Şimdi Ara

Iphone 4 sahibiyim, HTC Desire HD ile değiştirmek Saçma mı olur ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
10.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluetoothdan yollamam mail atarim eger karsimdaki telefon internete 3g hizinda baglanamiosa vay haline
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assyh
    iphone piyasaya girdi tel dunyasının önünü açtı diyen arkadaşa yazıyorum İPHONE daha piyasada yokken dokunmatik ekranlı ve masa ustu görünümlu teller piyasada vardı sen görmemiş olabilirsin... nokia ve lg nin ilgili modelleri mevcuttu....

Boş kOnusmayin.
    iPhone ekranindaki capasitif özelliğini görene kadar millet o dediğiniz aletleri dokunmatik saniyordu.onlar bal gibide basmatik ti.
    Eger birsey yazacaksanız bilinçli yazın.herkesin tek sığınağı iPhone da Bluetooth dan dosya yollanamiyoooo yazsanız buna lafım olmaz.
    Ama dedigim gibi bilinçsiz birsey yazmak insanı komik duruma dusurebiliyor

bluetooth tan dosya yollanamıyooo

Hep öyle diyorlar ya bas bas bağırıyorlar:D

Edit:
    Bir de neymiş. İphone 4 te 2. kamera varmış ama görüntülü konuşma yapılamıyormuş.

Lan Htc de görüntülü konuşulmayan 2. bir kamera bile yok.

zaten görüntülü konuşmayı çok kullanan bir milletizde öndeki kamerayı önemsiyoruz

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.

• Al, ama en fazla 3-5 ay sonra sende benim gibi kurkcu dukkanina geri donersin. :)
    1 kere ayfona alistinmi insan sonradan aldigi telefonlarda eksiklik hissediyor.

Orijinalden alıntı: cago135

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assyh
    iphone piyasaya girdi tel dunyasının önünü açtı diyen arkadaşa yazıyorum İPHONE daha piyasada yokken dokunmatik ekranlı ve masa ustu görünümlu teller piyasada vardı sen görmemiş olabilirsin... nokia ve lg nin ilgili modelleri mevcuttu....

Boş kOnusmayin.
    iPhone ekranindaki capasitif özelliğini görene kadar millet o dediğiniz aletleri dokunmatik saniyordu.onlar bal gibide basmatik ti.
    Eger birsey yazacaksanız bilinçli yazın.herkesin tek sığınağı iPhone da Bluetooth dan dosya yollanamiyoooo yazsanız buna lafım olmaz.
    Ama dedigim gibi bilinçsiz birsey yazmak insanı komik duruma dusurebiliyor

bluetooth tan dosya yollanamıyooo

Hep öyle diyorlar ya bas bas bağırıyorlar:D

Edit:
    Bir de neymiş. İphone 4 te 2. kamera varmış ama görüntülü konuşma yapılamıyormuş.

Lan Htc de görüntülü konuşulmayan 2. bir kamera bile yok.

zaten görüntülü konuşmayı çok kullanan bir milletizde öndeki kamerayı önemsiyoruz

Hocam gecenler bir sagir dilsiz arkadasimi cep telefonu ile konusurken gordum nasilmi? 3g goruntulu konusma ile isaret dili ile konusuyordu bu bence yeterince onemli birsey

• W mobile7 ye port ediliyosa saçmalık olmaz fazla ; )
  • Iphone 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 1 Mart 2011; 20:44:01 >
    Çok önceden windows mobile 5 tecrübem olmuştu. Şimdi tekrar bir akıllı telefon almak almak istiyodum fakat forumdaki yazılanlar benim gibi tecrübesizleri aydınlatmaktan ziyada ürkütüyor, tedirginleştiriyor.
    Herkes kendi fanatik eğilimini ispatlamaya çalışıyor. Forumdaki çoğu arkadaşım para sıkıntısı çekmiyor anlaşılan. Ama ben bi kere aldım mı bi daha kolay kolay değiştiremem. Zararına satıp tekrar 300-500 koyup başka cihaz alamam. Gerçi bunların ikisinden birisini alsam benim için çok farkedeceğini sanmam ama.
    Yorum yapan arkadaşlarda da, yani nasıl diyim, gerçeği bulmak niyeti değil de kendi tezini ispatlama eğilimi var.

Yorumlar birbirinden o kadar uzak oluyor ki bazen. Birinin "gözünü kapat al" ya da "ezer geçer" dediğine, öbürü sakın yaklaşma pişman olursun diyor.

Önce HD Desire düşünüyodum, şimdi kararsız kaldım. Desirenin kasası çabuk aşınan cinsten mi acaba.
    Şaştım kaldım...Allah bana yardım etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusva571 -- 3 Mart 2011; 19:33:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kusva571

Arkadaşlar Merhaba...
    Çok önceden windows mobile 5 tecrübem olmuştu. Şimdi tekrar bir akıllı telefon almak almak istiyodum fakat forumdaki yazılanlar benim gibi tecrübesizleri aydınlatmaktan ziyada ürkütüyor, tedirginleştiriyor.
    Herkes kendi fanatik eğilimini ispatlamaya çalışıyor. Forumdaki çoğu arkadaşım para sıkıntısı çekmiyor anlaşılan. Ama ben bi kere aldım mı bi daha kolay kolay değiştiremem. Zararına satıp tekrar 300-500 koyup başka cihaz alamam. Gerçi bunların ikisinden birisini alsam benim için çok farkedeceğini sanmam ama.
    Yorum yapan arkadaşlarda da, yani nasıl diyim, gerçeği bulmak niyeti değil de kendi tezini ispatlama eğilimi var.

Yorumlar birbirinden o kadar uzak oluyor ki bazen. Birinin "gözünü kapat al" ya da "ezer geçer" dediğine, öbürü sakın yaklaşma pişman olursun diyor.

Önce HD Desire düşünüyodum, şimdi kararsız kaldım. Desirenin kasası çabuk aşınan cinsten mi acaba.

Sen iphone 4 al pişman olursan ben burdayın istediğini diye bilirsin ama maddi durumunda el vermiyorsa bence kendini fazla zorlama almak konusunda çünkü şu an piyasada yok gibi bişey ve bulursanda en aşağı 16GB tını 2000 tl fiyat çekiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 3 Mart 2011; 22:38:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kusva571
    Arkadaşlar Merhaba...

Arkadaşım htc nin kasasında soyulma problemi olabilir...ip4 te guzel bi tel ama piyasada yok olanlarda 2000 tl den fazla..cok gereksiz..bana kalırsa samsung galaxy s al..youtube dan bakabilirsin..çizilmez cam var..muhtesem bi ekrani var..cok hafif..bu senenin en iyi telefonu seçildi..gecen sene iphone 3gs secilmisti..fiyatı da 1150 tl..androidtelefonlari.com a bakabilirsin...ben kullanıyorum ..3gs ten sonra bana ilaç gibi geldi..

• herkes jailbreak diye tutturmuş jailbreakli bir cihazla divx, mkv video oynatıp flashlı sitelere girebiliyormusunuz ek programa ihtiyaç duymadan
  • Arkadaşlar herkes demişki iphone 4 2000 lira etmeyin eylemeyin yok öyle birşey

ben 3 tane iphone 4 aldım hepside Turkcell Vodafone cihazı 2000 lira felan vermedim maksimum 1800 liraya jelatini açılmamış bile bulursunuz

Orijinalden alıntı: maknc
    Arkadaşlar herkes demişki iphone 4 2000 lira etmeyin eylemeyin yok öyle birşey

ben 3 tane iphone 4 aldım hepside Turkcell Vodafone cihazı 2000 lira felan vermedim maksimum 1800 liraya jelatini açılmamış bile bulursunuz

