Şimdi Ara

Iphone 4 sahibiyim, HTC Desire HD ile değiştirmek Saçma mı olur ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
10.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WB

ne konu olmush ya böyle :) wakti zamanında intel di yok amd ydi yok nvidia hayır ati vs tartısır dururduk o günler geldi aklıma,

yıllar geçsede anlaşılan bu tip tartışmaların asla sonu gelmeyecek o yüzden bende hemen tavrimi koyuyorum.. tabikide iphone

walla ne yalan söyleyeyim iphone 4 e kadar nefret ettiğim bir telefondu dayanamadım aldım hakkatende bugüne kadar winmobile symbian android dahil bosuna ugrasmısım iphone tipi kullanım kolaylıgı vs vs her konuda kendine bagımlı yapan bir telefon, üzerinde her yönden çok fazla vakit harcanmış, her detay çok zekice kullanılmış bir cihaz

umarım android olsun digerleri olsun bu kalitede cihazlar uretebilirler farklı tatlara bakma sansımız olur yoksa boyle giderse iphone dan vaz gecebileceğimi hiiiiiiiiç mi hiç sanmıyorum

ati nvdia savaşları yerini iphone 4 android savaşlarına bıraktı

Ayrıca bende sizin gibiydim bi aldım 3G iphone şimdi bende çıkamaz oldum içinden bi baktım aksesuarlarının ticaretine başlamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234
    aynen öyle hakan kardeşim sagdan soldan bir iki bilgi toplayıp ne oldugunu bilmeden gelip buraya yazıyor samimiyetine kesinlikle inanmıyorum bir telefon almış zor zar ve kendi hayal dünyasında bir seyler kurup kurup buraya yazıyorrr

Tartisirken adam gibi savunacagin bisey varsa tartis..sen beni ne kadar taniyorsunki..yok zar zor almisim yok sagdan soldan bilgi toplamisim..senin zar zor diye hayal ettiğin şeyleri ben keyfi alıyorum..istersen vereyim adresimi gel de teknolojiyle nasil icli disli olunurmus göstereyim sana..bir gün ses kayit studyoma gel rüyanda bile goremeyecegin cihazlar görmus olursun..3 kurusluk telefon alırken mi zorlanicam..basit basit çoluk cocuk muhabbeti yapma..

Bence soyle yapalım.android sürekli gelişsin iOS boş boş otursun oldugu yerde kalsın android iOS ile aynı kaliteye gelsin.seninle birdaha tartışalım.2015 yılında goruselim.

Ses kayıt studionuda merak etmedim degil.orada kayıt alıp andrid ile mixaj yapıp desire HD ile de klip çekersin artık.iOS bunlara izin vermiyor maalesef:(

• quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234
    aynen öyle hakan kardeşim sagdan soldan bir iki bilgi toplayıp ne oldugunu bilmeden gelip buraya yazıyor samimiyetine kesinlikle inanmıyorum bir telefon almış zor zar ve kendi hayal dünyasında bir seyler kurup kurup buraya yazıyorrr

Tartisirken adam gibi savunacagin bisey varsa tartis..sen beni ne kadar taniyorsunki..yok zar zor almisim yok sagdan soldan bilgi toplamisim..senin zar zor diye hayal ettiğin şeyleri ben keyfi alıyorum..istersen vereyim adresimi gel de teknolojiyle nasil icli disli olunurmus göstereyim sana..bir gün ses kayit studyoma gel rüyanda bile goremeyecegin cihazlar görmus olursun..3 kurusluk telefon alırken mi zorlanicam..basit basit çoluk cocuk muhabbeti yapma..

Bence soyle yapalım.android sürekli gelişsin iOS boş boş otursun oldugu yerde kalsın android iOS ile aynı kaliteye gelsin.seninle birdaha tartışalım.2015 yılında goruselim.

Ses kayıt studionuda merak etmedim degil.orada kayıt alıp andrid ile mixaj yapıp desire HD ile de klip çekersin artık.iOS bunlara izin vermiyor maalesef:(

Hakan hocam şimdi az öncede dediğim gibi herkesin kullanımına göre değişir bence ben iphone kullanmadan önce almam dedim neler söyledim ama bi baktım 3G almışım sonra 3GS sonra 4 çok hızlı bir şekilde şimdi engurlu kardeşimizin daha önce iphone kullanıp kullanmadığı JB yapıp yapmadığını hangi programları neleri kullandığını bilemeyiz

Hiç kullanmamış olabilir

• Öyle teknolojiden v.s. pek anlamam. Bir arkadaşımda Iphone4 vardı biraz kullandım. Hoşuma da gitti. İnternet elimin altında olmuş oluyor. Şimdi birde HTC HD2 çıktı. İnternete girmek için bir telefon alayım diyorum ama Iphone4 mü yoksa HTC HD2 mi alayım karar veremedim sayenizde. :) Bir arkadaş yazısında HTC kullanacaksan en azından bilgisayarına bir defa format atmış olmalısın tarzında birşey yazmıştı. O yazıyı görünce tırstım. Ben bilgisayarı açar internete bakar veya birazcık oyun oynar çıkarım. :) Kısmetse yaz ayına doğru Almanya'dan br telefon getirteceğim ama yazılanları okudukça hergün karar değiştirecek gibiyim. :)

