Şimdi Ara

İphone 4 fiyat verebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

en ucuz ne kadara alabilirim ?

xbox ı ve 100 tane oyunumu satıcam --> 600 tl

1hafta kullanılmış 5800 ----> 400 tl

1 yıl kullanılmış e71 -----> 350 tl

satmayı planlıyorum yetermi iphone 4 e

• e71 350 tl etmez 5800 da 350 ye zor satarsın bitane yurt dışı simfree alırsın iphone 4 garantisiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

internette baktım 2 milyar falan

en ucuz ne kadara alabilirim ?

xbox ı ve 100 tane oyunumu satıcam --> 600 tl

1hafta kullanılmış 5800 ----> 400 tl

1 yıl kullanılmış e71 -----> 350 tl

satmayı planlıyorum yetermi iphone 4 e

Tipik Türkiyede iPhone alınca çook havalı olucam herkez bana bakıcak diye düşünen insan demek istemem.
    Fakat Mediamarkt gidip taksit vb almak daha mantıklıdır.
  • vazgeçtim yaw
  • mediamarkda geçen kampanyalı 5800 350tl di sıfırı.xboxı da o fiyata sorunsuzca satamazsın.işin zor.1100 tlye kayıtlı simfree iphone 4 alabilirsin ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII

mediamarkda geçen kampanyalı 5800 350tl di sıfırı.xboxı da o fiyata sorunsuzca satamazsın.işin zor.1100 tlye kayıtlı simfree iphone 4 alabilirsin ancak.

simfree iphone ne demek? nasıl oluyor? farkı ve eksiği ne? nerden buluruz? azcık öğretin bu işleri, ben görgüsüz kalmışım 1 hafta forumlara bakamıyınca.
  • Vay anasını arkadaş millet iphone almak için donunu satacak nerdeyse , neymiş bu iphone yav.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenxx -- 23 Ekim 2011; 17:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

mediamarkda geçen kampanyalı 5800 350tl di sıfırı.xboxı da o fiyata sorunsuzca satamazsın.işin zor.1100 tlye kayıtlı simfree iphone 4 alabilirsin ancak.

simfree iphone ne demek? nasıl oluyor? farkı ve eksiği ne? nerden buluruz? azcık öğretin bu işleri, ben görgüsüz kalmışım 1 hafta forumlara bakamıyınca.

Yurtdışından Trye getirilmiş tüm hatlara açık ve kaydedilip kullanılabilen cihazlar bunlar.Trde garantisi bulunmuyor ama garantili cihazlardan 500tl daha ucuza alınabiliyor.(kullanımı yaygındır ve genelde garantilik bir sorun çıkarmaz)Hatta simi kapalı olanlarda gevey denilen bir aletle kullanılabiliyor.dahada ucuza gelebilir bu şekilde ama sorun çıkartıyor tavsiye etmem.

• quote:

quote:

quote:

Yurtdışından Trye getirilmiş tüm hatlara açık ve kaydedilip kullanılabilen cihazlar bunlar.Trde garantisi bulunmuyor ama garantili cihazlardan 500tl daha ucuza alınabiliyor.(kullanımı yaygındır ve genelde garantilik bir sorun çıkarmaz)Hatta simi kapalı olanlarda gevey denilen bir aletle kullanılabiliyor.dahada ucuza gelebilir bu şekilde ama sorun çıkartıyor tavsiye etmem.

peki bunlarda kayıt gerekiyor mu? yani mesela fransadan almanyadan bir tanıdığımız kargoyla yollasa olur mu? (normal mağazadan mı alıp yollamalı?) ya da pasaport kaydı mı gerekir ille de? bir de sorun nerede çıkıyor? sorun çıkıcaksa parayı çöpe atmış gibi oluruz. (1100 gibi fiyata alabilirsek garanti önemli değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Vay anasını arkadaş millet iphone almak için donunu satacak nerdeyse , neymiş bu iphone yav.

kim ne derse applecıların sadece mütevazi bir örneği...
  • eger telefon simlock sa sadece nerden alındıysa oranın hattını çalıstırır atıyorum amerikadakı at&t GSM çalısır yanı trcell takınca görmez oyuzden SIMFREE yazan almalısın takınca butun hatları çalıstıran arkadasım onlarda 1100 falan zaten iphoneyı garantılı almanında pek mı mantıgı yok garantıye gonderıyorsun adamlar yok su teması müşteri suçu falan dıyıp sallıyor genpadakıler küfür edesım geldide neyse sakinim
  • Bence telefon alma 1 ay sonra hevesin kaçacak özellikleri seni tatmin etmeyecek ve etrafında çin malı kullananlarla aynı muameleyi göreceksin.O kadar çok çakma var ki hepsi orijinale benziyor.Ben artık telefon almaktan vazgeçtim 5800'ı 1 2 sene daha kullanacağım bu sıralar hobi yapmaya merak sardım.fotoğraf çekmek gibi.

Böyle bir meşakat bul ona yatırım yap kendini mutlu et..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki bunlarda kayıt gerekiyor mu? yani mesela fransadan almanyadan bir tanıdığımız kargoyla yollasa olur mu? (normal mağazadan mı alıp yollamalı?) ya da pasaport kaydı mı gerekir ille de? bir de sorun nerede çıkıyor? sorun çıkıcaksa parayı çöpe atmış gibi oluruz. (1100 gibi fiyata alabilirsek garanti önemli değil)

öncelikle getireceğin cihaz simfree olmalı.yoksa çok uğraştırır.Türkiyede kullanmak için illaki kayıt gerekiyor.Kayıt hakkını satında alabilirsin forumda satanlar var.bir hafta önce bende sattım.yada çevrende tanıdığın 1 ay içinde yurtdışına gelmiş biri varsa ona da kayıt ettirebilirsin.dediğim sorun;eğer cihaz simfree olmazsa ancak gevey denilen bşr aparatla çalışıyor.oda sorun çıkartır cihazına ve versiyon yükseltmesine vs...az araştır sahibinden.com da mesela.ama dediğim gibi simfree olarak bak ve bulacağın cihazların çoğu kayıtlı olur,uğraştırmaz.

• kargoyla gelirse gümrüğe takılır eğer y.dışından gelen bir tanıdığın varsa ve pasaportuna kaydettirmeyi kabul ediyorsa ancak
  • Kuzenim amerikaya gitti. Iphone siparis etmemekle hata mı yaptım. Türkiye ile ne kadar fark oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Vay anasını arkadaş millet iphone almak için donunu satacak nerdeyse , neymiş bu iphone yav.

Nick - mesaj uyumu :P

Bende apple kullanicisiyim ama satmadim bise. Cikardim vurdum masaya islem tamam :D

Benimkini vereyim sana sim free pasport kayitli daha daha 3.5 aylik falan kutulu her poh var 1600tl :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Kuzenim amerikaya gitti. Iphone siparis etmemekle hata mı yaptım. Türkiye ile ne kadar fark oluyor.

su an amerikada simfree 16gb 4s'ler nasılmıyorsam 399 dolardı.gerisini saen hesapla
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Kuzenim amerikaya gitti. Iphone siparis etmemekle hata mı yaptım. Türkiye ile ne kadar fark oluyor.

su an amerikada simfree 16gb 4s'ler nasılmıyorsam 399 dolardı.gerisini saen hesapla

Çok para yine..
    Tsk.
  • Abd den bi arkadaşım getirdi ambalajında hiç açmadım beyaz renk istersen 1500 e bırakrım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.