Şimdi Ara

iphone 4 ios7 final sürümünden 6.1.3 e düşürme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz geç oldu ama güzel oldu, nasıl yapılacağını çok güzel bir şekilde bir arkadaş anlatmış ben yapmaya başladı, yapan arkadaşlar yorumlarını yazsınlar lütfen,ablamın iphone 4ü inanılmaz yavaş ios 7 7.0.4 de çok yavaş, geçmişte bir kere restore ettim sonuç yine aynı gibiydi, ios 6.1.3 e düşürmeyi düşünüyorum ne olur bilmiyorum, onuçları yazarım. ilgili link

• quote:

Orijinalden alıntı: barmanbek

arkadaşlar biraz geç oldu ama güzel oldu, nasıl yapılacağını çok güzel bir şekilde bir arkadaş anlatmış ben yapmaya başladı, yapan arkadaşlar yorumlarını yazsınlar lütfen,ablamın iphone 4ü inanılmaz yavaş ios 7 7.0.4 de çok yavaş, geçmişte bir kere restore ettim sonuç yine aynı gibiydi, ios 6.1.3 e düşürmeyi düşünüyorum ne olur bilmiyorum, onuçları yazarım. ilgili link

Shsh kaydı yoksa yapamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emir1300

quote:

Orijinalden alıntı: barmanbek

arkadaşlar biraz geç oldu ama güzel oldu, nasıl yapılacağını çok güzel bir şekilde bir arkadaş anlatmış ben yapmaya başladı, yapan arkadaşlar yorumlarını yazsınlar lütfen,ablamın iphone 4ü inanılmaz yavaş ios 7 7.0.4 de çok yavaş, geçmişte bir kere restore ettim sonuç yine aynı gibiydi, ios 6.1.3 e düşürmeyi düşünüyorum ne olur bilmiyorum, onuçları yazarım. ilgili link

Shsh kaydı yoksa yapamazsın

evet bunu farkettim i yıllar önce jb yaptım ama sonra sıfırladım neoldu shsh kaydım bilmiyorum sanırım ios 7 de devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.