Orijinalden alıntı: elcenyu

Öyle teknolojiden v.s. pek anlamam. Bir arkadaşımda Iphone4 vardı biraz kullandım. Hoşuma da gitti. İnternet elimin altında olmuş oluyor. Şimdi birde HTC HD2 çıktı. İnternete girmek için bir telefon alayım diyorum ama Iphone4 mü yoksa HTC HD2 mi alayım karar veremedim sayenizde. :) Bir arkadaş yazısında HTC kullanacaksan en azından bilgisayarına bir defa format atmış olmalısın tarzında birşey yazmıştı. O yazıyı görünce tırstım. Ben bilgisayarı açar internete bakar veya birazcık oyun oynar çıkarım. :) Kısmetse yaz ayına doğru Almanya'dan br telefon getirteceğim ama yazılanları okudukça hergün karar değiştirecek gibiyim. :)

Hocam madem o kadar aktif bir internet kullanıcısı değilsin al iphone 4 ünü hem çok aşırı değer kaybetmez hem şeklin olur

• Bu ne saçma bir cevap ya. Sen şimdi kiytirik n95in kamerasiyla yaptığın 3g görüşmesini facetime ile bir tutuyorsun. Wifi ile olmasının amacı hızlı veri alışverişi ile net bir görüntü kurmak. Sen git android denizinde boğul ya. Senin yaptığın romun jailbreak tan ne farkı varya. ben tekil kullanıcıyım tamammi. Ben ve benin gibi milyonlarca kullanıcı. Yok rom at yok güncellestirmeyi bekle. Bu ne ya. İsim gücüm yok bu sacmaliklarlami uğraşacağım. Sen ve senin gibi sözde yenilik sever androidciler elindeki telefona bakmaz bugün yeni güncellestirme varmi diye internet basında debelenip durursunuz. Asla yetmez yapılanlar. Hep daha fazlasını istersiniz. Çünkü tatmin olmazsınız. Kullanırsınız ama memnun olmazsınız. Sonrada oraya buraya çamur atarsınız. Al sen android harikasını elinden düşürme. Tövbe tövbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 25 Şubat 2011; 16:21:24 >
  • Ben takas etme derim iPhone 'un dokunmatiği(tüm serisi) kadar hassas bir dokunmatik görmedim. Uygulamalar desen istemediğin kadar bulabiliyorsun ama iphone 4 kullandım sıkıldım ben diğer güzellikleri(htc de az değil hani ) de denemek istiyorum diyorsan tabii ki senin kararın.

iPhone forumu bağımlısı
  • hem htc desire hem de iphone 4 kullanmış biri olarak jaiibreak li bir iphonenu tercih ederim.
    Ama jailbreak yapmayacaksan desire hd derim.

Orijinalden alıntı: Show No Mercy

hem htc desire hem de iphone 4 kullanmış biri olarak jaiibreak li bir iphonenu tercih ederim.
    Ama jailbreak yapmayacaksan desire hd derim.

oooo bi tartışma konusu daha niye biz jailbreak kullanmıyoruz htc ye mi gecelim

arkadaşlar! gösterelim gücümüzü şu jailbreak ciye

show no mercy alınma takılıyorum

adamlar deli gibi çalışıp size ürün yetiştiriyorlar parası olan gidip alıyor yemişim iphone u da htc yide androidide boşverinya forumda adres vermeler falan ne gerek var herkes baksın dalgasına bunlara kafa yorup sayfalarca tartışmak niye

hem bakın o kadar çok sayfa vardır winmobile mı symbian mı diye ne tartışmalar sonra noldu? nokia winmobile a gececek oyle bi haber okumustum o kadar tartısma havada kaldı

symbiancılar kaybetti winmobile cılar mı kazandı?? bunlara takılmamak lazım

• WB haklısın. Herkes istediği telefonu kullansın. İnsanlığımızı kaybetmeyelim. Şimdi dağılın uleynnnnn :)
  • Kimsenin yazdığını göremiyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

Su an piyasadaki en iyi isletim sistemi android dir arkadasim..bunu butun dunya kabullenmis durumdadir..yok iphone un dokunmatigi iyimis yok stabilmis hepsi gecmiste kaldi..siradan bi arayuz ve bir suru kisitlamayla anca stabil olan bi cihaza stabil demem ben..dokunmatik konusundada galaxy s olsun htc olsun ip4 olsun ayni seviyede cihazlardir hic suphen olmasin..desire hd yi bir tek pil ömrü ve ekran kalitesi için tavsiye etmem..biraz daha bekle galaxy s2 al derim..yerinde olsam ozelliklerine bi bakarim..ayrica ip4 un cozunurluk ve appstore olayina da pek takilma..bende galaxy s esimde ip4 var..android de ne ararsan var ve hizla buyuyor..galaxy s in super amoled ekrani gercekten buyuleyici..o yuzden bekle 4.5 " super amoled plus ekranli galaxy s2 al derim..

