Şimdi Ara

İPHONE 4 MÜ? MOTOROLA ATRİX 4G Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadşlar bu iki mobilden birisini alacağım ama hangisini alacağıma karar veremiyorum :S sizce hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman_1 -- 9 Nisan 2011; 21:14:44 >

• Bu forumda sorulacak soru mu?
    Cevabı tahmin etmisindir :))
  • ben atrix i alırdım. hatta atrix ile takaslamak isteyen olur ise ciddi ciddi de düşünürüm.

not: iPhone 4 sahibiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralpt

Bu forumda sorulacak soru mu?
    Cevabı tahmin etmisindir :))

aslında yorumları ve kullanımları okudum. ilk dikkatimi çeken bataryası oldu.gerçekten bataryası bu kadar azmı gidiyor.!!aslında kullanıclar cevaplarsa daha çok iyi olur olumlu veya olumsuz taraflarını çünkü yarın akşam kararımı vermek zorundayım.birde şunu merk ediyorum skype de görüntülü chat var.ama o görüntülü chat 3g ile yapılıyormu?yoksa sadece wriless ilemi oluyor?
  • Bir cok telefon degistirdim. Motorola atrix'i 4G ozelligi icin aldim ama bulundugum bolgede 4G sebekesi yoktu, iade ettim. Kullanim kolayligi acisindan en rahat iphone bana gore...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Bir cok telefon degistirdim. Motorola atrix'i 4G ozelligi icin aldim ama bulundugum bolgede 4G sebekesi yoktu, iade ettim. Kullanim kolayligi acisindan en rahat iphone bana gore...

peki 3g si de mevcut değilmi?
  • atrixi inceledim çok güçlü bir alet donanım açısından tasarımda gözüme gayet hoş geldi bence ikisi arasında seçim yapamamakta haklısın.Bunların arasından seçim yapmanı kolaylaştırman için telefondan ne beklediğin önemli oyun fazla oynar mısın veya uygulama tarzı programlarla uğraşıp telefonun programlarında özgürce bir şey yapmak ister misin.
    gibi

Bak şimdi benimde kafamı karıştırdınız çok güzel bir telefonmuş ama yinede benim tercihim iphone 4 kullanan biri olarak iphone 4 olurdu

3g si tabiki mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 9 Nisan 2011; 22:25:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Lumia 925 mi yada Optimus G mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

ben atrix i alırdım. hatta atrix ile takaslamak isteyen olur ise ciddi ciddi de düşünürüm.

not: iPhone 4 sahibiyim.

en azından beğenmessem iyi fiyata satıp iphoneumu yenilemiş olurdum

bu arada bu atrix türkiyede nerde satılıyor bi yerde satılıyorsa gidip incelemek isterdim :)(istanbul)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 9 Nisan 2011; 22:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

atrixi inceledim çok güçlü bir alet donanım açısından tasarımda gözüme gayet hoş geldi bence ikisi arasında seçim yapamamakta haklısın.Bunların arasından seçim yapmanı kolaylaştırman için telefondan ne beklediğin önemli oyun fazla oynar mısın veya uygulama tarzı programlarla uğraşıp telefonun programlarında özgürce bir şey yapmak ister misin.
    gibi

Bak şimdi benimde kafamı karıştırdınız çok güzel bir telefonmuş ama yinede benim tercihim iphone 4 kullanan biri olarak iphone 4 olurdu

3g si tabiki mevcut.

pek oyun oynamıyorum mobil ile. sadece internet olarak kullanacağım.evet gerçekten karar veremiyorum :S skype 3g ile görüntülü chat kullanan varmı aranızda arkadaşlar?
  • bence atrix markadan kaybediyor o teknik özelliklerle htc veya samsung çıkarsaydı yok satardı eminim.. motorola'ya o kadar para vermezdim yani kişisel görüşüm 2.eli hiç olmaz yani...
  • iphone 5 i bekleyebilirsin, atrix i denemediğim için yorum yapamayacağım.Ama ip5 in atrix ten iyi olacağını düşünüyorum, 4 le bir kıyaslama yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

bence atrix markadan kaybediyor o teknik özelliklerle htc veya samsung çıkarsaydı yok satardı eminim.. motorola'ya o kadar para vermezdim yani kişisel görüşüm 2.eli hiç olmaz yani...

motorola kötü bir marka değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.