Şimdi Ara

iphone 4 ekran sorunu lutfen bakin ss-li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar iphone elimden yere dusdu ve sonra boyle oldu restore yapdim bir faydasi olmasi arka kapagi cikarip batarya pinini cikarip takdin olmadi sonra ekran pinini takip cikartdim yine degisen bir sey olmadi resme dikkat ederseniz goruntu var ama cok beyaz tonlarda ve kenarlar siyah tonda dikkatle bakinca ekran dakilari gormek mumkun sizce ekrandan kaynaklanan sorunmu yoksa daha derinlerdemi?
     iphone 4 ekran sorunu lutfen bakin ss-li

• geçmiş olsun,sorun donanımsal restore çare olmaz.tam olark hangi parça kusurlu bilemedim çatlak mevcut mu ekranda ?iç katmanlarda da çatlak oluşmuş olabilir.
    bu sıralar neden herkes düşürüyor,tık tık nazar değmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 6 Ekim 2011; 0:25:56 >
  • hayir hic bir yerde bir sorun yok touch da calisiyor ama nedese pixeller tamamen gitmis ebay-dan ekran siparis etdim bekliycez artik
  • Yeri mi bilmiorum ama bende iphone 4 un ekrani onceki iphone lara gore daha mi cok kirilio ne
  • yahu bir cevab vere bilecek biri yokmu?
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 PM Ekran sorunları
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone larda ıkı ekran bulunmakta dokunmatik ve lcd ekran bunlar bırbırıne birleşik şekilde
    sizin cihazınızda dusme ile lcd de sorun olusmus sanırım.
    fakat değiştiriken dokunmatik lcd ile birlikte değiştirilmekte çünkü tek tek kolaylıkla birleştirilip takılamamakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

iphone larda ıkı ekran bulunmakta dokunmatik ve lcd ekran bunlar bırbırıne birleşik şekilde
    sizin cihazınızda dusme ile lcd de sorun olusmus sanırım.
    fakat değiştiriken dokunmatik lcd ile birlikte değiştirilmekte çünkü tek tek kolaylıkla birleştirilip takılamamakta

ekran siparis verdim lcd+touch birlkikde yaani sorun ekrandan dolayimi? benim bir arkadasimda ekran bozulmusdu yeni ekran siparis verdik degisdirdigimizden anladikki sorun ekrandan kaynaklanmiyormus simdide benim sorunumda ekrandanmi kaynaklaniyor yoksa ana kartdajn kaynaklanabilirmi?
  • bunun için kasayı acıp bakmak lazım buradan kimse görmeden cevap veremez.
    ana kart sa zaten inşallah değil yapılması çok zor.
  • ekran film i falan varsa ondan yapabilir aslında bi göstermen iyi olur çünkü daha ucuza kurtarabilirsin bu durumu

benim eski nokia da olmuştu bi film değişimi ile çözüldü olay ama tabi bunun için geçerli olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk_mixed

ekran film i falan varsa ondan yapabilir aslında bi göstermen iyi olur çünkü daha ucuza kurtarabilirsin bu durumu

benim eski nokia da olmuştu bi film değişimi ile çözüldü olay ama tabi bunun için geçerli olmayabilir.

hocam icin acip baktim filmde falan sorun yok ekrandaki tum pixel ler cokmus :S ebaydan 45$ a ekran+touch siparis etdim bekliyorum zaten home ve power tuslarida iyi calismiyordu onlar icinde yedek parca siparis etdim bekliyecegiz artik :S ios 5-e gec gececegim icin huzursuzum aslinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

ekran film i falan varsa ondan yapabilir aslında bi göstermen iyi olur çünkü daha ucuza kurtarabilirsin bu durumu

hocam icin acip baktim filmde falan sorun yok ekrandaki tum pixel ler cokmus :S ebaydan 45$ a ekran+touch siparis etdim bekliyorum zaten home ve power tuslarida iyi calismiyordu onlar icinde yedek parca siparis etdim bekliyecegiz artik :S ios 5-e gec gececegim icin huzursuzum aslinda

ekran ulaştı mı ? orjinali ile arasinda nasil farklar var ? memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

ekran ulaştı mı ? orjinali ile arasinda nasil farklar var ? memnun musunuz?

evet ulasdi kendimde taktim orjinali ile arasinda fark kesinlikle yox sadece arama zamani yakinlik sensorunde sorun var oda tum orjinal olmuyan ekranlarda mevcut
    ekran tamamen retina ve eskisi ile arasinda asla fark yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.