Şimdi Ara

İPHONE 4 MÜ XPERİA ARC S Mİ KARARSIZIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar siz olsanız hangisini alırdınız

• kesinlikle iphone 4 bro apple dan şaşma sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerboranlı

evet arkadaşlar siz olsanız hangisini alırdınız

İos tabiki
  • iphonu tavsiye edeceğinizi biliyordum ama sony nin hiç şansı yokmu
  • arc s'in fotograflari bana sari puslu geliyor net degil kuzenimde var cektigi fotograflari hic begenmiyorum ikisi arasinda kaldiysan iphone 4 derim hic kiyaslama bosuna.
  • Kıyas götürmeden Four S
  • 4s al geç arkana bakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tarafsız biri olarak ARC S kardeşim
  • Ne için kullanacaksın ?
  • Arctan 4s e gectim. Arc i hic aramadim. Ama her iki telefonda uzmez seni. Duygusal sebepler ön Plandaysa arc al. Maddi sıkıntı yoksa iphone. Stabilite istiyorsan ios cok iyi. Ama ekran ebatida arcta iyi. Wifi cekim gucu iphone da daha iyi. Dis ses ve kulaklik sesinde iphone daha iyi resim her ikisinde de yeterliydi benim icin anlamam zaten :) baska sorularin varsa cevaplayabilirim iki telefonuda kullaniyorum ikiside guzel
  • quote:

evet arkadaşlar siz olsanız hangisini alırdınız

bana kalırsa iphone 4 al. yada biraz daha koy 4s al. Sony tavsiye ederim ben de xperia neo kullanıyorum memnunum telefondan ama uygulama oyun ve işletim sistemi olarak iphone daha önde. Hatta sırf ios için gidip ipod touch 4g alıcam ;) sonuç kesinlikle iphone almalısın
  • Bak bir de şu açılardan bakmayı dene, şöyle ki:
    Bir defa iyi bil ki, iphone haricindekilerin neredeyse hepsi daha ekran jelatinini çıkarırken değer kaybetmeye başlıyor ve bu değer kaybı bazen öylesine hızlı olabiliyor ki, birkaç hafta gibi kısa zaman zarfında cihazın ikinci el veya takas değeri yerlerde sürünmeye başlıyor. Bu gayet doğal çünkü Apple az ama öz ama oldukça etkin ve tam yapıyor. Yine iphone çok fazla satıldığından dolayı pekçok uygulama, ürün ve aksesuar tabii olarak iphone için üretiliyor ve bu da cihazı kullanırken büyük bir kolaylık ve konfor sağlıyor. Kullanıyor olduğum 4s in bana göre yegane yetersizliği ise, ses çıkış kalitesinin bu çapta ve fiyatta bir cihaza göre pek tatminkâr olmayışıdır ki, cihazlarında müzik dinlemeye önem veren bilhassa genç arkadaşlar için bu keyif kaçırıcı olabilir. Belki de yazılımdandır ve sonradan bir güncellemeyle düzelir, bunu da bilemem çünkü daha önce iphone deneyimim olmamıştı. Belki donanımsal radyo da olsa iyiydi ama, zaten iphone kullanıp internetsiz kullanmak olmayacağına göre, online radyo mükemmel iş görür ki, hiç değilse net veya wifi olan her yerde bütün istasyonlar anten çekiş ve radyo yayın gücünden bağımsız olarak net ve pürüzsüz dinlenebilir.
    Oysa diğer üreticilerden sabah erken kalkan, piyasada bir sürü benzer benzemez çeşit model zaten mevcutken hergün bir başka model çıkarıyor. Bu nedenle de kısa ömürlü bu cihazlar sürekli değer yitiriyor. Android ise bitmez tükenmez yeni sürümleri, değişik karışık garip romları ve bunların beklentileriyle ayrıca bir stres kaynağı.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirbay -- 21 Nisan 2012; 23:46:01 >

• Galaxy S2 de düşünebilirsiniz.
    Jelatin açma değer kayıp oranı, iphone u yakaladı neredeyse. Piyasadaki yüzlerce android telefon arasında iphone nu bile kıskandıracak ayrı bir yere sahip.
  • milyontane var aynı tür başlıkdan, araştırın biraz
    iphone 4s mi? yoksa sgs2, arc yada sensation mu vss yerine kendinize ios mu android mi diye sorun, yada o yolda araştırma yapın.
  • Topik-Mesaj zenginliği iyidir. Değişik fikir ve verilerin kazanılmasına yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheis

tarafsız biri olarak ARC S kardeşim

Fikir belli beyan ediyorsanız tarafsınızdır (Her ne kadar öyle hissetmesenizde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 22 Nisan 2012; 2:26:13 >
  • Dusunmeden iphone 4,cunku dusunsem iphone 4s derim
  • iPhone 4 diyorum ben iosun stabilitesini hiç bir yerde bulamazsın ama sony xperia s seni üzen bir telefon olmaz
  • 4s
  • quote:

iphonu tavsiye edeceğinizi biliyordum ama sony nin hiç şansı yokmu

ben iphone almadan önce sony ericsonn xperia arc düşünüyordum, adamlar hiç türkiyeye değer vermiyor, bir tane yetkili servisi yok neden sony alayım ?

İPHONE 4 MÜ XPERİA ARC S Mİ KARARSIZIM??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Nisan 2012; 11:53:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.