Şimdi Ara

iPhone 4 iOS 4.1 GreenPois0n Jailbreak YAYINLANDI [Son Güncelleme : 12.10.2010 11:00] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.979
Cevap
1
Favori
104.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yrgc

GÖZÜMÜZ AYDIN TARİH GELDİ

KAYNAK : MuscleNerd

MuscleNerd
    September 27, 2010 at 12:47 pm

Ok guy’s the official release date will be October 3rd, We apologize for any delay.

3 EKİM'İ BEKLEYİN

eger bahsettigin musclenerd bu isehttp://twitter.com/MuscleNerd

ben burada tarih falan goremiyorum???Arkadasim tarih vererek insanlari heveslendirmeyin bir seyi soyluyorsaniz da kaynaksiz soylemeyin yeter ya

• hakkaten nasıl sallıyor millet arkadaş!
    eleman öyle bir tarih vermemiş

buyrun son twitleri:
    # @sherif_hashim hah would bizarre if you could :) 5 minutes ago via web in reply to sherif_hashim

@gkscit thanks :) 14 minutes ago via web in reply to gkscit

# iphone_dev

SHAtter -- the gift that keeps on giving! See Update #1 athttp://is.gd/fv9Vi for new AppleTV FW key. Thanks @pod2g! 16 minutes ago via web Retweeted by MuscleNerd and 54 others

#

semi-obligatory root shell screencap :)http://is.gd/fvatE about 23 hours ago via web

# iphone_dev

SHAttered iPod touch 4G jailbreakhttp://is.gd/fv9Vi (test video only... wait for faster tool) about 23 hours ago via web Retweeted by MuscleNerd and 100+ others

#

iTunes 10.0.1 confirmed safe for JB and unlock...doesn't break DFU mode, syncing, or loading of custom IPSWs 6:17 AM Sep 26th via web

#

I just realized that "JB" can also stand for "Justin Bieber". Please put any past tweets of mine in proper context :) 10:50 PM Sep 25th via web

#

@manobray you can re-run redsn0w and toggle any of those options (just don't re-install Cydia again) 9:55 PM Sep 21st via web in reply to manobray

#

@etiago that 4.2beta1 trick would only work for iPhone3G and ipt2g (it really is worse than usual though..very funky looking) 9:58 AM Sep 21st via web in reply to etiago

Sallamayı bırakalım artık

• Dün gece gerçekten çıkacak gibi görünüyordu ama bir gelişme olmadı. Şu anda orada herkes uyumakta.. Yani akşama kadar bir şey beklememek gerekir diye düşünüyorum..
    Gelişmeleri çok kısaca özetlemek gerekirse;
    @pod2g nickli hacker bir süre önce tüm iphone versiyonlarında bir yazılım açığı keşfetti.....
    Bunu takiben hackerlar farklı bir jb ve unlock üzerine yoğunlaştılar.. Bu açık kullanılarak yapılan jb eğer apple donanım değiştirmezse, mesela iphone 5 telefon çıkartmazsa başka bir yazılım güncellemesi geldiğinde gitmeyecek.. Yani bu sefer yapılacak jb kalıcı olacak..
    @pod2g kısa süre önce chronic dev teamden ayrıldı.... Artık bağımsız çalışıyor.. Fakat kodları chronic dev team ve dev team e vermiş olduğundan jb hem @pod2g, hem chronic, hem de dev team den gelebilir..
    JB geldikten hemen sonra, bu sefer muhtemelen beklemeden unlock yapılabilecek... Konuşulan bu...

• bu sabah da hüsran.. of offfff.. nedir bu ya.. :(

• duygularım kelimlerle ifade edilemeyecek kadar karısık..
  • Bu atamlar twitte birşeyler yazmaktan programla ilgilenmiyorlar ki arkadaş=).Saniye saniye ne yaptığını yazmış...
  • BİLGİYİ YAZDIĞIM YERİN TWİTTER'LA ALAKASI YOK

3 EKİM'İ BEKLEYİN
  • yahu bunlar oturdular apple tvnin basına... manyaklar yaaa...
  • biri bana şunların ofisinin adresini versin.arkadaşları topladım bi tek adres kaldı
  • quote:

MuscleNerd

Ok guy’s the official release date will be October 3rd, We apologize for any delay.