Bul o zaman bi kaynak ver bakalım guzel kardesim..alacak arkadaslarada hayrin dokunsun..bimeks te gold da 2500 tl civarlarinda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

herkes jailbreak diye tutturmuş jailbreakli bir cihazla divx, mkv video oynatıp flashlı sitelere girebiliyormusunuz ek programa ihtiyaç duymadan

aldığınız cihazın bir pda oldugunu dusunursek programa ihtiyac duymak kadar normal birşey olamaz. bundan rahatsız olunmamalı. gelelim cevabınıza. istediginiz video formatını oynakmak için oplayer ı öneririm ücretli ve ücretsiz versiyonları appstore da mevcut. flash desteğine gelirsek amacınız flash videoları izlemekse skyfire a yine appstore dan ulaşabilirsiniz. yok flash içerikli sitelerde ki reklam vs gibi flash içerikleri gormek diyorsanız frash uygulamasını cydia dan indirebilirsiniz. hepsini acıyor diyemem ama cok cok buyuk bi oranda işinizi görür. ama frash i kullanacagınız siteye girmeden önce bi appstore da site ismini aratın. bakarsınız sitenin uygulaması vardır pek çok ünlü sitenin olduğu gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: wardak

quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

herkes jailbreak diye tutturmuş jailbreakli bir cihazla divx, mkv video oynatıp flashlı sitelere girebiliyormusunuz ek programa ihtiyaç duymadan

aldığınız cihazın bir pda oldugunu dusunursek programa ihtiyac duymak kadar normal birşey olamaz. bundan rahatsız olunmamalı. gelelim cevabınıza. istediginiz video formatını oynakmak için oplayer ı öneririm ücretli ve ücretsiz versiyonları appstore da mevcut. flash desteğine gelirsek amacınız flash videoları izlemekse skyfire a yine appstore dan ulaşabilirsiniz. yok flash içerikli sitelerde ki reklam vs gibi flash içerikleri gormek diyorsanız frash uygulamasını cydia dan indirebilirsiniz. hepsini acıyor diyemem ama cok cok buyuk bi oranda işinizi görür. ama frash i kullanacagınız siteye girmeden önce bi appstore da site ismini aratın. bakarsınız sitenin uygulaması vardır pek çok ünlü sitenin olduğu gibi...

sevgili wardak kardeşim işin kotu yanı bu zaten..her işlem için ayrı app ile ugrasıosun..dediğin gibi cihazlarımız bir pda..bir nevi bilgisayarlarımızı bize aratmaması lazım..ben arada galaxy s te skyfire dan nete giriyorum denemek için kesinlikle flash eklentisini yerini tutmaz ki cogu site flash la yapılıyo...sadece video oynatmak yada reklam gormek degildir flash..cihazı app ile dolduruyoruz ne oluyo copluge donuyo..ama androidde oyle bi sorun yok zaten biliyorsundur mutlaka..direk internet sitesine girip banka olsun ıvır zıvır olsun hiç bir app ye ihtiyac duymadan rahatlıkla işlemini yapıyorsun..
    iphone lardaki flash eksikliğinin sıkıntısını ceken cok iphone sahibi arkadaslarımızda var..turk olsun yabancı olsun forumlarda okuyoruz..steve jobs un keyfine inadına gore insanların magdur olması hoş bişey değil...telefonu satarken laptop parasından fazla para almayı biliyo steve amca ama insanların ozgurlugunu her anlamda elinde tutuyo..bence bu normal bi durum değil..Android in bir anda bu kadar patlamasının mutlaka bir sebebi vardır..neden wm7 yada symbian bu duruma gelemedi...bu soruları sorarsak kendimize olan biteni daha iyi anlarız..

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234
    Uff be engurlu ne sıkıci adamsin ne bu kuyruk acisi adam bile kabul etti iphone u satip htc te gecmenin sacma olacagini srn hala cikmis kendini tatmin etmeye calisiyorsun yok widget mis cart mis curt mus vay anasini ne onemli 1 kere ekrana dokunmak yerine ana ekrana geliyormus vayyy be haa istiyorsan oda jailbreak le mumkun oda ayri ama sen takilmissin ayni yerde sayiyorsun hala

Başka bir konuya yazdığımı buraya yakıştırıyorum aynı seyler geçerli;)

Sgs 2 i4 e benzeyince sevindim adam akıllı bir telefon çıkacak gibi.sgs oyuncaktan farksizdi.
    Ama su bir gercek android in iOS u taklit etmeye calistigi gibi Samsung'un i4 u taklit etmesi hic hoş olmamış.açıkcası daha once taklit konusunda haklıydım.iPhone olmasaydı bunlar olmazmı dıyordum.ve bu konuda hakli oldugum sgs 2 ile kanıtlanmış oldu.iPhone bunların öncüsü.mecburen her aşamada taklit etmeye çalışıyorlar.başka yapacak bisey yok anlaşılan.iOS ve iPhone pazarda onde oldugundan boyle yapılıyor sanırım.

