Bildirim
iPhONE 4 kapasite
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
2gb ını kendi işletim sistemine ayırmış olabilirmi
4.3.3 yayınlanan en yeni versiyon dilerseniz indirirsiniz,illaki update ediceksiniz diye bir şart yok -
16gb dır , sistem dosyaları nın 1,5 / 2 gb tutması çok normal , ipod touch 4 de 8gb lık diyor ama 6,5 gb a veri aktarmanız / yüklemeniz / kullanmanız mümkün
cihazınızın TR / YDIŞI ve JB limi olduğu çok önemli , İTUNES ten güncellerken , İOS 4.3.3 şuanda en son sürüm ve 2/3 ay içinde ( cihaz ınız 3GS ise yada İPHONE 4 ) ios5 çıkacak , böyle devam da edebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
2gb ını kendi işletim sistemine ayırmış olabilirmi
4.3.3 yayınlanan en yeni versiyon dilerseniz indirirsiniz,illaki update ediceksiniz diye bir şart yok
Teşekkürler, olabilir sanırım. Yaaa gitti güzelim 2 GB :( Neyse, ben zaten iPod kısmını kullanmayacağım büyük ihtimalle, yani müzik indirmeyeceğim telefona. Zaten 8GB iPod Nanom vardı, müziği onda dinlemeye devam edeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
16gb dır , sistem dosyaları nın 1,5 / 2 gb tutması çok normal , ipod touch 4 de 8gb lık diyor ama 6,5 gb a veri aktarmanız / yüklemeniz / kullanmanız mümkün
cihazınızın TR / YDIŞI ve JB limi olduğu çok önemli , İTUNES ten güncellerken , İOS 4.3.3 şuanda en son sürüm ve 2/3 ay içinde ( cihaz ınız 3GS ise yada İPHONE 4 ) ios5 çıkacak , böyle devam da edebilirsiniz.
Teşekkürler... Cihazımı Turkcell'den kontratlı olarak aldım, JB yok... -
o zaman direk ve diledğiniz zaman İTUNES e bağlayabilirsiniz , NET hızınıza göre ( elkt. kesintisine dikkat ) kısa sürede güncelleme yapacaktır , hatta apple bir çok pahalı oyunu 1/4 temmuz arası 0.99 dolar yaptı ve bence kaçırma 10 dolar vererek cihazı YASAL / FULL OYUN la doldurabilirsin. -
quote:
o zaman direk ve diledğiniz zaman İTUNES e bağlayabilirsiniz , NET hızınıza göre ( elkt. kesintisine dikkat ) kısa sürede güncelleme yapacaktır , hatta apple bir çok pahalı oyunu 1/4 temmuz arası 0.99 dolar yaptı ve bence kaçırma 10 dolar vererek cihazı YASAL / FULL OYUN la doldurabilirsin.
Hangi applicationlar ve oyunlar şu an indirimli acaba? Pahalı dediğiniz ve şu an 0,99$olan oyunlardan hangilerini önerirsiniz? Bir de daha önceden ne kadardı bunların fiyatları? -
http://www.donanimhaber.com/mac-os-x/haberleri/App-Storeda-4-Temmuz-indirim-ruzgari-EAnin-oyunlari-NOVA-2-ve-dahasi-099-.htm
eğer UYGULAMA larıda bir gözden geçirirseniz , iyi olur.TR GARANTİLİ üründe sim lock / base band / JB sorunu olmayacağı için. her zaman GÜNCEL / YASAL kullanmanız en iyisi . İOS5 ile ( 3gs/ İP4 ) çok daha gelişmiş seçenekler ve kolaylıklar sizi bekliyor
-
quote:
http://www.donanimhaber.com/mac-os-x/haberleri/App-Storeda-4-Temmuz-indirim-ruzgari-EAnin-oyunlari-NOVA-2-ve-dahasi-099-.htm
eğer UYGULAMA larıda bir gözden geçirirseniz , iyi olur.TR GARANTİLİ üründe sim lock / base band / JB sorunu olmayacağı için. her zaman GÜNCEL / YASAL kullanmanız en iyisi . İOS5 ile ( 3gs/ İP4 ) çok daha gelişmiş seçenekler ve kolaylıklar sizi bekliyor
Yardımınız için çok teşekkür ederim...
-
ek bir bilgi dostum,eğer güncelleme yapıcaksan yanına çayını kahveni falan al uzun sürebiliyor
uzun derken en az 10-15 dakika
-
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
ek bir bilgi dostum,eğer güncelleme yapıcaksan yanına çayını kahveni falan aluzun sürebiliyor
uzun derken en az 10-15 dakika
Teşekkür ederim uyarı için. Şimdilik yapmayacağım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X