Şimdi Ara

iPhONE 4 kapasite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iTunes'dan telefonumun özelliğine baktığımda "capacity: 14 GB" yazıyor, neden 16 GB değil? Çok iyi baktım, kullanımdan sonra kalan değil bu, toplam kapasite 14 GB diyor. Bir de software version: 4.3 diyor, bunu illa ki update edip 4.3.3'e yükseltmem gerekir mi? Böyle kalsa bir şey olur mu?

• 2gb ını kendi işletim sistemine ayırmış olabilirmi

4.3.3 yayınlanan en yeni versiyon dilerseniz indirirsiniz,illaki update ediceksiniz diye bir şart yok
  • 16gb dır , sistem dosyaları nın 1,5 / 2 gb tutması çok normal , ipod touch 4 de 8gb lık diyor ama 6,5 gb a veri aktarmanız / yüklemeniz / kullanmanız mümkün

cihazınızın TR / YDIŞI ve JB limi olduğu çok önemli , İTUNES ten güncellerken , İOS 4.3.3 şuanda en son sürüm ve 2/3 ay içinde ( cihaz ınız 3GS ise yada İPHONE 4 ) ios5 çıkacak , böyle devam da edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

2gb ını kendi işletim sistemine ayırmış olabilirmi

4.3.3 yayınlanan en yeni versiyon dilerseniz indirirsiniz,illaki update ediceksiniz diye bir şart yok

Teşekkürler, olabilir sanırım. Yaaa gitti güzelim 2 GB :( Neyse, ben zaten iPod kısmını kullanmayacağım büyük ihtimalle, yani müzik indirmeyeceğim telefona. Zaten 8GB iPod Nanom vardı, müziği onda dinlemeye devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

16gb dır , sistem dosyaları nın 1,5 / 2 gb tutması çok normal , ipod touch 4 de 8gb lık diyor ama 6,5 gb a veri aktarmanız / yüklemeniz / kullanmanız mümkün

cihazınızın TR / YDIŞI ve JB limi olduğu çok önemli , İTUNES ten güncellerken , İOS 4.3.3 şuanda en son sürüm ve 2/3 ay içinde ( cihaz ınız 3GS ise yada İPHONE 4 ) ios5 çıkacak , böyle devam da edebilirsiniz.

Teşekkürler... Cihazımı Turkcell'den kontratlı olarak aldım, JB yok...
  • o zaman direk ve diledğiniz zaman İTUNES e bağlayabilirsiniz , NET hızınıza göre ( elkt. kesintisine dikkat ) kısa sürede güncelleme yapacaktır , hatta apple bir çok pahalı oyunu 1/4 temmuz arası 0.99 dolar yaptı ve bence kaçırma 10 dolar vererek cihazı YASAL / FULL OYUN la doldurabilirsin.
  • quote:

o zaman direk ve diledğiniz zaman İTUNES e bağlayabilirsiniz , NET hızınıza göre ( elkt. kesintisine dikkat ) kısa sürede güncelleme yapacaktır , hatta apple bir çok pahalı oyunu 1/4 temmuz arası 0.99 dolar yaptı ve bence kaçırma 10 dolar vererek cihazı YASAL / FULL OYUN la doldurabilirsin.

Hangi applicationlar ve oyunlar şu an indirimli acaba? Pahalı dediğiniz ve şu an 0,99$olan oyunlardan hangilerini önerirsiniz? Bir de daha önceden ne kadardı bunların fiyatları?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.donanimhaber.com/mac-os-x/haberleri/App-Storeda-4-Temmuz-indirim-ruzgari-EAnin-oyunlari-NOVA-2-ve-dahasi-099-.htm

eğer UYGULAMA larıda bir gözden geçirirseniz , iyi olur. TR GARANTİLİ üründe sim lock / base band / JB sorunu olmayacağı için. her zaman GÜNCEL / YASAL kullanmanız en iyisi . İOS5 ile ( 3gs/ İP4 ) çok daha gelişmiş seçenekler ve kolaylıklar sizi bekliyor
  • quote:

http://www.donanimhaber.com/mac-os-x/haberleri/App-Storeda-4-Temmuz-indirim-ruzgari-EAnin-oyunlari-NOVA-2-ve-dahasi-099-.htm

eğer UYGULAMA larıda bir gözden geçirirseniz , iyi olur. TR GARANTİLİ üründe sim lock / base band / JB sorunu olmayacağı için. her zaman GÜNCEL / YASAL kullanmanız en iyisi . İOS5 ile ( 3gs/ İP4 ) çok daha gelişmiş seçenekler ve kolaylıklar sizi bekliyor

Yardımınız için çok teşekkür ederim...

• ek bir bilgi dostum,eğer güncelleme yapıcaksan yanına çayını kahveni falan al uzun sürebiliyor uzun derken en az 10-15 dakika
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ek bir bilgi dostum,eğer güncelleme yapıcaksan yanına çayını kahveni falan al uzun sürebiliyor uzun derken en az 10-15 dakika

Teşekkür ederim uyarı için. Şimdilik yapmayacağım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.