios 4 cihazlarinda var.
  • quote:

quote:

Cihazi temiz bi restore et. Teli arabistandan almanla bi alakasi yok. Facetime butun ios 4 cihazlarinda var.

Arabistanda yok. iphoneislam.com reposunda facetime hack var. Onunla aktifleştiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

Arabistanda yok. iphoneislam.com reposunda facetime hack var. Onunla aktifleştiriliyor.

Alıntıları Göster
    aynı anda aynı yerden alınan diğer cihazlarda(arkadasların) sorun yok çalışır durumdalar fakat bu sorunu hala cozemedım :( restore işlemi yaklasık kac dk surer bunu sorma sebebım cıhazı arkadasa verıdm restore yaptım dedı fakat 3-4 dk gıbı bı zaman aldı bu mumkunmu ? ayrıca tel yaklasık 6-7 saattır sarjda ve henuz%50batarya dolu konumda acaba sorun donanımsal mı :( ?

• quote:

aynı anda aynı yerden alınan diğer cihazlarda(arkadasların) sorun yok çalışır durumdalar fakat bu sorunu hala cozemedım :( restore işlemi yaklasık kac dk surer bunu sorma sebebım cıhazı arkadasa verıdm restore yaptım dedı fakat 3-4 dk gıbı bı zaman aldı bu mumkunmu ? ayrıca tel yaklasık 6-7 saattır sarjda ve henuz%50batarya dolu konumda acaba sorun donanımsal mı :( ?

Alıntıları Göster
    2tamamen normal
    3 avea isen sorun yok bendede oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

2tamamen normal
    3 avea isen sorun yok bendede oluyo

Alıntıları Göster
    arkadaslar sanırım sorunu cozemıyecegız.. peki iphone tamırı için guvenlı bı yer bılıyormusunuz yada kvk ve genpanın iphone tamırı hakkında bılgınız varmı?
  • quote:

arkadaslar sanırım sorunu cozemıyecegız.. peki iphone tamırı için guvenlı bı yer bılıyormusunuz yada kvk ve genpanın iphone tamırı hakkında bılgınız varmı?

Genpa bakmaz.
  • 2.3. Normal .. 3 icin ayni durum turkcell faturali hatta basima geldi,m.hizmetlerini aradin sebekede arada sirada bu tur calisma yapiklarini soylediler bu olay oldugu esnada saat 03 04 gibiydi herhalde gece yapiyorlar arada bende yakaladim sans eseri, velhasil tamam daha o sekil siminiz caldi gibi bir mesan gelmedi, ara m.hizmetlerini sole bole bole die atarlan az hallolur muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

2.3. Normal .. 3 icin ayni durum turkcell faturali hatta basima geldi,m.hizmetlerini aradin sebekede arada sirada bu tur calisma yapiklarini soylediler bu olay oldugu esnada saat 03 04 gibiydi herhalde gece yapiyorlar arada bende yakaladim sans eseri, velhasil tamam daha o sekil siminiz caldi gibi bir mesan gelmedi, ara m.hizmetlerini sole bole bole die atarlan az hallolur muhtemelen.

3.sorunumda şöyle bır durum var eskıden sım msj gonderıyor dıyıp reset atıyordu simdi demedende reset atıyor her 3-4dk da bir :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Latour

2.3. Normal .. 3 icin ayni durum turkcell faturali hatta basima geldi,m.hizmetlerini aradin sebekede arada sirada bu tur calisma yapiklarini soylediler bu olay oldugu esnada saat 03 04 gibiydi herhalde gece yapiyorlar arada bende yakaladim sans eseri, velhasil tamam daha o sekil siminiz caldi gibi bir mesan gelmedi, ara m.hizmetlerini sole bole bole die atarlan az hallolur muhtemelen.

3.sorunumda şöyle bır durum var eskıden sım msj gonderıyor dıyıp reset atıyordu simdi demedende reset atıyor her 3-4dk da bir :(

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefondan ses gelme olayı bir şekilde çözüldü (kendiliğinden düzeldi diyebılırız), sarj olma durumunda ise dune kadar hıc olmuyordu ama şimdi dolmaya basladı..tek sorunum suan ıcın cıhazın kendıne reset atması 5-6dk bir bunun çözümü varmı?? bırcok defa restore-hard reset işlemmı denedım ama basarılı olmadı..tavsiyelerınızı beklıorum?? (dfu restore dıye bısı duydum bu konuya yardımcı olurmu yada tam olarak ne demektr)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.