Şimdi Ara

iPhone 4 şarjım çok çabuk bitiyor.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayni olay bendede var bence normal.. jailbreakli olunca sarj daha az gidiyor.
  • Arkadaslar teslim aldim telefonu, isinma problemi ortadan kalkmis. yarim saat 3g ile internete girdim app store, facebook, twitter falan. Yarim saatte %7 sarj yedi. Normal midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

ayni olay bendede var bence normal.. jailbreakli olunca sarj daha az gidiyor.

+1 daha çok oynadıgın için şarj daha çabuk bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fdumanli

Arkadaslar teslim aldim telefonu, isinma problemi ortadan kalkmis. yarim saat 3g ile internete girdim app store, facebook, twitter falan. Yarim saatte %7 sarj yedi. Normal midir ?

normal.. bende 15 dakikada o kadar sarj yiyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

sb settingsten mobile substrate kısmına bakar mısın ne kadar program arka planda calısıyor ?

arka planda program falan yok hocam restore yapar yapmaz denedim gene deli gibi gidiyor. dealextremden batarya ve tornavida setini aldım iphone 4 için artık napıyım...

cihazı açmadan bir kez daha düşün derim..

yapacak hiçbirşeyim yok ki, yarım saatte 12% şarj yiyor telefon. böyle olacağına çalışmasın daha iyi..

iyide herkesin böyle
    3g notificatin locaiton vs açıksa parlaklık yüksekse sen de o telefonu yarım saat boyunca kurcalıyosan nette dolaşıyosan yada oyun oynuyosan yarım saatte %12 şarj yer bu çok normal. telefonun aktif kullanım süresi 5 saat falan zaten. bu arada ilk mesajında dakikada 1 gidiyor diyordun şimdi 30/12 den 2.5'a çıkmış sayı. sen bence biraz daha öğren telefonların genelde şarjı ne kadar gidiyor..

bu arada restore'dan sonra new iphone olarak tanıtman gerekli. backuptanm yüklersen hiçbişey değişmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semion17 -- 10 Temmuz 2011; 13:48:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

yalnız bir kaç kere pili boşaltıp boşaltıp şarj edin.o zaman performansı artmaya başlayacaktır.

Boşaltmaktan kastınız telefonun artık kapanmasımı şarjı bitip benm 2-3 dkda yüzde 1 gidiyor şuan 1 yıllık telefon iki güç gün tam şarj etmedim hep yarım yarım bi anda bu hale geldi dediğinizi yapsam düzelirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

yalnız bir kaç kere pili boşaltıp boşaltıp şarj edin.o zaman performansı artmaya başlayacaktır.

Boşaltmaktan kastınız telefonun artık kapanmasımı şarjı bitip benm 2-3 dkda yüzde 1 gidiyor şuan 1 yıllık telefon iki güç gün tam şarj etmedim hep yarım yarım bi anda bu hale geldi dediğinizi yapsam düzelirmi

Normal 2 3 dakika kullanimla %1 gitmesi elimden okadar iphone gecti hepsi ayni.

• O zaman yanlış belirttim şöyle söyliyim 4 saatte yüzde yüzlük pil boşalıyor sebebide, 2 gündür yoğunluktan şarja tak çıkar tak çıkar yaptım yüzde 10 15 doldukça bi anda pil böyle sapıttı, akarak boşalıyor pili nasıl kendine getirebilirim yoksa iş işten geçtimi bi anda oldu ama böyle

• Elimde 4 ve 4s için sıfır pil var isteyene elden yada GET veya GG ile gönderebilirim. 10 dolardan verebilirim. İsteyen PM atsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.