Bildirim
iPhone 4 mü YOKSA iPhone 4 mü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bencede sıfırı garantili olanı almalısın
_____________________________ -
GENESIS adlı firmayı öncelikle araştırman lazım,daha önceden garantilik sorun olduğunda müşterilerine nasıl davranıyor vb. gibi firmanın web sitesini bile göremedim ben firmanın yeri nerede sadece istanbulda merdiven altı biryer ise pek güvenmemek lazım ancak yasal usul söyle işliyor,bir firma yurtdışından ürün getirtiyorsa yasal olarak cep telefonuysa bunu kayıtlı vede sanayi bakanlığından izin belgeleri alınmış şekilde 2 yıl garanti vermeli izin aldıktan sonra faturalı satış yapıyorlarsa sorun olmaz,ancak işin içinde fatura yoksa biraz sakat bir durum o yüzden bunları ögrenmen lazım sıfır garantili cihaz alırsan pek başın ağrımaz tek sorunun garantilik iş olduğunda olabilir ancak pek bozulan cihaz değil zaten almanyadan gelmiş cihazı alırsan pek sorun sözkonusu cihaz 2. el kişi bunu nasıl kullanmış daha önce tamir ettirtmişmi parçası değiştirmişmi bilemezsin cihaz 2. eldir yani aradaki farkta uçurum gibi değil 200 tl fark var ben olsam ne olursa olsun sıfır garantili faturalı cihazı alırım,en azından cihaza bişey olduğunda karşında sorumlu ilgilenene birisini bulursun bulamazsanda gidersin faturanla tüketici hakem heyetine paranı kuruşu kuruşuna geri alırsın
Arkadaslar almadan internetten araştırdım genesis firmasını birsey bulamadım fakat satıcıyla bulusup aldım yine cihazı. Kutusunun arkasında japon harfleriyle yazıyor ama onun üstüne türkcesini yapistirmislar paralel italat ürünü yani. Sonuc olarak sıfır iki yıl garantili bı telefon aldım garanti belgesi kullanım kılavuzu vs türkce olarak vardı icinde. Aldıktan sonrada üzerinde yazan numarayı aradım karşıma çıkan kisiye sorularımı sordum icim rahat suanda. Fatura gerekmedigini söylediler ve bı sorun olduğunda teknik servis hizmeti verdiklerini söylediler. Sıfır cihazı secmekle doğru yaptığımı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1312K
Arkadaslar almadan internetten araştırdım genesis firmasını birsey bulamadım fakat satıcıyla bulusup aldım yine cihazı. Kutusunun arkasında japon harfleriyle yazıyor ama onun üstüne türkcesini yapistirmislar paralel italat ürünü yani. Sonuc olarak sıfır iki yıl garantili bı telefon aldım garanti belgesi kullanım kılavuzu vs türkce olarak vardı icinde. Aldıktan sonrada üzerinde yazan numarayı aradım karşıma çıkan kisiye sorularımı sordum icim rahat suanda. Fatura gerekmedigini söylediler ve bı sorun olduğunda teknik servis hizmeti verdiklerini söylediler. Sıfır cihazı secmekle doğru yaptığımı düşünüyorum.
ozaman hayırlısı olsun dostum en azından kafan rahat olmuş olur bişey oldugunda karşında bir yetkili bir sorumlu buluyorsun dışardan aldınmı bunlar olmayacaktı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler