Bildirim
iPhone 4 kullanım süresi (SSli)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bluetooth dan müzik dinlemek nasıl oluyor? -
araba teybinden -
Bence gaye iyi dayanmış .
Telefon kaç günlük acaba? -
Bende de tam şarjdan sonra kullanım 2 saat 52 dk beklemede 23 saat 14 dk arama süresi 1 saat 56 dk kalan şarj %53 -
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
Bence gaye iyi dayanmış .
Telefon kaç günlük acaba?
Bugün 3. günü -
Bence vasat gitmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
Bence vasat gitmiş.
Seninki kaç gün gidiyor peki ? -
benim ilk şarjım 7 saat civarı kullanım ile 2 gün gitti.
senin durum biraz kötü duruyor -
Benim durumda aşağıdaki gibi.. bugun 3. gunu..
4 saat 35 dk yazan kullanım suresinin yaklaşık 1 saati konuşma ve 3 saati de facebook video ve MSN + whatsapp..
Whatsapp devamlı açık durumda.. bir iki tane de HD video çektim 3-4 er dakikalık..
sabah saat 9 gibi çıkardım fişten saat şu anda 21:35 ve yuzde 41 kalmış.. 3GS de bu saatlere gelmem mumkun değildi.. akşam 7 gibi %10 lara duserdi.. yanımda mobil şarj taşımak zorunda kalırdım.
-
Sms, Konuşma, Kamera, internet, Mail, 15 dakika oyun..
3G hep açık, gps kapalı, bildirimler kapalı, mail manuel girip indiriyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 29 Eylül 2010; 11:06:59 > -
Bu konuyu önceden görsem kaydederdim
Kullanım : 11 Saat 48 Dakika
Beklemede : 12 Saat ...
Pil %58miydi neydi -
evde 1pc , 2 laptop var ama kardesimin elinden düsmüyo telefon. aksama kadar online oyunlarda balık filan besliyor. aksamı zor ediyor telefon. hergün sarj hergün sarj...henuz 2. günü goremedim. -
15 saat 30 dk bekleme süresi, 4 saat 10 dk kullamın süresi ve su anda pil yüzdesi %18 Arkadaslar sizce bu kullanım süreleri normal mı ? Kullandığım siralarda da genelde internet oyun ve günlük 30 dk kadar konuşma süresi ayrıca ekran parlaklığıda 100%100 ... Tek bir tam şarjdan sonra iki günü çıkartamıyorum acaba sizlerde durumlar nasıl ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lumiere_Brothers
15 saat 30 dk bekleme süresi, 4 saat 10 dk kullamın süresi ve su anda pil yüzdesi %18 Arkadaslar sizce bu kullanım süreleri normal mı ? Kullandığım siralarda da genelde internet oyun ve günlük 30 dk kadar konuşma süresi ayrıca ekran parlaklığıda 100%100 ... Tek bir tam şarjdan sonra iki günü çıkartamıyorum acaba sizlerde durumlar nasıl ?
parlaklığı %100 de tuttuğun sürece 2 günü hiçbir zaman çıkartamazsın -
4 saat 15 dakika kullanım süresi ( konuşma.oyun oynama .müzik dinleme ve daownload). ama oyun oynarken ve indirirken oyunları aşırı ısınma yapıyor anlam veremdim neden o kdr ısındıgına. 19 saat 50 dakika da bekleme süresi. parlaklık en sonda. normaal midir? 5. gunlük alet. -
dün aldım telefonu akşam. geldim aktivite etmek için taktım bilgisayara o sırada pil %100 doldu ve 12 ye doğru kullanmaya başladım.
şuan ki durum: % 33
Kullanım: 4 saat 24 dakika
beklemede 23 saat 59 dakika.
kullanım sırasında telefon görüşmesi, mesajlaşma, bol bol uygulama, full açık wi fi, bir kaç resim çekme denemesi, video izleme mevcut.
normalinde nasıl gidiyor, nasıl gitmesi lazım bu konuda pek bilgim olmadığından karşılaştırma yapamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
dün aldım telefonu akşam. geldim aktivite etmek için taktım bilgisayara o sırada pil %100 doldu ve 12 ye doğru kullanmaya başladım.
şuan ki durum: % 33
Kullanım: 4 saat 24 dakika
beklemede 23 saat 59 dakika.
kullanım sırasında telefon görüşmesi, mesajlaşma, bol bol uygulama, full açık wi fi, bir kaç resim çekme denemesi, video izleme mevcut.
normalinde nasıl gidiyor, nasıl gitmesi lazım bu konuda pek bilgim olmadığından karşılaştırma yapamıyorum.
****** bende yeniyım iphone da ama senle benim pil kullanım olayını kıyaslayınca senin telefon bnmkinden cok cok daha dayanmış....
****** ve bilen bir arkadaşın hangi kullanım şeklinde sarjın ne kdr gıtcegını bılgılendırmesını alabılırmıyız? tamam bazı sıtelerde 10 saat muzık dınleme 8 saat vıdeo tarzında yazıyor ama sanki oda dogru gelmıyor. minimum ve maximum süresini yazabilirler mi?
****** son olarak ben oyun oynarken '' 5 dkka oyun oynadım %8 sarjı düştü bilerek denedım '' ısınıyor artı bısey ındırırken ısnıyor cam oldugu ıcınde baya hıssedılıyor bu bır soruna mı dalalet??? sorun olsa bile bu ısınmadan bozulsa garantı kapsamıdır dımı kullanıcı hatası degıl.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okty_ksk -- 5 Ekim 2010; 6:23:51 >
-
Ya arkadaslar benim kullanım sûrelerim gözükmüyor 25-25 yaZiyor birinin daha bu sekilde olmuş bulamadım bir yardımcı olur musunuz nasıl duzelicek bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 11 Aralık 2010; 11:34:05 > -
Sırf şu mesajı göstermek için açılmış bir konu.
O mesaj da sahte ya, neyse.
Benzer içerikler
- iphone 15 ısınma sorunu
- iphone otomatik ses kısıyor
- iphone 14 pro max e-sim sorunu
- apple yurtdışı imei değiştirme
- iphone klavye rengi değiştirme
- e sim
- iphone parolalar
- iphone fotoğraftan nesne silme
- ios 19 ne zaman çıkacak
- iphone 16 en çok tutulan renk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X