Şimdi Ara

iPhone 4 Hoparlörden çok az ses çıkıyor :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü daha yeni aldım içerisine 4, 5 albüm yükledim hemen ses kalitesini merak ettiğimden. Kulaklık takılıyken gayet yüksek ses çıkıyor ancak kulaklık takılı değilken ses çok az çıkıyor bu bana normal gelmedi açıkçası. Eski telefonumda bundan 3 kat fazla çıkıyordu ve daha netti (motorola z6) bi ayarı mı var bilmediğim? Ses yüksekliği en sonda ipod'ta.

• Hoparlorun cıkısına gelmesin elin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Hoparlorun cıkısına gelmesin elin

yok artık :) masa üzerine koyuyorum çok az çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 8 Temmuz 2011; 17:19:23 >
  • evet adamlar 5800 ile eziyorlar :D
    o değil 2g ler bile eziyor :D
  • biraz önce farkettim; telefonun altında şarj soketinin sağında ve solunda olan açıklıklardan sadece sağda olandan ses geliyor. bir problem mi var acaba, yoksa zaten olması gereken bu da soldaki mikrofon mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

biraz önce farkettim; telefonun altında şarj soketinin sağında ve solunda olan açıklıklardan sadece sağda olandan ses geliyor. bir problem mi var acaba, yoksa zaten olması gereken bu da soldaki mikrofon mu?

Endişelenmeyin, Solda ki mikrofon. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

biraz önce farkettim; telefonun altında şarj soketinin sağında ve solunda olan açıklıklardan sadece sağda olandan ses geliyor. bir problem mi var acaba, yoksa zaten olması gereken bu da soldaki mikrofon mu?

iphone 4 te sağdaki hoparlör soldaki mikrofon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @irfan666, @NightGuardian,
    teşekkürler. bir an kurt düşmüştü içime..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.