Şimdi Ara

iPhone 4 şarjım çok çabuk bitiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonum jbli idi, restore ettim yine duzelmedi. Şarjim cok anormal tukeniyor dakikada %1 desem yeridir. Ayni zamanda cihaz cok isiniyor.

Lutfen yardim edin ne yapmam lazim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someonewhoaintbelongshere -- 4 Temmuz 2011; 8:33:47 >

• Ne kadar süredir cihazi kullanmaktasiniz?
  • 1.5 hafta..
  • Restore da cozum olmadi ise siz onu servise gonderin hocam 1 senedir kullansaniz belki batarya bitmis diyecegim ama 1,5 haftali cihaz daha yepyeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Restore da cozum olmadi ise siz onu servise gonderin hocam 1 senedir kullansaniz belki batarya bitmis diyecegim ama 1,5 haftali cihaz daha yepyeni

garantisiz cihaz, yurtdışından gelmişti. jelatinini kendi elimle açmıştım ama kutusunun. nereye gitmeliyim hocam ?
  • Ayni dert bendede vardi 4.2 jbli idi restore ile 4.3 jbli yaptim tas gibi masallah. Sizin sorun donanimsal heralde.
  • Hocam ben de tam tersi 4.2.1 e gecmeyi deniyorum ama olmuyor shift+restore yapiyorum 4.2.1 fw dosyasini seciyorum 3914 hatasi veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman servise verip ücret karşılığında yaptırıcaksınız
  • batarya değiştirmeyi de düşünüyorum batteryupgrade.com diye bir site var önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fdumanli

Hocam ben de tam tersi 4.2.1 e gecmeyi deniyorum ama olmuyor shift+restore yapiyorum 4.2.1 fw dosyasini seciyorum 3914 hatasi veriyor

eğer 4.2.1 shsh'niz varsa versiyon düşürmeniz mümkündür. öğrenmek için cydia'ya girin ve en üstte 4.2.1 olup olmadığını kontrol edin.

örnek:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

quote:

Hocam ben de tam tersi 4.2.1 e gecmeyi deniyorum ama olmuyor shift+restore yapiyorum 4.2.1 fw dosyasini seciyorum 3914 hatasi veriyor

eğer 4.2.1 shsh'niz varsa versiyon düşürmeniz mümkündür. öğrenmek için cydia'ya girin ve en üstte 4.2.1 olup olmadığını kontrol edin.

örnek:

hocam sabahtan beri shsh la uğraşıyorum zaten sadece 4.3.3 var. geriye dönük nasıl alabilirim ?

• malesef geriye dönük alma şansınız yok. ancak pil için size şunları önerebilirim, zira işe yarıyor:

* spotlight arama öğelerini kapatın, hatta cydia'dan komple spotlight kapatan tweak'i indirebilirsiniz.
    * ayarlarda sınırlamalar bölümünden ping'i kapatın.
    * müzik ekolayzerini de pasif hale getirin
    * multitasking'i kullanmıyorsanız cydia'dan indireceğiniz ztoggle ile pasif hale getirin.
    * kullanmak istiyorsanız da arkaplanda çok uygulama açık tutmayın.

şu durumda en mantıklı çözümler bunlar

ha bir de itunes'dan cihazı falan komple silip tekrar başka isimle tanıtma olayı var. bunun da işe yarayabileceğeini söylemiş arkadaşlar.
  • ebayden 10 tl ye pil alin takin..ben o sekilde yaptim ve super
  • quote:

malesef geriye dönük alma şansınız yok. ancak pil için size şunları önerebilirim, zira işe yarıyor:

* spotlight arama öğelerini kapatın, hatta cydia'dan komple spotlight kapatan tweak'i indirebilirsiniz.
    * multitasking'i kullanmıyorsanız cydia'dan indireceğiniz ztoggle ile pasif hale getirin.

ha bir de itunes'dan cihazı falan komple silip tekrar başka isimle tanıtma olayı var. bunun da işe yarayabileceğeini söylemiş arkadaşlar.

başka bir isim derken fatih's iphone mesela benim ismim bundan mı bahsediyorsun hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

ebayden 10 tl ye pil alin takin..ben o sekilde yaptim ve super

aman diyim çok sakat. cihaz elinizde patlayabilir. konuyu açan arkadaş 1.5 haftalık olduğunu söylemiş, 1 yıllık uluslararası garantisi oluyor diye biliyorum. ayrıca garanti için faturasız işlem de yapıyor teknik servis. restore edip jb'yi kaldırarak garanti durumuna tekrar geri sokabilirsiniz. eğer varsa tabi.
  • quote:

quote:

malesef geriye dönük alma şansınız yok. ancak pil için size şunları önerebilirim, zira işe yarıyor:

başka bir isim derken fatih's iphone mesela benim ismim bundan mı bahsediyorsun hocam ?

aynen öyle. sanırım bu olay bilgisayarındaki eski backup'lara dönmek yerine tertemiz bir backup yaratıp onunla işlem yapmana yarıyor. bir nevi sıfırdan format gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Film Bu Ya -- 4 Temmuz 2011; 15:14:13 >

• hocam dediklerini yaptım. yok normal değil anormal yahu. 2 dakika falan geçti veya geçmedi 44'ten 42 ye düştü şarjım ne bir oyun oynadım ne bir müzik açık.

bi mesaj yolladım sadece.

bir de sam diye bir program vardı cydia'da, o işe yarar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someonewhoaintbelongshere -- 4 Temmuz 2011; 15:16:45 >
  • sb settingsten mobile substrate kısmına bakar mısın ne kadar program arka planda calısıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

sb settingsten mobile substrate kısmına bakar mısın ne kadar program arka planda calısıyor ?

arka planda program falan yok hocam restore yapar yapmaz denedim gene deli gibi gidiyor. dealextremden batarya ve tornavida setini aldım iphone 4 için artık napıyım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

sb settingsten mobile substrate kısmına bakar mısın ne kadar program arka planda calısıyor ?

arka planda program falan yok hocam restore yapar yapmaz denedim gene deli gibi gidiyor. dealextremden batarya ve tornavida setini aldım iphone 4 için artık napıyım...

cihazı açmadan bir kez daha düşün derim..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.