Anroid işletim sistemi malesef dediğiniz gibi degil.
    Yeterli uygulama yok sadece bir şirkete bağlı degil bu yuzden stabil calışması hakkında katılmıyorum.
    Samsung galaxy s i bende kullandım.
    Dokunmatigi gercekten guzel.
    Fakat ne bileyim iPhone U insan eline alınca hissediyor.
    Birçok uygulamayı aynı anda açabiliyor ve hic kasmadan istediğinizi yonetebiliyorsunuz.
    Fakat diger işletim sistemlerinde boyle birsey mümkün degil çünkü yeterli seviyede değiller.
    Fakat iOS her gecen gun kendini yeniliyor.
    Android yerinde sayıyor demiyorum tabikide onlarda gelişiyor.
    Fakat Apple ürünlerine yetişemiyorlar.
    Bu bir gercek.

benimde anlamadığım bu arkadaş.Android markettede uygulamalar var ve açıkçası uygulama uygulama diye saldıran insanların i4 aldıktan sonra ne kadar uygulama indirdikleride ortada.Şurda bi novada htc desire hd'de var.

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.

• iphone 4 ve wm 6.5 ve desire hd rom yuklu hd2 sahibi olarak tek olmasi gereken 4.2 inc ekran boyutunda bir "iphone 5"
  • Kullanis rahatligi ve stabilitesiyle iPhone 4 toplumun yarisina hitap edebilirken, HTC Desire HD daha ziyade telefonu kisisellestirmek isteyenler icin ve ve telefonla vakit gecirmeyi seven insanlar icin ideal. Ama kullaniminin insani nispeten yordugunu da belirtmek gerek. Bu da toplumun %30'una filan hitap eder. Kesinlikle degistireceksiniz soyle dusunun: Benim iosta yapamadigim ve androidde yapabilecegim neler olacak? eger kriterleriniz incir cekirdegini doldurmayacak kadar azsa estetik tasarimi, kullanim pratikligi ve uygulama zenginligi acisindan i4 tercih ederdim, her ne kadar eksikliklerini ziyadesiyle bilsem de.
  • iphone piyasaya girdi tel dunyasının önünü açtı diyen arkadaşa yazıyorum İPHONE daha piyasada yokken dokunmatik ekranlı ve masa ustu görünümlu teller piyasada vardı sen görmemiş olabilirsin... nokia ve lg nin ilgili modelleri mevcuttu....

Orijinalden alıntı: assyh

iphone piyasaya girdi tel dunyasının önünü açtı diyen arkadaşa yazıyorum İPHONE daha piyasada yokken dokunmatik ekranlı ve masa ustu görünümlu teller piyasada vardı sen görmemiş olabilirsin... nokia ve lg nin ilgili modelleri mevcuttu....

evet varlardı ve ne halde oldukları ortadaydı. örneğe bak hizaya gel
  • quote:

iphone piyasaya girdi tel dunyasının önünü açtı diyen arkadaşa yazıyorum İPHONE daha piyasada yokken dokunmatik ekranlı ve masa ustu görünümlu teller piyasada vardı sen görmemiş olabilirsin... nokia ve lg nin ilgili modelleri mevcuttu....

Boş kOnusmayin.
    iPhone ekranindaki capasitif özelliğini görene kadar millet o dediğiniz aletleri dokunmatik saniyordu.onlar bal gibide basmatik ti.
    Eger birsey yazacaksanız bilinçli yazın.herkesin tek sığınağı iPhone da Bluetooth dan dosya yollanamiyoooo yazsanız buna lafım olmaz.
    Ama dedigim gibi bilinçsiz birsey yazmak insanı komik duruma dusurebiliyor
  • quote:

quote:

Boş kOnusmayin.
    iPhone ekranindaki capasitif özelliğini görene kadar millet o dediğiniz aletleri dokunmatik saniyordu.onlar bal gibide basmatik ti.
    Eger birsey yazacaksanız bilinçli yazın.herkesin tek sığınağı iPhone da Bluetooth dan dosya yollanamiyoooo yazsanız buna lafım olmaz.

bluetooth tan dosya yollanamıyooo

• quote:

quote:

quote:

Boş kOnusmayin.

bluetooth tan dosya yollanamıyooo

Hep öyle diyorlar ya bas bas bağırıyorlar:D

Edit:
    Bir de neymiş. İphone 4 te 2. kamera varmış ama görüntülü konuşma yapılamıyormuş.

Lan Htc de görüntülü konuşulmayan 2. bir kamera bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 1 Mart 2011; 17:55:26 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.