Gecikmeden dolayı özür dilerim.3 ekimde çıkıyor. Musclenerd (güvenilir kaynaktır)

Nette buldum bu yazıyı musclenerd in tweetinde rastlayamadım silmiş olabilir bilemiyorum

ipod touch 4 jailbreak test videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 28 Eylül 2010; 12:15:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

MuscleNerd

Ok guy�s the official release date will be October 3rd, We apologize for any delay.

Gecikmeden dolayı özür dilerim.3 ekimde çıkıyor. Musclenerd (güvenilir kaynaktır)

Nette buldum bu yazıyı musclenerd in tweetinde rastlayamadım silmiş olabilir bilemiyorum

nerde yazıyor bu bulmaadım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: kaankrby

quote:

quote:

MuscleNerd

Ok guy�s the official release date will be October 3rd, We apologize for any delay.

Ok guy's the official release date will be October 3rd, We apologize for any delay
    bunu arat google dan

• quote:

quote:

quote:

quote:

MuscleNerd

Ok guy's the official release date will be October 3rd, We apologize for any delay
    bunu arat google dan

twitterda ya da kendi bloglarında böyle bir bilgi yok googledan aratınca da türk forumlarında çıkıyor aramada zaten bu cümlede bi sıkıntı var "guy's" değilde "guys" olması lazım, bunu ingilizcesi iyi olmayan biri bizi heycanlandırmak için yazmış olabilir diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

MuscleNerd

bunu arat google dan

sanki o yazıyı yazan uydurmuş.
    musclenerdın agzından haber aldım gıbı yazmıs..
    bana ınandırıcı gelmedı.
    kaynak turk sıtesıyse tabı

• Ben gördüklerimi yazdım zaten kesin 3 ekim demedim
    ama çıkacağı kesin ipod videosuna bakarsanız

http://www.geohot.us/2010/09/download-greenpois0n-to-jailbreak-ios.html
    bu site geohot un değil değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 28 Eylül 2010; 12:33:01 >
  • quote:

Ben gördüklerimi yazdım zaten kesin 3 ekim demedim
    ama çıkacağı kesin ipod videosuna bakarsanız

http://www.geohot.us/2010/09/download-greenpois0n-to-jailbreak-ios.html
    bu site geohot un değil değil mi ?

hayir gehostun sitesi degil onun sitesin in fake versionu
  • Beyler lütfen kaynak hakkında yazdığım yazıyı okuyun.. ve gerçek dışı haberleri buraya yazmayın...

Alın size gerçek bir haber... Tiny Umbrella'nın yeni versiyonu için çok kısa süre içerisinden ekran görüntüleri yayınlancak.
    2.10 içinmi bilmiyorum....
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Güncelleme: 1
    şuan unlock için hiçbirşey yapılmadığı devteam tarafından belirtilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 28 Eylül 2010; 14:50:38 >
  • bekliyoz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yrgc

BİLGİYİ YAZDIĞIM YERİN TWİTTER'LA ALAKASI YOK

3 EKİM'İ BEKLEYİN

BAŞKA YERDEN ALDIYSANIZ BİLGİ DOGRU DEĞİL.
    ADAMLAR SU İÇTİKLERİNİ BİLE TWİTTER'DAN YAZIYOR.
    GEREKSİZ, MİLLETİN KAFASINI KARIŞTIRAN YORUMLAR YAZMAYIN.

ÇOK AZ KALDI, TARİH FELAN DA KİMSE VERMEDİ.
    SALLAMA HABER.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bekliyorum bekliyorummm bu sensizlik bitsiiiiiiin diyeeeeee...
    öyle zor ki jb siz kalmak
    öyle zor ki unlocksuz kalmak
    öyle dayanılmazkiiiiiii..
    :((
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.