Bildirim
İPHONE 4 MESAJ SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mrhblr. Aşağıdaki link yardımcı olabilir.
tıkla -
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
mrhblr. Aşağıdaki link yardımcı olabilir.
tıkla
dostum cok sagol ya birde bu mp3 zil sesi yapan güzel bir pro lazım bana anyring arıza cıkarıyor mytone buldum ama oda cydia hata veriyor indirmiyor modmyi den kaynaklanan bişeydeen falan filan hata veriyor ? -
Ben de bir ara bu tür app'ler kullanıyordum. Arka planda çalıştıkları için vazgeçtim. Sonra ringtonemaker ile çevirip ifile zilseslerine atıyorum. Ya da Xilisoft iPhone Ringtone Maker PC programı ile çevirip direk itunesa atıyorum. Sana da Xilisoft iPhone Ringtone Maker'i tavsiye ederim.
Syglr. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
Ben de bir ara bu tür app'ler kullanıyordum. Arka planda çalıştıkları için vazgeçtim. Sonra ringtonemaker ile çevirip ifile zilseslerine atıyorum. Ya da Xilisoft iPhone Ringtone Maker PC programı ile çevirip direk itunesa atıyorum. Sana da Xilisoft iPhone Ringtone Maker'i tavsiye ederim.
Syglr.
teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X