Bence artık s.dik yarısını bırakmak lazım su iyi bu iyi demeye gerek yok.iki cihazda kullanılabilecek en iyi cihazların basinda geliyor.ikisinide tebrik ediyorum buradan.Microsoft Windows mobile ve symbian gibi saçma sapan işletim sisteminden insanları kurtardıkları icin(evde pcde biraz ugrasilinca herkes yapar bunları)

Sgs2 yi ip4 e mi benzettin ? Bence iyi görmemişsin kardesim sen..

Bi kere ne dizayn ne kasa hiç alakası yok..ayrıca şunu da anlamıyorum..iphone dokunmatik olayinda ilk adimi atti diye diğer dokunmatik telefonları üçgen filan mi yapmalarını bekliyordun?

O zaman nokia nin blackberry e benzeyen bi dunya modeli var..onlara ne diyorsun ??

en basında ıconları bıle benzıyo neyin peşindesiniz.

• @basmatik ve dokunmatik diyen ukala arkadaşa
    başka uyduracağın birşey varsa yaz da gülelim....

bundan 10 sene önce de applecılar diye bir şey vardı bu danalar aplle nin işlemcisini yere göge sığdıramazlardı hatta bir diskoda bir mac ile bir pc yi yarıştıran bir şov yapmışlardı sonra gel zaman git zaman bu apple cilar bir baktılar bilgisayarlarında o beğenmedikleri İNTEL işlemcileri gördüler
    bkz.http://www.apple.com/tr/macpro/features/macosx.html

özet olarak.
    apple nin telefonu abartıldığı kadar değil. ve hapisanedeki özgürlük kadar hür sünüz . samsung ve htc bu konuda daha iyi ... apple nin mantığı her zaman her şeyden para kazanmaktır .. isteyen istediğini kullansın.... bana ne yaaaa

• quote:

- Batarya (pil) değiştirilemez! Pilin bitti oğlum senin, takmalısın hemen fişe, nerde kaldı mobilite? Pilin ömrü biterse o zaman gör sen seyri. (Bu arada pil ömrünü savunanlar olacaktır, bende hiçbir işlem yapmasam arkaplanda pilim 1 ay giderdi)
    - Hafıza kartı yoktur, gerektiğinde genişletilemez. Baştan seçersin ya 16 GB ya 32 GB, fark ise uçurumdur hep.
    - Sadece Apple tarafından onaylanan uygulamalar çalışır, özgürlüğün �Ö� harfi bile takılır o onaylama mekanizmasına. Bugüne kadar bir çok uygulama komik sebeple reddedilmiştir.
    - Gerçek bir multitasking (aynı anda birden fazla uygulama çalıştırma) yoktur, yalandan olanı da komedidir. Ey ruh geldinse iki kere Home tuşuna tıklat :P
    - Telefonumu kişiselleştiremem, arkaplana bir resim atmak kişiselleştirme değildir, program kısayollarını ekrana serpiştirmek gruplamak ne işkencedir. En başta zaten model seçeneğim de yoktur, ya bunu alırsın ya da yine bunu alırsın vardır.
    - Adobe Flash desteklemez ve desteklemeyecektir. O zaman kendi siteme bile giremeyeceğim telefonu ne yapacağım?
    - Bilgisayardan uygulama kuramazsınız, hele kendiniz için yazdığınız bir uygulama imkansızdır. AppStore�a giremedikten sonra uygulama üretemezsiniz, AppStore harici yayamazsınız.
    - Mevcut Windows yüklü bilgisayarınızla uygulama geliştiremezsiniz, uygulama gelişirme platformu sadece Mac olup, orada da yüksek fiyatla sizi öpecek amcalar beklemektedir.
    - Widget desteği yoktur, bu devirde en aptal Nokia telefonlarda bile olan şeyler sözde akıllı telefonların kralında neden olmaz? Çünkü arkaplanda aktif çalışırsa donanımın foyası ortaya çıkar korkusu vardır.
    - Ücretsiz GPS navigasyon yoktur. Zaten ücretsiz iyi birşey olma ihtimali de yoktur kendilerinde.
    - Mobile Hotspot yani 3G ile gelen interneti Wifi üzerinden evdeki diğer cihazlara dağıtma özelliği yoktur.
    - Ücretsiz mp3, film indirip dinleyemez, izleyemezsiniz. iTunes�e göbekten bağlanmalısınız.
    - Bir uygulamayı aldınız ama beğenmediniz, iptal edemezsiniz. Oysa Android size 48 saat deneme imkanı verir, iptal eder paranızı geri alırsınız. Şu an iPod Touch�um bir daha asla kullanmayacağım ücretli uygulama kaynıyor.
    - Dosya senkranizasyonu için bile iTunes şartı bir komedidir. Kendi bilgisayarınız olmayan biryerden dosya ekleme çıkarma yapmak imkansızdır.
    - Size gelen bildirimler kabak gibi ekrana yansıması, o an cevap verilmezse kaybolmasının mantığı yoktur. Android�in bildirim ekranının yakınından bile geçemez.
    - Kendi mikrofonlu kulaklığınız ile çalışmaz, illa pahalı kendi malı kulaklık bekler.
    - OTA (Over The Air) yoktur, her güncelleme sizi PC başına bağlar. Oysa Android ile ROM güncellemeyi bile 3G veya Wifi ile halledebiliyorum ben.

