Şimdi Ara

iphone 4 G !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yldrmyolcu

arkadaşlar bugun bir turkcell bayisine gittim iphone almak için fiyat flan sordum elamanın bana aynen söylediklerini aktarıyorum:
    elimizde şu anda iphone yok çünkü bir ay sonra görüntülü konuşma da yapabilen çift kameralı yeni model iphone lar çıkacak onların gelmesini bekliyoruz dedi.
    bende akşamdan beri chip te appleın sayfasında falan böyle bir iphone var mı diye bakmaya başladım. applein sayfasında yok ama chipin sayfasında iphone 4g adında arkadaşında yukarıda bahsettiği haberi gördüm. şimdi tam olarak ne yapacağımı bilemem duruma geldim.
    eğer gerçekten 1 ay sonra ortaya çıkacaksa neden hiçbir yerde haberi yok. eğer çıkmayacaksa o eleman bana neden öyle söyledi. görüşlerinizi bekliyorum

Eleman da bu haberi okumuştur allah bilir

• quote:

arkadaşlar bugun bir turkcell bayisine gittim iphone almak için fiyat flan sordum elamanın bana aynen söylediklerini aktarıyorum:
    elimizde şu anda iphone yok çünkü bir ay sonra görüntülü konuşma da yapabilen çift kameralı yeni model iphone lar çıkacak onların gelmesini bekliyoruz dedi.
    bende akşamdan beri chip te appleın sayfasında falan böyle bir iphone var mı diye bakmaya başladım. applein sayfasında yok ama chipin sayfasında iphone 4g adında arkadaşında yukarıda bahsettiği haberi gördüm. şimdi tam olarak ne yapacağımı bilemem duruma geldim.
    eğer gerçekten 1 ay sonra ortaya çıkacaksa neden hiçbir yerde haberi yok. eğer çıkmayacaksa o eleman bana neden öyle söyledi. görüşlerinizi bekliyorum

Boyle birsey mumkun olabilirmi sence.
    Sacmalamis resmen.
    Bir ay sonra cikmasini bir kenara birak, yeni bir iphone modeli olsa bile,ilk yurt disinda kokusu cikar.
    Birak kokusunu,Apple 3. bir iphone modelini duyursa bile ,bana yurt disi ile ayni anda Turkiye de piyasaya surulmus bir telefon modeli soylermisin.
    Turkiye deki Telefon bayisinde calisanlarin cogunlugu, bilgili gorunmeye calisan,bilgisiz,cahil,kisilerden olusuyor.

• 5g çıkmaya başlayınca anca bizim ülkemize gelir bu 4g
  • quote:

O Turkcell elemanına bir ara sorar mısın, o sırada ne içmiş? Ben de ondan istiyorum..

• Yaz sonu çıkacaktır yeni iPhone büyük ihtimalle. Şu an satışları karşılayamadığı için Apple yeni telefonun özelliklerini sunmaz diye tahmin ediyorum. En az 6 ay daha 3G'nin keyfini çıkarın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

quote:

O Turkcell elemanına bir ara sorar mısın, o sırada ne içmiş? Ben de ondan istiyorum..

Redbull falan içti heralde... Steve jobs un bile haberi yok daha çift kameralı iphone dan bu arkadaş kendi üretecek galiba...

• 6 ayı çok uzun bir süre mi sanıyorsunuz? 6 ay sonra çıkacak olsa şimdiden duyulurdu, bunun basın bülteni geçilirdi..

Basın bültenini bugün geçseler, ABD'de -TR'de değil- çıkması önümüzdeki sonbaharı bulur.
  • quote:

6 ayı çok uzun bir süre mi sanıyorsunuz? 6 ay sonra çıkacak olsa şimdiden duyulurdu, bunun basın bülteni geçilirdi..

Basın bültenini bugün geçseler, ABD'de -TR'de değil- çıkması önümüzdeki sonbaharı bulur.

iPhone 3g çıkmadan 6 ay önce duyuru mu yapıldı? Steve iphone 3g'yi tanıtana kadar 3g'nin çıkacağı sadece dedikodudan ibaretti. Ayrıca telefon 9 Haziranda tanıtıldı, 11 Temmuz'da da satışına başlandı. Bu yıl çakacak iphone için de durum farklı olmayacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

6 ayı çok uzun bir süre mi sanıyorsunuz? 6 ay sonra çıkacak olsa şimdiden duyulurdu, bunun basın bülteni geçilirdi..

iPhone 3G'nin tanıtımı ile çıkış tarihine bir bak istersen
  • iPhoen 11G 16TB (TeraBayt) çıkcakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bncvleng -- 7 Ocak 2009; 20:02:10 >
  • steve jobs dan heran herşey beklenir ama banada şuan bu haber biaz uçmuş geldi. mayuıs haziranda şu 3g olayına bir bakalım 4g ye ondan sonra odaklanırız
  • bizim burada turkcellde çalışan bir deli var o da yeni ayfonda blue ray okuyucu olacakmış dedi...
  • insanların hastalıklarıyla dalga geçmek hiç hoş değil...
  • Türkiye de 3G ihalesi daha yeni yapıldı, 4G ne zaman yapılır acaba???
  • oradaki g nesil anlamında sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

oradaki g nesil anlamında sanırım

Yeni çıkacak iphone 3. nesli olacak 4 değil.
  • 4G ne ya komediye bak iyi uydurmuş haberi yazan arkadaş :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jony_depp

4G ne ya komediye bak iyi uydurmuş haberi yazan arkadaş :)

4G = 10x3G

Uyduruk bir şey değil yani 4G...
    Hatta millet 4.5G denemelerine başladı.
  • 2 ay önce koreye giden arkadaışmdan samsung telefon istedim (malum samsung kore malı). getirecekti ama adamlar GSM bandı kullanmayı bırakalı yıl oluyomuş millet 3g den tv seyrediyomuş metroda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 8 Ocak 2009; 14:59:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: O SheA

iPhoen 11G 16TB (TeraBayt) çıkcakmış

yanlıs biliosun iphone 20G 35TB (TeraBayt) çıkacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.