Şimdi Ara

iPhone 4 şarj olma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar iphone 4 16 gb telefonum var. ios 5.0.1 yüklü ve jbsiz. sorunumun bunlarla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum ama yinede söylemekte fayda var. telefonu prizden şarja taktığımda telefonun dokunmatiği bozuluyor. örneğin kilit kodunu girerken 2ye basıyorum ekranda 8e basıyor. istediğim yerlere dokunduğumda başka yerlere gidiyor ekran. pcden usb ile şarj ederken böyle bi sorunla karşılaşmıyorum. sizce sorun ne olabilir? iyi forumlar..

• Yan sanayi şarj aletlerinde bu sorun oluyor diye biliyorum

Telefonun yanındaki metal kısımlara dokunarak dokunmatiği düzeltebilirsiniz size tavsiyem orjinal şarj aletleri kullanın.
  • ilgilendiğin için teşekkür ederim fakat şarj aletim yan sanayi ürünü değil, telefonu alalı 3 4 ay oluyor kutudan ilk çıkan şarj aletim bu.
  • Orjinal başka bir şarj aleti ile denemenizde fayda var. Orjinalde olsa elinizdeki şarj aletinde sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Orjinal başka bir şarj aleti ile denemenizde fayda var. Orjinalde olsa elinizdeki şarj aletinde sorun olabilir.

peki bi sürelik kullansam dokunmatiğine falan zarar verebilir mi?
  • Bana sorarsanız sorun şarj aletinde değil cihazda. Yani ben öyle tahmin ediyorum. Başka şarj aleti ile deneyin dememdeki sebep emin olmak için. Ama yinede işinizi garantiye almak için en azından pc'den şarj ederken sorun çıkmıyor ise pc'den şarj edin. (Pc şarj akımı 500mA, orjinal iPhone şarj aleti şarj akımı 1A'dir.) O yüzden bence sorun cihazda. Tabi benimki sadece tahmin.
  • quote:

Bana sorarsanız sorun şarj aletinde değil cihazda. Yani ben öyle tahmin ediyorum. Başka şarj aleti ile deneyin dememdeki sebep emin olmak için. Ama yinede işinizi garantiye almak için en azından pc'den şarj ederken sorun çıkmıyor ise pc'den şarj edin. (Pc şarj akımı 500mA, orjinal iPhone şarj aleti şarj akımı 1A'dir.) O yüzden bence sorun cihazda. Tabi benimki sadece tahmin.

şu anda komşunun şarj aletiyle şarja taktım ve sorun çıkmadı. ne diyorsunuz bu durum hakkında? teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 7 plus şarj sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka şarj aleti ile sorun çıkmıyor ise sizin şarj aletinden kaynaklanıyor sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Başka şarj aleti ile sorun çıkmıyor ise sizin şarj aletinden kaynaklanıyor sorun.

ilginiz için teşekkür ederim.
  • sorun çözüldü mü? neymiş acaba yazsaydınız biz de görürdük :)
  • aynı sorun bendede var.Ben zaten prizden sarj etmiyorum o yüzden sorun çıkmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.