Daha bir sürü örnek sayılabilir ki, iyice soğuyup evdeki bir kaç iOS yüklü cihazı kırıp atmamak adına kendime hakim oluyorum. Evet iPhone satın alanlar bilgilendirilmediklerinden dolayı çok şeyden mahrumdur ama herşeyi yaptıklarını sanır. Ama ben en çok iPhone �u Android karşısında ölümüne savunacak kadar bilgisiz olanlara acırım.

Eğer sizin için iPhone bir hava atma aracıysa gidin hemen bir tane edinin, ama o verdiğiniz paraya daha mükemmel bir sistem ve cihaz olduğunu unutmayın.
    iPhone�un belkide tek üstün tarafı olan oyun ve web servis ağırlıklı uygulama sayısı avantajını da hızla kaybettiğini, Android�in aradaki açığı kapatmaya yakın olduğunu bilin yeter.

Sevgili yazilimci ersin koc un makalesinden alintidir...

Arkadasim bende 2 tel de var ve gozlerim gayette iyi goruyor...bence sen okuma anlama kursuna git :)

pil degiştirilememe , hafıza kartı, her bilgisayara tak-cıkar ve kısmi bluetooth sorunu haric diğer dediklerinin hepsini ben iphone4 ümde yapabiliyorum. üstelik pili daha iyi oldugundan iphone orda da olumsuz olarak görülemez. sen yanlış birseyin yazısını yazdın galiba.

iphone dan once nokia n86 8mp kullanıyordum. o telefonu aldıgımda dokunmatikler yeni cıkmıştı ve 1-2 dokunmatik imcelememde dokunmatiklerin bastırmatik oldugunu gordum. nokian86 aldım. lakin telefona oyun bile atmak cok zordu. sonra bir gün amerikadaki yegenim gelirken birsey istermisin diye sordu. iphone 4 yeni cıkmıştı ve daha özellikleirni bile bilmiyordum. 900tl ye orda alıp 2000e burda satabilirdim. hemen 1 tane siparis verdim. geldi.. merakımdan telefonu actım. bayıldım telefona. tüm telefon kavramları silindi gözümden. o an benim icin telefonda milat idi. hala kullanıyorum iphone 4 ü.

iso da anroidde cok iyiler. lakin ios apple ın teknolojisi ile daha önde. arkadasımın htc sine de baktım, android programlarda ios u yakalamıs durumda. ama iki telefonu da elime aldıgımda iphone 4 daha cok hosuma gitti. (htc nin menü sistemi de cok güzel ve özgün)

bence detaylarda iphone hala önde.

• kesinlikle ip 4 v

Hekimoglu İsmail
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.